24 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΨΕΥΤΟ - ΑΝΤΙ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΙΣΟ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΖΗΛΩΤΗΣ  ΝΑ ΣΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ

Αδελφοι μακρια απο την νεο - ημερολογιτικη σχισματικη παπικη παραταξη των ψευτο - αντι - οικουμενιστων και μισο - αποτειχισμενων.!!!!!!!!!!!!!

Πρωτη φορα στα χρονικα πρωην αγιορειτης πολεμαει με τοσο πολυ λυσσα το ημερολογιο που θεσπισαν οι Θεοφοροι Πατερες με Αγια Οικουμενικη Συνοδο.!!!!!!!

Τελειος υποτακτικος ο εν λογω ιερομοναχος και ακριβης συνεχιστης των κακοδοξων, βλασφημων και πλανεμενων καινοτομων υποδικων αιρετικων οικουμενιστων αρχιερεων μασονων του διαβολου προεδρων και αρχηγων  του ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ.

Η νεο - ημερολογιτικη παπικη σχισματικη ψευτο - αντι - οικουμενιστικη παραταξη των παρδαλο - μισο - αποτειχισμενων (μονο απο την αιρεση του οικουμενισμου)

του ιερομοναχου που δρα σε Λαρισα, Βολο και Σουρωτη Θεσσαλονικης, ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ μεσα στην ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ που εχει διακοψει κοινωνια και απο τους οικουμενιστες και απο τους παραταξιακους.

Αρνουνται το θεσμο της αρχαιας παραδοσης της ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, γιαυτο το 2013 δεν εκαναν ουτε μια ημερα νηστεια για τους Αγιους Αποστολους.

Εχουν στα κεφαλια τους τα αναθεματα της Ζ ' ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ που λεει οτι οποιος αθετησει την εγγραφη και αγραφη παραδοση της Εκκλησιας ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ ΤΡΕΙΣ

Εχουν ποινες αναθεματων με Συνοδικη πραξη καταδικης απο τρεις  Πανορθοδοξες  Συνοδους αποκλειουσα πασα ημερολογιακη αλλαγη, μεταρρυθμιση η οιανδηποτε διορθωση επ' αυτου, αποκηρυξασα τελικως την παπικη καινοτομια του "γρηγοριανου νεου ημερολογιου" χαρακτηρισασα αυτη ως Παγκοσμιο σκανδαλο και αυθαιρετη καταπατηση των Ιερων Κανονων και Παραδοσεων.

Αυτη η ομαδα των υποδικων καινοτομων κανει υπακοη στους μασονους και δεν κανει υπακοη στους Αγιους.!!!!!!!!!

Κανουν υπακοη στον παπα του βατικανου για να εορταζουν παρεα και δεν κανουν υπακοη στην παραδοση της ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.!!!!!!!!!

Δεν κανουν υπακοη στο Αγιον Πνευμα, αλλα στο πνευμα του πονηρου  4 - 5  αρχιερεων μασονων οικουμενιστων του σατανα  που με γκακστερικο τροπο αλλαξανε το ημερολογιο.!!!!!!

Δεν αλλαξε το ημερολογιο με συμφωνια πατερων απο Αγια Ορθοδοξη Οικουμενικη η Τοπικη Συνοδο.!!!!!!!!!!!!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ Η ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ :

ΤΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΗ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙ ΤΡΙΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ, ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

ΟΙ ΕΟΡΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ,
ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΗΚΡΙΒΩΜΕΝΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΩΣ ΕΝ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΡΙΣΘΗΚΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΤΟΝ Δ' ΚΑΙ Ε' ΑΙΩΝΑ....

ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΡΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ Η ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΕΟΡΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Η ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Η ΠΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Μ. ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ Η ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.

ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΩΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΟΡΙΑ 'Α ΕΘΕΝΤΟ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΗΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΡΩΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ.

 Η εισαχθεισα ολως αυθαιρετως  εν τη Θεια Λατρεια πραξη του ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ Κανονικως κρινομενη καθιστα την Ελλαδικη Ιεραρχια σχισματικη απεναντι των αλλων Εκκλησιων των μη αποδεχθεντων την καινοτομια αυτη  διασπασασα ουτω την ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του ετησιου κυκλου των ακινητων εορτων δια της ουχι εν μια ταξη ως μη ωφειλε, ανομοιοχρονου και ανομοιοτροπου και απο κοινου και εκ συμφωνου εκδηλωσεως της εορταστικης λατρειας καθως η Κανονικη Ταξη ρητως περι τουτου διακελευει.!!!!!!!!

Το ζητημα του ημερολογιου εχει κριθη και θεωρηθει υπο της Πραξεως της Εκκλησιας Πανορθοδοξου κυρους και σημασιας ως αμεσως συνδεομενο μετα του αμετακινητου Πασχαλιου Κανονος και διασωζοντος αρραγη την εκκλησιαστικη ενοτητα της Θειας Λατρειας.!!!!!!!!!!!!!!!

Η δε Λατρευτικη Ενοτητα ως αποτελουσα μερος του περι Ενοτητος της Εκκλησιας δογματικου ορου, τυγχανει θεμελιωδες στοιχειο πνευματικου συνδεσμου αγαπης, ενοτητος και αδελφοδυνης του ευσεβους Πληρωματος της Εκκλησιας εις το πλεον ευαισθητο τουτο τομεα της Θειας Λατρειας.!!!!!!!!!!!

Ουτε το αιμα του μαρτυριου σωζει αυτους που κανουν σχισμα στην  ΜΙΑ Εκκλησια.!!!!!!!!!!!!

Αυτη η  νεο - ημερολογιτικη σχισματικη οικουμενιστικη παραταταξη  κανει σχισμα και διασπα την ενοτητα της Λατρειας στην Εκκλησια των αποτειχισμενων, διοτι δεν εχει την θεολογικη γνωση και παιδεια για να ξεχωρισει το παλαιο ημερολογιο απο τις παραταξεις παρασυναγωγης των Γ.Ο.Χ.!!!!!!!!

Και για να μην μπερδευτουν οι παρδαλοι μισο - αποτειχισμενοι ψευτο - αντι - οικουμενιστες ιδρυουν ως νεοι  καινοτομοι υποδικοι, μετα απο τους πατερες τους το νεο - ημερολογιτικο σχισμα αυτη την φορα μεσα στην ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ γιαυτο και το ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ( 2 ) ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ.!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ.!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ Γ.Ο.Χ. ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ

Οι παραταξιακοι ολων των συνοδων Γ.Ο.Χ. δεν εχουν τα συνοδικα δικαιωματα να συγκροτησουν, να συγκαλεσουν και να προκαλεσουν συνοδο για να δικασουν τους οικουμενιστες γιατι βρισκονται σε αλλες καινουργιες εκκλησιες που κατασκευασανε μετα το 1935  με παραλληλες συνοδους, με διαφορετικες ιεραρχιες επισκοπων και ετσι φτιαξανε πολλες οργανωμενες αρχιεπισκοπες και μητροπολεις. με ξεχωριστες  αρχες.

Στις δικες τους εκκλησιες δεν υπαρχουν οικουμενιστες.!!!!!!!!!

ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ ???

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ ???

ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ??

ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ???????

ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ???????????

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ????????

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ??

ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ.??????

ΑΠΟ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ 

Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΑΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ.!!!!

ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.

Αν παλι θελουν να ασχοληθουν με τον οικουμενισμο πως θα αγωνιστουν αφου βρισκονται σε αλλο περιβαλλον και σε αλλο στρατοπεδο.???????

Συνοδικα δικαιωματα κατα των οικουμενιστων  εχουν μονο οι αγωνιστες και φρουροι της πιστεως, το ομολογιακο, ενισταμενο πληρωμα που αγωνιζεται εναντιον και κατα  της αιρεσεως και του σχισματος των οικουμενιστων κανονικα και νομιμα μεσα στην Μια Εκκλησια και στο Ακαινοτομητο πληρωμα της.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ : ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΧΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Η ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΝΤΕΙΧΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΜΙΝΤΑΣΙΟΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ

Προσεξτε ποιους Πατερες να ακολουθειτε οταν αποτειχιζεστε.!!!!!!!!!

Να ακολουθειτε οχι τους πατερες που αποτειχιζονται και διακοπτουν μονο  το μνημοσυνο των οικουμενιστων επισκοπων, αλλα να ακολουθειτε τους πατερες  αυτους που διακοπτουν και το μνημοσυνο των οικουμενιστων επισκοπων, αλλα και δεν εχουν κοινωνια με ολους οσους μνημονευουν τους οικουμενιστες επισκοπους.

ΜΜΗΜΟΣΥΝΟ = ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ = ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ = ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οταν καποιος αποτειχιζεται αμεσα και διακοπτει μονο το μνημοσυνο του οικουμενιστη επισκοπου και εχει κοινωνια πλαγιως και εμμεσα  με αλλους επισκοπους που μνημονευουν τον οικουμενιστη επισκοπο τοτε γινεται μια τρυπα στο νερο, και εχουμε μια μεγαλη οικουμενιστικη τρυπα.

Η Αγια Γραφη, ολοι οι Ιεροι Κανονες και ολοι οι  Αγιοι Πατερες και οι ερμηνευτες των Ιερων Κανονων μιλανε για : 

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΛΥΣΜΟΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.