9 Ιουλίου 2017

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΠΑΡΔΑΛΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ ΛΑΧΑΝΟΚΑΡΟΤΟΣΑΛΑΤΑ

Απο την μια πλευρα ειχαμε τους αγιορειτες αποτειχισμενους που εκαναν αποτειχιση απο την κοινωνια της αιρεσεως των οικουμενιστων, και απο την αλλη ειχαμε δυο τρεις ιερεις που ειχαν κοψει μονο το μνημοσυνο του οικουμενιστου μητροπολιτη τους, αλλα συνεχιζαν και ειχαν εκκλησιαστικη κοινωνια πλαγιως με αλλους μητροπολιτες που μνημονευανε και αυτοι με την σειρα τους, τους οικουμενιστες μητροπολιτες.

Αυτες οι δυο παραταξεις των αποτειχισμενων εχουν ενωθει ???

Και αν ενωθηκαν, ποια εκκλησιολογια ακολουθουν ??????

Την διακοπη μνημοσυνου μονο των οικουμενιστων επισκοπων τους ??????

Η την διακοπη κοινωνιας ολων των οικουμενιστων επισκοπων  ?????

Η ενωθηκαν οικουμενιστικω τω τροπω, δηλαδη η καθε πλευρα να εχει την δικη της εκλλησιολογια και το δικο της πιστευω και ειναι μεταξυ τους ενωμενοι ????

Οπως και οικουμενιστικω και παρδαλω τω τροπω ειναι ενωμενοι οι αποτειχισμενοι αγιορειτες με τους αποτειχισμενους νεο - ημερολογιτες, και οταν βγαινουν εκτος αγιου ορους οι αποτειχισμενοι αγιορειτες λειτουργουνται στους παραμορφωμενους αποτειχισμενους νεο - ημερολογιτες σχισματικω και οικουμειστικω παρδαλω τω τροπω.

Δηλαδη οπως στον οικουμενισμο ολες οι αιρεσεις, οι πλανες και ψευτοθρησκειες του καθε διεστραμενου εχουν ενωθει μεταξυ τους, αλλα ειναι ενωμενοι και με τους προδοτες κακοδοξους και ψευτο - ορθοδοξους, ετσι και με αυτους το ιδιο συμβαινει, δηλαδη ο καθε ενας εχει το ημερολογιο που θελει, και ολοι μαζι μεταξυ τους εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια.

Γιαυτο λενε τους ενδιαφερει μονο η μαχη με την αιρεση, ενω οτι βρισκονται μεσα στο σχισμα των οικουμενιστων αυτο δεν τους νοιαζει καθολου, γιαυτο το εξαφανιζουν με ταχυδακτυλουργικο τροπο.

Λενε οτι το σχισμα θα το τακτοποιησει μια Συνοδος Ορθοδοξη αργοτερα.

Με αυτη τους την λογικη δεν επρεπε να αποτειχιστουν και απο την αιρεση αφου και αυτο θα το τακτοποιησει μια Συνοδος Ορθοδοξη αργοτερα.

Η επισκοπικη ηγεσια των ενισταμενων και αποτειχισμενων και απο την κοινωνια της αιρεσεως και απο την κοινωνια του νεο - ημερολιγιτικου σχισματος των οικουμενιστων εχει το δικαιωμα και μπορει να συγκροτηση Συνοδο. Μονο αυτοι αρχιζουν να προκαλουν με την σταση τους, να συγκαλουν και στο τελος συγκροτουν Συνοδο οταν θα το αποφασισει το Αγιον Πνευμα.

Οι αποτειχισμενοι νεο - ημερολογιτες και οι παρδαλοι αποτειχισμενοι αγιορειτες ειναι υποδικοι σε μελλουσα Πανορθοδοξη Συνοδο για το οτι συνεχιζουν να βρισκονται μεσα στο σχισμα των οικουμενιστων καταστρεφοντας την λειτουργικη ενοτητα των Ορθοδοξων Χριστιανων στην Εκκλησια των αποτειχισμενων, των ενισταμενων και σε ολοκληρο το ομολογιακο πληρωμα που αθληται νομιμως και κανονικως.

Μεσα στους αποτειχισμενους νεο - ημερολογιτες και παρδαλους αποτειχισμενους αγιορειτες υπαρχουν πλανες οπως για παραδειγμα δεν λειτουργουνε για να εχουν μυστηρια οι πιστοι. 

Στελνουν τους πιστους να λειτουργουνται εκει που μνημονευονται οι συγκοινωνοι των οικουμενιστων επισκοπων.

Ακομη κανουν παρανομα και αντικανονικα υπακοη στις ποινες των υποδικων  καινοτομων αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων επισκοπων.

Τελος καποιοι απο αυτους τους ιερεις και τους μοναχους εχουν την αιρετικη πλανη περι της αυτοματης απωλειας της Θειας Χαριτος των μυστηριων προ και μεχρι Συνοδικης καταδικης των δυναμει και ακριτων ακομη αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων επισκοπων και ιερεων.