25 Αυγούστου 2019

ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ



Οι εχθροι των αποτειχισμενων κληρικων, μοναχων και λαικων ειναι οι επισκοποι της εκκλησιας της ελλαδος και των συνοδων των Γ.Ο.Χ. ελλαδος.

Διωκουν τιμωρουν, φυλακιζουν και ειναι εχθροι των Ορθοδοξων οι σημερινοι επισκοποι των δυο ακρων, αφου δεν τους ενδιαφερει η Αληθεια της Πιστεως.

Απο το ιδιο μασονικο κεντρο βγαινουν αυτοι που υπηρετουν και συνεχιζουν το εργο της πονηρας συναγωγης του σατανα.

Ας τα βλεπουν οι οπαδοι των οικουμενιστων και των παραταξιακων που τους λιβανιζουν, τους προσκυνανε και τους γλυφουν.

Ριχνουν ποινες εξοντωσης σε όλους τους ομολογητές πατέρες.

Πολιτικοι, δικαστες, γιατροι, στρατιωτικοι,  εκκλησιαστικοι και ολες οι διοικησεις και οι σατανικες ηγεσιες της μασονιας ειναι σε μυστικη συμφωνια για να καταστρεψουν την Ελλαδα και να δολοφονησουν τους Ελληνες.

Οι ιεραρχες οικουμενιστες και παραταξιακοι ειναι σε συμφωνια για να πολεμησουν τους Ορθοδοξους ομολογητες της πιστεως.

Πανε στα δικαστηρια τους ομολογητές πατέρες.

Το παιχνιδι ηταν στημενο απο τα δυο ακρα, διοτι οταν εφυγαν οι επισκοποι απο τον οικουμενισμο το 1935 για να πανε στο Ακαινοτομητο δεν σταματησανε εκει αλλα ξεκινησανε το τεμαχισμα του ολογιακου αγωνα 1924 - 1935 με δημιουργια επισκοπων και συνοδων απο το 1935.

Ενω φαινεται οτι στην θεωρια ειναι εχθροι οι οικουμενιστες επισκοποι με τους παραταξιακους επισκοπους, κανεις απο τους δυο δεν συνεχιζει τον αγωνα εναντιον του αλλου μεχρι τελους, διοτι ο καθε ενας υπηρετει τα σχεδια του αλλου και δουλευουν συνεργαζομενοι ως ζευγαρι.

Οι οικουμενιστες δημιουργησαν τους παραταξιακους για να ασφαλιστουν οι ιδιοι στους θρονους τους και για να εμποδιζουν το Ακαινοτομητο πληρωμα να συγκροτησει Συνοδο καταδικης εναντιον τους.

Οπως και τους  παραταξιακους τους συμφερει να μην καταδικαστουν οι οικουμενιστες απο το Ακαινοτομητο πληρωμα για να δικαιολογουν την υπαρξη των συνοδων τους.

Οι οικουμενιστες στο τελος θα ενωθουν και φανερα με τους παραταξιακους αφου πρωτα εδωσαν εντολη να ενωθουν οι συνοδοι των Γ.Ο.Χ. με αναμεικτες τις εκκλησιολογικες θεσεις μεταξυ των κυπριανιτων και καλλινικων.
Ενωση των Γ.Ο.Χ. ανεφ ορων και οριων, οικουμενιστικο τον τροπο.

Και οι πιστοι των συνοδων τους δεν ξερουν πως να εχουν τους νεο - ημερολογιτες συμφωνα με τις αντιθετες εκλλησιολογικες θεσεις των συνοδων, που ενωθηκαν σε μια συνοδο με δυο διαφορετικες θεσεις αναμεικτες οπως βολευει τον καθε ενα.

Ας τα βλεπουν οι πιστοι που τους ακολουθουν.

Και οι πιστοι ακομη δεν καταλαβανε τιποτα ?????????

Η δουλεια των μασονων επισκοπων του σατανα των οικουμενιστων και των παραταξιακων του νεου και του παλαιου ημερολογιου ηταν να ριξουν τους πιστους της εκκλησιας στην αιρεση στο σχισμα και στην παρασυναγωγη.

Και τωρα αγωνιζονται παλι με βαλτους να διαστρεψουν, να σχισουν και να κανουν πολλα και παραλληλα κομματια τους αποτειχισμενους του ακαινοτομητου πληρωματος για να μην τυχον κανουν συνοδο οι αποτειχισμενοι  και  τους καταδικασουν

Το μονο σιγουρο ειναι οτι και να κανουν οι εχθροι της πιστεως θα χασουν οπως  γινεται παντα διοτι η αληθεια των Ορθοδοξων ομολογητων εχει ακαταμαχητη δυναμη που πηγαζει απο τον αληθινο Τριαδικο Θεο.

Και οταν η ομολογια ειναι κανονικη και νομιμη τοτε εχει και Αγιο - Πνευματικα αποτελεσματα Συνοδικης καταδικης των κακοδοξων.

Πρεπει οι πιστοι κληρικοι, μοναχοι και λαικοι να παρουμε  το φραγγελιο και να διωξουμε τους μασονους αρχιερεις του σατανα, οικουμενιστες και παραταξιακους του νεου και παλαιου ημερολογιου που αγωνιζονται να καταστρεψουν την εκλλησια, εαν θελουμε να ειμαστε Ορθοδοξοι στην πραξη, μια που : και πυλες αδου ου καταισχυσουσιν Αυτης.