10 Ιανουαρίου 2017

ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 20 ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙ-ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ


ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΡΝΟ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ?????????????

ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ  ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ??????????

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ.??????

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ??????

ΠΟΣΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΚΟΔΟΞΟΙ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ????????

ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ  ΤΩΝ ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΩΝ ΑΛΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ????

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ 20 ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

ΟΙ 20 ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΕΥΤΗΡΙΑ ΨΥΧΩΝ.

Κακόδοξοι αιρετικοί σχισματικοί και παρασυνάγωγοι οι ηγούμενοι των 20 ιερών μονών του Αγίου Όρους μολύνουν τα Άγια θυσιαστήρια τους με την πνευματική τους πορνεία, προσφέροντας Ορθόδοξη μετάληψη υπερπαναιρετικής και σχισματικής κοινωνίας στους μοναχούς και στους πιστούς. Το δηλητήριο του οικουμενισμού τους μέθυσε και τους οδηγεί στους τυμπανιαίους της Λαύρας απέναντι από τα Άγια λείψανα των Αγιορειτών Οσιομαρτύρων, όπως του Κοσμά του πρωτοεπιστάτη στις Καρυές. Η εκκλησιαστική κοινωνία που έχουν με τον......
νεο-ημερολογίτη σχισματικό, παναιρετικό, οικουμενιστή και παραταξιακό νεο-εσφιγμενίτη Πατριάρχη, τους κατατάσσει στην Εκκλησία των πονηρευομένων, δηλαδή στο στρατόπεδο της κακοδοξίας, της πλάνης, της διαστροφης, της προδοσίας, της δειλίας, της μασονίας και του αντίχριστου. Δυστυχώς και σήμερα στο Άγιο Όρος πρωτοστατούν οι εχθροί της Παναγίας και του Υιού της.