16 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΑΚΡΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ - ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΝΕΟ - ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ

Γεμισαμε γεροντες ψευτο - αντι - οικουμενιστες  αγιορειτες "ομολογητες", χαρτοπολεμιστες, ζουρλωτες, που πολεμουν την αιρεση των οικουμενιστων μονο στα λογια.

Μπλα μπλα μπολικο και τιποτα αλλο.

Χαρτουρα σε συνεδρια και λογια παχια, χωρις νοημα.

Ψευτομαγκιες κανουν μονο οταν βρισκονται με την συναξη κληρικων και μοναχων.

Μην ακουσουν ομως για αποτειχιση.

Λενε θα κανουμε αγωνα μεσα απο την εκκλησια.

Αλλοι λενε δεν θα κανουμε σχισμα.

Ποσο κουραστικοι και φλυαροι ανθρωποι ειναι ???????

Ποσο ψευτες και διαστροφεις ειναι ?????????

Τα πτυχια που εχουν ειναι για να τα βαλουν στο τζακι.!!!!!!!!!!

Κοινωνανε την υπερ - παν - αιρεση και το νεο - ημερολογιτικο σχισμα του οικουμενιστη πορνοκρατορα πατριαρχη τους και στον κοσμο το παιζουνε ομολογητες.

Αν τους πει κανεις για τους ιερους κανονες τοτε μιλανε για την δυνητικη χρηση των κανονων.

Ενω εχει αναιρεθει εδω και χρονια η επιφανιος δυνητικη πλανη αυτοι εξακολουθουν το βρομικο παιχνιδι τους.

Ολοι οι Αγιοι μας λενε οτι οποιος εχει εκκλησιαστικη κοινωνια, συγκοινωνια, επικοινωνια με τους αιρετικους οπως ειναι σημερα οι οικουμενιστες επισκοποι θα κολαστει μαζι τους.

Οσοι αγιορειτες δεν αποτειχιζονται απο τους οικουμενιστες και σας μιλανε για Ορθοδοξια μην τους δινετε καμια σημασια, διοτι η ειναι βαλτοι προβατοσχημοι λυκοι, η ειναι πλανεμενοι στο φουλ, η ειναι δειλοι και εχουν γυναικειο φρονημα, η ειναι συμφεροντολογοι και γλυφτες των μασονων επισκοπων, η ειναι αδιαφοροι και κουνιστρες.

Καποιοι αλλοι ενω δεν μνημονευουν στα κελια τους τον οικουμενιστη καταστροφεα πατριαρχη, πανε στα πανηγυρια των μοναστηριων που μνημονευουν τον οικουμενιστη προεδρο της ασεβειας βαρθολομαιο.

Αυτοι μοιαζουν με εκεινους που καταδικαζουν μονο  τις πορνες και βγαζουν αθωους τους εαυτους τους ενω πανε και αυτοι στις πορνες.

Αλλοι αγιορειτες "ομολογητες" ειναι οι ψευτο - ζηλωτες  που ενω δεν εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια με τον αντιχριστο οικουμενιστη πατριαρχη τους, μνημονευουν, αναγνωριζουν και συγκοινωνουνε με αλλους αρχιεπισκοπους και μητροπολιτες που κατασκευασανε δικες τους επισκοπικες θεσεις.

Τι δουλεια εχεις εσυ αγιορειτης ιερομοναχος να μνηνονευεις επισκοπους των Γ.Ο.Χ. ????????

Γιατι το παιζεις αποτειχισμενος ενω εισαι γοχης.???????

Μερικοι απο αυτους λενε στον κοσμο : να εδω στο Αγιον Ορος δεν μνημονευουμε τον οικουμενιστη βαρθολομαιο και εξω οταν βγαινουνε πανε στις συνοδους και στις παραταξεις των Γ.Ο.Χ. Ελλαδος.

Γιατι μνημονευετε παρασυναγωγους επισκοπους ???

Γιατι δεν εχετε κοινωνια με τους αποτειχισμενους αγιορειτες πατερες??????

Γιατι το παιζετε αποτειχισμενοι ενω ανηκετε σε δηλωμενη παρασυναγωγη. ???????

Μπερδεμενοι αγιορειτες πατερες κοινωνοι και στηριγματα παρασυναγωγων επισκοπων.

Εχουν και αυτοι την αιρετικη πλανη του σχιζοφρενη Ζηζιουλα.!!!!!!!!

Αυτοι ειναι οι συντηρητες των παραταξεων.!!!!!!!!

Γοχιδες αγιορειτες πατερες που δουλευουν για την παρασυναγωγη των παραταξεων των λεγομενων Γ.Ο.Χ.

Αλλοι παλι αγιορειτες πατερες ενω εχουν αποτειχιστει απο τους οικουμενιστες δεν λενε τιποτα για το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων επισκοπων.

Αυτα ειναι τα λεγομενα διπορτα παρδαλης οικουμενιστικης σαλατας.

Οταν αφηνεις τετοιες τρυπες θα μπει ο πονηρος μεσα και θα σε χορεψει στο ταψι και θα κανεις ζημια στην Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων αφου την κανεις δυο κομματια.

Δεν σας φτανουν τοσσα παραδειγματα που διχασαν τους πιστους.???????

Ολα απο μια απλη οικονομια διακριτικων πατερων αρχιζαν και σημερα κανει παρτυ ο σατανας στους δηθεν αγωνιστες.

Οταν αποτειχιζεται καποιος απο τους οικουμενιστες αποτειχιζεται απο ολο το κακοδοξο πακετο.

Αν αποτειχιστει μονο απο την αιρεση ενω συνεχιζει και κουβαλει το οικουμενιστικο σχισμα του νεου ημερολογιου μεσα και στην Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων τοτε αυτοματα κοβεται ο ιδιος απο την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων και δημιουργει μια δευτερη, καινουργια, παραλληλη, ξεχωριστη, και διαφορετικη εκκλησια αποτειχισμενων νουμερο 2. 

Μερικοι αυτη την παρανομια, αντικανονικοτητα και καινοτομια του σχισματος την βαπτιζουν οικονομια.

Οταν καποιος κανει οικονομια σε σχισματικους αποτειχισμενους νεο - ημερολογιτες  πρεπει και να κηρυττει πρωτα απο ολα την ακριβεια της Λατρευτικης ενοτητας μεσα στην Μια Εκκλησια.

Η οικονομια γινεται για να επιστρεψουν οι πλανεμενοι σχισματικοι αποτειχισμενοι νεο - ημερολογιτες  στην ακριβεια της ενοτητας της πιστεως και οχι να το εχουν διπορτο.

Το διπορτο ειναι κακη οικονομια παρανομια και πλανη.

Η οικονομια πρεπει να γινεται προς ολους τους πλανεμενους ειτε ειναι αιρετικοι και σχισματικοι οικουμενιστες, ειτε ειναι παραταξιακοι, ειτε ειναι αποτειχισμενοι νεο - ημερολογιτες οικουμενιστες, και μεχρι να αποφασισουν τι θελουν να κανουν μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα, δεν πρεπει να τους εχουμε σε μυστηριακη κοινωνια για να μην χαλασει και η γραμμη της ακριβειας της πιστεως στο Ομολογιακο πληρωμα της Ορθοδοξιας, διοτι παντα ο πυρηνας ενος ομολογιακου πληρωματος πρεπει να ειναι καθαρα Ορθοδοξος και Ακαινοτομητος γιατι αλλιως αν η οικονομια γινει ακριβεια, τοτε παυει να υπαρχει η ακριβεια της πιστεως, πραγμα που δεν γινεται στην Ορθοδοξη Εκκλησια διοτι και "πυλες αδου ου καταισχυσουσιν αυτης".

Η οικονομια πρεπει να γινεται και για τα τρια ακρα και οχι μονο επιλεκτικα μονο  για το ενα ακρο γιατι δεν ειναι τιμιο και δικαιο για τα αλλα δυο ακρα.

Η οικονομια γινεται για ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και οχι για παντα.

Σχισματικες οικουμενιστικες αποτειχισεις που καταστρεφουν την Λατρευτικη Ενοτητα της Πιστεως μεσα στην Μια Εκκλησια των Αποτειχισμενων δεν περνανε.

Αν θελετε καντε δικη σας εκκλησια αποτειχισμενων νουμερο 2 που θα αποτελει μια καινουργια παρασυναγωγη αποτειχισμενων σχισματικων νεο - ημερολογιτων οικουμενιστων.

Αυτα ειναι τεχνασματα κρυφο - νεο - ημερολογιτων και ψευτο - παλαιο - ημερολογιτων παρδαλων οικουμενιστων  αγιορειτων.