30 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ :

1) ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ 

2) ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ 

3) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ

ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΔΟΞΕΣ ΒΛΑΣΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ

https://youtu.be/SNpOT-s7eTA

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Πρεπει να σφραγιστει απο την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ μια Θεαρεστη Λυτρωτικη και Σωτηρια εκκλησιολογια που θα μας ασφαλιζει εντος της διαχρονικης Ορθοδοξου Εκκλησιας των Αγιων Ομολογητων  Πατερων της πιστεως μας.

1) Η επιστροφη στο Ενα Ομολογιακο Ενισταμενο Ακαινοτομητο πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας γινεται με την Αποτειχιση και διακοπη του μνημοσυνου και της εκκλησιαστικης κοινωνιας απο την αιρεση των οικουμενιστων.

2) Η επιστροφη της Λατρευτικης ενοτητας μεσα στο Ενα Εκκλησιαστικο Σωμα του Ομολογιακου Ενισταμενου Ακαινοτομητου πληρωματος των αποτειχισμενων μακρια απο το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων γινεται με το να αποδεχτουν ολοι το πατριο εορτολογιο.

3) Η επιστροφη των παραταξιακων με αποτειχιση απο την κοινωνια των επισκοπων της παρασυναγωγης των λεγομενων Γ.Ο.Χ. γινεται ετσι ωστε να ενταχθουν και αυτοι ολοι εντος του Ενος Ακαινοτομητου Ομολογιακου Ενισταμενου Εκκλησιαστικου πληρωματος των αποτειχισμενων.

Αυτη ειναι η Μια αληθινη ομολογια πιστεως που πρεπει να γινει απο ολους τους Ορθοδοξους Χριστιανους της Μιας Αγιας Καθολικης και Αποστολικης Εκκλησιας.

https://youtu.be/U9hFLtmhr1c

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ

Κατεβαστε και εκτυπωστε το κειμενο της Αποτειχισεως.

Βαζουμε υπογραφες και ειναι υποχρεωμενοι να το παραλαμβανουν οι Ιερεις των ενοριων και οι Επισκοποι των μητροπολεων.

Ισχυει για ολους τους Χριστιανους Ορθοδοξους.

Κανονικο κειμενο Αποτειχισεως του Ορθοδοξου Εκκλησιαστικου Πληρωματος απο την κοινωνια των οικουμενιστων επισκοπων.