18 Ιουνίου 2020

ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΔΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΔΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ

Χαιρομαστε που μαθαινουμε οτι συνεχως αποτειχιζονται κληρικοι, μοναχοι και λαικοι και απο τους οικουμενιστες και απο τους παραταξιακους.

Εχει καταλαβει ο κοσμος τις πλανες και φευγει απο τα δυο ακρα για να παει στη μεση και βασιλικη οδο.

Με μια τριπλη κινηση αφηνουν οι πιστοι τα δυο ακρα.

Ετσι λοιπον βγαζουμε απο την Εκκλησια τους αμετανοητους αιρετικους οικουμενιστες με αποτειχιση απο την κοινωνια τους.

Περιφρουρουμε την λατρευτικη ενοτητα της πιστεως μεσα στην Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκλλησια με την επιστροφη των νεο - ημερολογιτων που φευγουν μεσα απο το σχισμα των οικουμενιστων οπου βρισκονταν για να ερθουν πισω απο εκει που εφυγαν.

Δεν φτιαχνουμε ομως αλλη καινουργια παραλληλη διαφορετικη και ξεχωριστη εκκλησια που αποτελει παρασυναγωγη γιαυτο φευγουν και οι πιστοι απο τις παραταξεις των λεγομενων Γ.Ο.Χ.

Και ετσι ολοι οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι ειμαστε ενωμενοι μεσα στην Μια Αγια Ορθοδοξη Εκκλησια οπως ειμασταν πριν απο τις τρεις πλανες.

Αυτο ειναι πραγματικη αναλαμπη της Ορθοδοξιας που θα βαλει σε ταξη την Μια Εκκλησια μακρια απο ολες τις πλανες και με σφραγιδα Αγιο - Πνευματικης Συνοδου.

Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΜΕΤ' ΑΥΤΩΝ.

Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΜΕΤ' ΑΥΤΩΝ.

Οι Ορθόδοξοι κληρικοί μοναχοί και λαϊκοί που μνημονεύουν, αναγνωρίζουν, συμπροσεύχονται, συλλειτουργούν και έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τους πρωτοστάτες Ορθοδόξους οικουμενιστές του <<Π.Σ.Ε.>> παθαίνουν τις παρακάτω ζημιές:


1) Μοιχεύουν πνευματικά με όλους τους αιρετικούς του κόσμου.

2) Μολύνονται από την κοινωνία της αιρέσεως και του σχίσματος των οικουμενιστών και ταυτόχρονα μολύνουν όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες και τα μοναστήρια των τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών.

3) Κοινωνούνε Εκκλησιαστικά με τον διάβολο και αρχηγό του οικουμενισμού, αφού βρίσκονται ενωμένοι στην παγκόσμια <<εκκλησία>> του,συγκοινωνούντες με τους προδότες Ορθοδόξους οικουμενιστές.

4) Οι Ορθόδοξοι πρωτοστάτες οικουμενιστές και όλοι αυτοί που συγκοινωνούν μαζί τους είναι αυτομάτως αποτειχισμένοι από την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία,αφού είναι εντειχισμένοι σε μια άλλη <<εκκλησία>>, στην <<εκκλησία>> του αντίχριστου.

5) Πεθαίνουν πνευματικά από το δηλητήριο της σατανικής οικουμενιστικής αρρώστιας, δηλ. κάνουν τις Εκκλησίες και τα μοναστήρια τους φονευτήρια ψυχών.

6) Έχουν χάσει την Ορθοδοξία και έχουν κερδίσει την κακοδοξία.

7) Έχουν χάσει την Μία Εκκλησία του Χριστού και έχουν κερδήσει όλα τα μαγαζιά του σατανά.

8) Σε αυτή την ζωή είναι υπόδικοι σε μέλλουσα Αγιοπνευματική Σύνοδο, λόγω της οικουμενιστικής τους διαστροφής και πλάνης.

9) Στην άλλη ζωή θα χαθούν στην κόλαση όχι μόνο οι αιρετικοί, αλλά και όσοι συγκοινωνούν μαζί τους εάν δεν μετανοήσουν όλοι αυτοί που έχουν γνώση.

Η αποτείχιση των Ορθοδόξων από την κοινωνία των αιρετικοσχισματικών οικουμενιστών μέχρι να γίνει Σύνοδος Αγία για να επαναφέρει την κανονική τάξη στην Μία Εκκλησία είναι το μοναδικό φάρμακο. Η αποτείχιση είναι η ασφάλεια των Ορθοδόξων για να μην είμαστε ενωμένοι με τους αιρετικούς, τους βέβηλους και τους βλάσφημους. Με την αποτείχιση ξεχωρίζουν οι ομολογητές από τους προδότες. Η αποτείχιση από την κοινωνία των οικουμενιστών είναι υποχρεωτική για όσους θέλουν να σωθούν και δυνητική για όσους θέλουν να παίζουν την ψυχή τους με την κόλαση. Με την αποτείχιση οι Ορθόδοξοι απομονώνουμε τους αιρετικούς και τους βγάζουμε εκτός Εκκλησίας, ενώ εμείς ασφαλιζόμαστε εντός Εκκλησίας. Με την αποτείχιση βάζουμε τις βάσεις για να πραγματοποιηθεί όποτε κρίνει ο Θεός με την βοήθεια κλήρου και λαού όλων των βαθμών Τοπική και Οικουμενική Σύνοδος για να καταδικάσει εάν δεν μετανοήσουν τους πρωτοστάτες και συγκοινωνούς της κακοδοξίας και στις θέσεις τους να βάλει Ορθοδόξους, ώστε να ξαναεπιστρέψει η κανονική τάξη στην Εκκλησία. Η αποτείχιση των Ορθοδόξων γίνεται και για την αίρεση αλλά και για το σχίσμα των οικουμενιστών. Όσοι Ορθόδοξοι αποτειχίζονται από τους οικουμενιστές μέχρι συνοδικής διαγνώσεως δεν χειροτονούν επισκόπους,δεν κάνουν καινούριες συνόδους, ούτε δημιουργούν νέες αρχιεπισκοπές.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ??? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ??? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ

Μια ειναι η Εκκλησια των αποτειχισμενων και απο την υπερ-παν-αιρεση των οικουμενιστων και απο την παρασυναγωγη ολων των παραταξεων των λεγομενων "Γ.Ο.Χ.". Αφου ειναι Μια η Εκκλησια ολων αυτων που εχουν αποτειχιστει απο την κοινωνια των δυο πλανων 1) της υπερ-παν-αιρεσεως των οικουμενιστων και 2) της παρασυναγωγης των παραταξιακων,αυτη λοιπον η Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων ετσι οπως δεν εχει κοινωνια ουτε με τους οικουμενιστες ουτε με τους παραταξιακους πρεπει να εχει και Ενα ιδιο ενιαιο ημερολογιο γιατι ειναι Μια Εκκλησια αποτειχισμενων. Εαν εχει δυο ημερολογια διαφορετικα ξεχωριστα και παραλληλα αυτοματος καταστρεφεται η ενοτητητα της πιστεως και η κοινωνια του Αγιου Πνευματος της Μιας Εκκλησιας των αποτειχισμενων αφου εχουμε και δευτερη καινουργια εκκλησια αποτειχισμενων ξεχωριστη διαφορετικη και παραλληλη προς την ηδη υπαρχουσα. Αυτο στην ιεροκανονικη γλωσα του Παναγιου Πνευματος λεγεται και ειναι σχισμα. Ειναι το λεγομενο σχισμα των οικουμενιστων υποδικων καινοτομων της μασονιας του διαβολου. Αυτο ειναι σχισμα στην Εκκλησια των αποτειχισμενων που δεν συγχωρηται ουτε με το αιμα μαρτυριου κατα τον Ιερο Χρυσοστομο.Επιτρεπεται να λεγεσαι αντιοικουμενιστης και να κανεις υπακοη στο θελημα της μασονιας του διαβολου και να μην κανεις υπακοη στο θελημα του Αγιου Πνευματος της διαχρονικης Εκκλησιας?Επιτρεπεται περυσι 2013 να μην νηστεψης ουτε Μια ημερα και να καταργησεις ολοκληρη αρχαια παραδοση τηςνηστειας των Αγιων Αποστολων και να θες να λεγεσαι ψευδως αντιοικουμενιστης και αποτειχισμενος.Δεν γνωριζεις οτι οποιος αθετει την εγγραφη και αγγραφη παραδοση της Ορθοδοξου πιστεως εχει στο κεφαλι του ποινες αναθεματων πολλων Ιερων Κανονων? οπως της"Ζ" Οκουμενικης?. Πως απαγγελεις στο συμβολο της πιστεως οτι πιστευεις στην Μια Εκκλησια? Γιατι λες ψεματα στον Θεο αφου εφυγες απο την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων και ξεπηδησες σε μια δευτερη καινουργια ξεχωριστη διαφορετικη και παραλληλη με την πρωτη.Ετσι βρισκεσαι στην σχισματικη εκκλησια των οικουμενιστων και μετα λες οτι κανεις και αγωνα. Τελικα ποιον κοροιδευεις τον Θεο τους ανθρωπους η τον εαυτο σου? Σταματα να συνεχιζεις να σχιζεις την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων απο την κοινωνια των αιρετικοσχισματικων οικουμενιστων και παρασυναγωγων παραταξιακων.Οπως αποτειχιστηκες απο την αιρεση των οικουμενιστων οπως δεν εχεις κοινωνια με την παρασυναγωγη των παραταξιακων γιατι δεν αποτειχιζεσαι και απο το νεο-ημερολογιτικο σχισμα των καινοτομων υποδικων οικουμενιστων μασονων του διαβολου?αυτο δεν το καταλαβανεις η το θελεις για σουβενιρ να θυμασαι τους οικουμενιστες της μασονιας? Αλλιως δεν εξηγειται εκτος και εαν το παιζεις Ορθοδοξος και δουλευεις για αυτους.Εαν δεν φυγεις απο το σχισμα των οικουμενιστων θα εισαι υποδικος καινοτομος αξιος διακοπης πασης εκκλησιαστικης κοινωνιας και θα δικαστεις απο την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

Στο βιβλιο του Θεολογου Καθηγητου Σταυρου Καραμητσου :
Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

διαβαζουμε στη σελιδα 123 :

11 Εκκλησιολογικα

Επιστολη του π. Φλωρινης Χρυσοστομου Προς τον Θεοφιλεστατον Επισκοπον Κυκλαδων κυρον Γερμανον Βαρυκοπουλον, εις απαντησιν της απο 20ης Οκτωβριου 1937 Ανοικτης επιστολης του δευτερου.

Εν Αθηναις τη 9η Νοεμβριου 1937

Προς
τον Θεοφιλεστατον Επισκοπον Αγιον Κυκλαδων
κ. Γερμανον   
Ενταυθα

Σελιδα 135 :

Ταυτα, θεοφιλεστατε, δια τελευταιαν φοραν, προς ικανοποιησιν της αληθειας και ευχομαι εις τον Θεον οπως εν τω απειρω Αυτου ελεει και μακροθυμια, ημας μεν να συγχωρηση δια το μεγα αμαρτημα οπερ επραξαμεν επι τη ανυψωσει Υμων επι τον επισκοπικον βαθμον, Υμας δε συνετιση και εις τας σωτηριους τριβους της συναισθησεως και της μετανοιας οδηγηση, επιβραβευων αμα και τον ιερον αγωνα ημων, δια της επαναφορας του πατριου εορτολογιου προς δοξαν Χριστου και της Ορθοδοξου Εκκλησιας Αυτου.

Ο π. Φλωρινης ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Βλεπετε λοιπον οτι ο Χρυσοστομος Καβουριδης δημοσια σε επιστολη του προς τον επισκοπο που χειροτωνησαν Γερμανο Βαρυκοπουλο,   προς τιμη του και μπραβο του  που μετανοησε για την μεγαλη αυτη αμαρτια δημοσια,  ευχεται στον Θεο του  απειρου  ελεους και της μακροθυμιας να τον συγχωρησει για το μεγα αμαρτημα της  χειροτωνιας στον βαθμο του επισκοπου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχεται δημοσια στο απειρο ελεος και στην μακροθυμια του Θεου να τον συγχωρησει για το μεγαλο αμαρτημα που εκανε να τον χειροτωνησει επισκοπο.!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταλαβαινετε λοιπον οτι δεν επρεπε να χειροτωνησουν επισκοπους οι τρεις κανονικοι επισκοποι.?????????????????

Οι τρεις κανονικοι επισκοποι της Εκκλησιας της Ελλαδος ενω ηταν τοσα χρονια μεσα στην αιρεση και στο νεο- ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων, ο Φλωρινης  Χρυσοστομος,  ο Δημητριαδος Γερμανος και ο Ζακυνθου Χρυσοστομος, αποτειχιστηκαν το 1935 απο την  κοινωνια της αιρετικης και σχισματικης οικουμενιστικης νεο-ημερολογιτικης ιεραρχιας  της Εκκλησιας της Ελλαδος  και πηγαν  με το παλαιο εορτολογιο.
Πηγαν στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος που απο το 1924 μεχρι το 1935 υπηρχαν μονο ιερεις, μοναχοι και λαικοι.
Ετσι λοιπον το 1935 το Ακαινοτομητο Πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος εχει και τρεις κανονικους και νομιμους Επισκοπους.

Το μεγα αμαρτημα αυτων των τριων Επισκοπων που ευχεται ο Χρυσοστομος να τον συγχωρησει ο Θεος του απειρου ελεους και της μακροθυμιας ειναι το οτι μετα απο λιγο το 1935 αρχιζουν και χειροτωνουν επισκοπους.!!!!!!!!

Τοτε αρχιζει η παρασυναγωγη των επισκοπων.!!!!!!!!!

Ενω ο ιδιος ο Χρυσοστομος καταλαβαινει το λαθος του και προς τιμη του ευχεται δημοσια να τον συγχωρησει ο Θεος επειδη χειροτωνησε επισκοπους, ερχονται τωρα απο τις συνοδους των Γ.Ο.Χ.  και χτιζουν την παρασυναγωγη ολων των ιεραρχιων, ολων των συνοδων και ολων των παραταξεων πανω στο μεγαλο αμαρτημα αυτων των επισκοπων.

Τι δεν καταλαβαινουν???????????

Οτι ο Χρυσοστομος δημοσια ευχεται στον Θεο να τον συγχωρησει για το μεγαλο αμαρτημα που χειροτωνησαν επισκοπους το καταλαβαινουν ναι η κανουν πως δεν το καταλαβαινουν.

Ο ιδιος ο Χρυσοστομος τους λεει παρασυναγωγους επισκοπους.!!!!!!

Τι αλλο να τους πει.?????????

Αφου απο τους τρεις επισκοπους αρχισε η παρασυναγωγη απο το μεγα αμαρτημα που χειροτωνησαν επισκοπους και ευχεται να τον συγχωρησει ο Θεος,  αρα μετα απο εκει και περα μεχρι και σημερα ολοι οι επισκοποι,  οι συνοδοι,  οι ιεραρχιες και οι παραταξεις των λεγομενων Γ.Ο.Χ. ειναι μια κανονικη και νομιμη παρασυναγωγη.

Ο ιδιος το ομολογει πολλες φορες οτι ειναι παρασυναγωγοι που εκανε το μεγαλο λαθος.

Και ερχονται σημερα ολοι οι παραταξιακοι που ειτε γεννηθηκαν μεσα στην παρασυναγωγη, ειτε πηγαν  απο το νεο και τους οικουμενιστες στην παρασυναγωγη  και κανουν οτι δεν καταλαβαινουν γιατι ειναι παρασυναγωγοι και αρχιζουν τα κουραστικα φιλολογικα ποιηματα τους.!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορουν να τα καταλαβει το κεφαλι τους.?????????????????

Αλλα ειναι πονηροι.!!!!!!!!!!!!!!!

Για την εσφιγμενου ξερουν ομως πολυ σωστα οτι η νεα μονη ειναι παρανομη και αντικανονικη αφου ειναι παρασυναγωγη οικουμενιστικη και αιρετικοσχισματικη.!!!!!!!!!!!!!

Αυτοι που εχουν κανει, δεν ξερω τον αριθμο, τοσους πολλους αρχιεπισκοπους Αθηνων και πασης Ελλαδος και τοσες πολλες Εκκλησιες της Ελλαδος εκει δεν μπορει να καταλαβει το μυαλο τους οτι ειναι παρασυναγωγη.????????????????

Κανανε δικο τους Πηδαλιο μηπως.???????????????

Κανανε δικη τους Πατρολογια μηπως.????????????????

Εδω δεν βλεπουνε οι τυφλωμενοι τον  Χρυσοστομο Καβουριδη που εκανε το μεγα αμαρτημα και ευχεται να τον συγχωρησει ο Θεος που χειροτωνησαν επισκοπους.??????????????????

Δεν ακουνε οι κουφοι τον Χρυσοστομο Καβουριδη που τους λεει συνεχεια παρασυναγωγους.??????????????

Αρα δυο πραγματα πρεπει να συμβαινουν.!!!!!!!!!!

Η δεν εχουν μυαλο και δεν καταλαβαινουν.!!!!!!!!!!

Η κανουν οτι δεν το  καταλαβαινουν επειδη  υπαρχουν συμφεροντα στη μεση διαφορων ειδων.!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ.

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ.

Μεγαλύτερη ευθύνη έχει κάποιος που αναγνωρίζει, μνημονεύει και κοινωνεί εκκλησιαστικά με τον αιρεσιάρχη από τον ίδιο τον άρρωστο και γεννήτορα της αιρέσεως. Σήμερα στο σώμα της Εκκλησίας έχουμε τους Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους και Μητροπολίτες του οικουμενισμού δηλαδή όλοι αυτοί είναι....
ποτισμένοι από την δαιμονική αρρώστια δηλητηριασμένοι από τον αρχηγό και πατέρα τους τον διάβολο, πνευματικά είναι πεθαμένοι και βρίσκονται στο δρόμο που πάει για τους τυμπανιαίους και άλιωτους της Λαύρας του Αγίου Όρους. Στην ηγεσία της Εκκλησίας όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι βρίσκονται μασόνοι προδότες βαλτοί συμφεροντολόγοι δειλοί και απατεώνες, όλοι αυτοί δουλεύουν για τον αντίχριστο, όμως στηρίζονται στους αφελείς Χριστιανούς, στους άνανδρους πιστούς, στους ψευδογεροντάδες, στους πατέρες της πλάνης, στα πνευματικά φυτά των διαφόρων φιλοπροτεσταντικών αδελφοτήτων, στους ευνουχισμένους των ενοριών, στους αγιορείτες λόγιους της κακοδοξίας, στους βολεμένους καθηγητές της θεολογίας και στους παραδοσιακούς της Συνάξεως κληρικών και μοναχών της ομολογίας πίστεως όχι κατά αλλά υπέρ της αιρέσεως του οικουμενισμού. Η εκκλησιαστική κοινωνία των Ορθόδοξων Χριστιανών με τους Επισκόπους του οικουμενισμού τους οδηγεί στην κόλαση σύμφωνα με την πράξη της Εκκλησίας αφού γίνονται ένα σώμα αντίθετο με την κοινωνία του εωσφόρου, στα παγκόσμια συμβούλια των αιρετικών των κακοδόξων και των πλανεμένων. Μόνο αυτοί που αποτειχίζονται από τους οικουμενιστές βρίσκονται εντός της Εκκλησίας και αυτομάτως απομονώνουν τους αιρετικο-σχισματικούς οικουμενιστές εκτός Εκκλησίας και όσους κοινωνούς μαζί τους. Μόνο όσοι αποτειχίζονται σύμφωνα με το κανονικό εκκλησιαστικό δίκαιο προκαλούν συγκαλούν και συγκροτούν σύνοδο όταν ο Πανάγιος Θεός το αποφασίσει για να δικάσουν τους κακοδόξους οικουμενιστές. Σήμερα στην Ορθόδοξη Εκκλησία έχουμε από την μία πλευρά τους οικουμενιστές που διδάσκουν επίσημα με συνοδικές αποφάσεις ότι και οι άλλες θρησκείες εκτός Ορθοδοξίας έχουν έγκυρα μυστήρια με ιεροσύνη αληθινό βάπτισμα και είναι Εκκλησίες του ιδίου κύρους με την Ορθόδοξη, γι’ αυτό συμπροσεύχονται και συλλειτουργούν με όλες τις συναγωγές του σατανά συνεχώς έχοντας κοινωνία αφού αναγνωρίζονται μεταξύ τους, διότι το Π.Σ.Ε. είναι μια ξεχωριστή και μοναδική Εκκλησία του σατανά στην οποία βρίσκονται συνοδικά όλες οι ορθόδοξες Εκκλησίες και κάποιες οι οποίες δεν είναι μέσα κοινωνώντας με αυτές πέφτουν στο ίδιο κρίμα. Επίσης όλοι οι Ορθόδοξοι που έχουν κοινωνία με τους οικουμενιστές επισκόπους αυτομάτως βρίσκονται εκτός Ορθοδόξου Εκκλησίας και εντός της Εκκλησίας του οικουμενισμού και εκτός ότι είναι υπερπαναιρετικοί είναι και σχισματικοί αφού συνεχίζουν να καταστρέφουν σχίζοντας την ενότητα της πίστεως και την κοινωνία του Αγίου Πνεύματος της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας. Από την άλλη πλευρά έχουμε πολλές Εκκλησίες καινούριες που ιδρύθηκαν μετά το 1937. Δηλαδή πολλοί πήραν την αρχιεροσύνη αντικανονικά παράνομα και ελαττωματικά. Όλοι αυτοί ισχυρίζονται ότι δεν έχουν κοινωνία με τους οικουμενιστές (κάποιοι όμως έχουν κοινωνία με τους οικουμενιστές άλλοι το κρύβουν και άλλοι λένε ψέματα), επίσης λένε ότι κρατάνε και το παλαιό ημερολόγιο (εννοούν ότι κόψανε κοινωνία με τους οικουμενιστές και για το ημερολόγιο) δεν είναι δηλαδή σαν τους Αγιορείτες που ενώ είναι με το παλαιό κοινωνούν την αίρεση από τους νεοημερολογίτες οικουμενιστές του Φαναρίου ή όταν οι Αγιορείτες αυτοί βγαίνουν έξω πάνε με το νέο αφού είναι παρδαλοί. Αυτοί όλοι οι σύνοδοι με τις ιεραρχίες τόσων επισκόπων έχουν διαφορετική, ξεχωριστή και παράλληλη αρχή και μεταξύ τους και ως προς την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία. Όλες αυτές οι παρατάξεις των συνόδων του παλαιού ημερολογίου είναι μία παρασυναγωγή ούτε ένσταση κάνουν εντός του ακαινοτομήτου πληρώματος της Μίας Εκκλησίας ούτε μπορούν να προκαλέσουν να συγκαλέσουν και να συγκροτήσουν σύνοδο διότι δημιούργησαν νέες οργανωμένες Εκκλησίες και βρίσκονται εντός της παρασυναγωγής. Επίσης και αυτοί είναι υπόδικοι μελλούσης Αγίας Πανορθόδοξου Συνόδου για να καταδικαστούν από το ακαινοτόμητο πλήρωμα γι’ αυτό όσοι αποτειχίζονται από αυτές τις παρατάξεις βρίσκονται αυτομάτως στο ακαινοτόμητο πλήρωμα. Επίσης υπόδικοι είναι και όσοι διέκοψαν κοινωνία μόνο για την αίρεση από τους οικουμενιστές, φροντίζουν όμως συνεχίζοντας να σχίζουν την Εκκλησία και βρίσκονται εντός της σχισματικής οικουμενιστικής Εκκλησίας, ενώ όσοι από αυτούς αποτειχιστούν αυτομάτως βρίσκονται στο ακαινοτόμητο πλήρωμα, που είναι η γνήσια αυθεντία της Εκκλησίας στο καιρό της αιρέσεως, του σχίσματος και της παρασυναγωγής. Μόνο το ακαινοτόμητο πλήρωμα της Εκκλησίας που έχει αποτειχιστεί και από την αίρεση και από το σχίσμα του οικουμενισμού και από την παρασυναγωγή των παρατάξεων μπορεί να επικυρώσει ως Αγία ή να ακυρώσει ως ληστρική μία σύνοδο οικουμενική ή τοπική στην Ορθόδοξη Εκκλησία.