10 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ.


Όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με αγάπη, με πίστη, με ομόνοια, με ταπείνωση ας κάνουμε αδελφοί και πατέρες υπακοή στο Χριστό και να κάνουμε αντιγραφή στην πράξη του Αγίου Πνεύματος των Θεοφόρων πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας.




Πρεπει να σφραγιστει απο την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ μια Θεαρεστη Λυτρωτικη και Σωτηρια εκκλησιολογια που θα μας ασφαλιζει εντος της διαχρονικης Ορθοδοξου Εκκλησιας των Αγιων Ομολογητων Πατερων της πιστεως μας.

1) Η επιστροφη στο Ενα Ομολογιακο Ενισταμενο Ακαινοτομητο πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας γινεται με την Αποτειχιση και διακοπη του μνημοσυνου και της εκκλησιαστικης κοινωνιας απο την αιρεση των οικουμενιστων.

2) Η επιστροφη της Λατρευτικης ενοτητας μεσα στο Ενα Εκκλησιαστικο Σωμα του Ομολογιακου Ενισταμενου Ακαινοτομητου πληρωματος των αποτειχισμενων μακρια απο το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων γινεται με το να αποδεχτουν ολοι το πατριο εορτολογιο.

3) Η επιστροφη των παραταξιακων με αποτειχιση απο την κοινωνια των επισκοπων της παρασυναγωγης των λεγομενων Γ.Ο.Χ. γινεται ετσι ωστε να ενταχθουν και αυτοι ολοι εντος του Ενος Ακαινοτομητου Ομολογιακου Ενισταμενου Εκκλησιαστικου πληρωματος των αποτειχισμενων.

Αυτη ειναι η Μια αληθινη ομολογια πιστεως που πρεπει να γινει απο ολους τους Ορθοδοξους Χριστιανους της Μιας Αγιας Καθολικης και Αποστολικης Εκκλησιας.