26 Μαρτίου 2020

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

https://youtu.be/Tum8lyz9nKI 

Ο ΑΓΙΟΣ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΗΤΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?????????? ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΝΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟ - ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ.?????????? ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΓΕΥΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ. ΒΑΣΑΝΑ ΑΙΩΝΙΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ.!!!!!!!!!!!!!!


ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΤΕ Η ΕΙΣΤΕ ΒΑΛΤΟΙ Η ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.

ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΕΙΝΑΙ 10 000 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΑΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ.


θεατρο εχουμε και ενα συνεχη πολεμο  απο την παγκοσμια σατανικη μασονια.  Ολα ειναι σχεδιασμενα.
Την εξουσια του πλανητη την εχουν 10 ατομα, τρεις "πρωθυπουργοι" και 7 "υπουργοι", οχι διεθνων κρατων, αλλα στην γλωσσα της στοας. Ο αναποδος λεει στους δικους του,  το προγραμα που εχει και εκεινοι μεσω των στοων δινουν διαταγες στους υποτακτικους τους.
Μονο τα δυο ακρα ξερουν τι γινεται και εχουν την γνωση. Απο την μια ειναι οι Αγιοι, οι Πατερες, και οι Δικαιοι του Αληθινου Τριαδικου Θεου και απο την αλλοι ειναι οι σατανιστες  οι μαγοι και οι μασονοι του διαβολου.  Δηλαδη το ασπρο και το μαυρο.  Ο υπολοιπος κοσμος ειναι στο γκρι χρωμα δηλαδη στον κοσμο του, χειραγωγουμενη  μαζα.
  Οι σατανιστες μασονοι  εχουν  αγορασει την ιεραρχια  των διοικησεων στους θεσμους  της εκκλησιας  και της πολιτειας, στην ελλαδα εδω και πολλα χρονια.  Ειναι συναιτεροι του εκαστοτε αρχιεπισκοπου στην εκκλησια της ελλαδος μεσω της εθνικης τραπεζας.
Ολοι αυτοι εσωτερικοι και εξωτερικοι εχθροι της ελλαδος στην εκκλησια και στην πολιτεια στηριζονται σε ελληνες που τους δουλουεουν ψιλο γαζι και τους εχουν κανει φυτα.
Τοσα χρονια ψεκαζουν τους Ελληνες για να συνεχιζουν τον υπνο τους λενε. Μια τηλεοραση τους βαλαμε στα σπιτια τους και τους καναμε πλυση εγκεφαλου.
Σε εναν μασονο  καποιος ελληνας  μια φορα οταν πηγε στο σπιτι του,  τον ρωτησε γιατι δεν εχετε τηλεοραση ??????  και εκεινος του απαντησε ως εξης : για δυο λογους δεν εχουμε τηλεοραση στο σπιτι μας. 1)  επειδη τα παιδια μας θα διοικησουν τον κοσμο δεν εχουμε ωρα για να δουμε και 2)  ειναι οτι οποια διαβρωση αρχιζει στα εθνη απο εμας ξεκιναει, γιατι λοιπον εμεις  να την δουμε???????
Ολα του λεει ειναι δικα μας.
Σας βαλαμε τα ναρκωτικα, σας ανοιξαμε πορνεια, σας καναμε τις γυναικες σας  αντρες με την μοδα που σας πλασαρουμε,  σας καναμε σωματεια φεμινισμου για να διαλυσουν οι γυναικες τα σπιτια σας, αφου την γυναικα την βγαλαμε στον δρομο να δουλεψει γιατι σας κοψαμε το χρημα με σκοπο να σας καταστρεψουμε τις οικογενειες.
Ο στοχος μας ειναι να σας καταστρεψουμε ολους τους θεσμους σας, γιαυτο βαλαμε δικα μας ατομα παντου και ελληνες προδοτες που σας πουλανε για τα λεφτα που τα εχουμε εμεις,  επειδη προσκυναμε τον διαβολο μεσα στις μασονικες στοες.
Μονο εμεις κοβουμε χρημα και εσας σας λεμε ψεματα οτι για να κοψεις νομισματα πρεπει να εχεις χρυσο !!!!!
Ποιος μας δινει αυτη την εξουσια ωστε μονο εμεις να κοβουμε χρημα η ποιος σας λεει οτι το δικο μας το χρημα  να ειναι το γνησιο και τα αλλα ολων να ειναι πλαστα ????
Ποιος ειναι αυτος  και απο που βγαινουν αυτες οι αποφασεις του  ????????
Ειναι ο ιδιος ο σατανας που ειπε στον Θεος σας οτι εαν τον προσκυνουσε θα του εδινε ολα τα βασιλεια του κοσμου στους τρεις πειρασμους του Ευαγγελιου σας !!!!
Δεν ειναι επιτυχια δικια μας που σας τραβαμε το Σαββατο το βραδυ στα μπουζουκια, στα ξενυχταδικα και στα μπουντρουμια της πορνο-σαρκο-λατρειας για να μην μπορειτε την Κυριακη το πρωι  να σηκωθειτε να λατρευσετε τον Θεο σας ???
Εσεις μπορειτε να μας εμποδισετε να παμε στις στοες μας ????
Δεν ξερετε οτι σε ολες τις θρησκειες οι ανθρωποι τηρουν αυστηρα το προγραμα της προσευχης ????? οπως και εμεις λατρευουμε τον σατανα στις στοες για να μας δωσει εξουσια ????
Εμεις πιο πολυ καταλαβαινουμε τους τρεις πειρασμους που ειχε ο  Χριστο σας απο τον αρχηγο μας τον διαβολο.
Γιαυτο τον προσκυναμε για να μας δωσει ολες τις εξουσιες πανω στη γη.
Μονο εσεις οι Ορθοδοξοι δεν τηρητε σωστα το προγραμα σας, διοτι εσας πολεμαει ο διαβολος επειδη πιστευετε στον Αληθινο Θεο, και σας παει κοντρα,  αμα σας νικησει χασατε τον Χριστο, ενω αμα νικησετε γινεστε Αγιοι,  ενω τους αλλους γιατι να τους πολεμησει που πιστευουνε σε ψευτικους και ανυπαρκτους θεους ?????
εκεινους δεν τους πειραζει καθολου γιατι και ολη μερα να προσευχονται παλι δικοι του ειναι, οπως εμεις !!!!
Την εχετε πατησει οπως κοροιδευαμε τους μαυρους, που τους διναμε ψευτικα μπιγλιμπιδια για να τους παρουμε οτι ειχε αξια.
Αφου σας ξεκοψουμε απο τον αληθινο  Θεο διοτι ειστε ο μεγαλυτερος μας εχθρος,  θα μπορουμε πιο ευκολα να κινηθουμε και να κανουμε την δουλεια μας.
Σας βαλαμε επισκοπους και ιερεις στην Εκκλησια σας, που τους αγορασαμε για να σας μολυνουν και για να σας μιανουν αφου σας εχουν  ενωσει   με ολους τους αιρετικους του κοσμου  που πιστευουν σε ψευτικους θεους μεσω του "παγκοσμιου συμβουλιου εκκλησιων" για να προδιδετε τον δικο σας αληθινο Θεο, εκτος οτι πνευματικα νεκρωνεστε κιολας αφου φευγετε απο την Ορθοδοξια !!!!
Και κραταμε με τα λεφτα  τους επισκοπους και τους ιερεις σας, και μολυνουμε και αυτους ενω αυτοι μολυνουν  εσας,  σας κοροιδευουν και  παρουσιαζονται σαν παραδοδιακοι και σαν αγωνιστες ενω στην ουσια ειναι δικοι μας και αυτοι διοτι ο ενας μνημονευει και κοινωναει με τον αλλον χωρις ποτε να διακοψουν την κοινωνια μεταξυ τους !!!!!
Ειστε πολυ ευκολα θυματα αφου οτι σας λεμε με τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης που ελεγχουμε τα εφαρμοζετε.
Αυτους που μισουμε και πολεμουμε ειναι ολοι οσοι μας χαλανε το μαγαζι που εχουμε φτιαξει.
Υπαρχουν Αγιοι δικαιοι και σωστοι ανθρωποι του Θεου αναμεσα σας, που σας λενε την αληθεια, αλλα καταφεραμε να τους γελοιοποιησουμε στα ματια σας βαζοντας ταμπελες οπως : γραφικοι, φανατικοι, φονταμενταλιστες,  ταλιμπαν, εθνικιστες, ζηλωτες.
Εδω σας βαλαμε στην αγορα σας, ολα τα σατανικα σηματα μας.
Σας βαλαμε να αγοραζετε και να οδηγατε αυτοκινητα και μηχανες σχεδιασμενα εξωτερικα και εσωτερικα με την μορφη του αρχηγου μας διαβολου, και εσεις κοιμαστε ορθιοι, αφου χαμπαρι δεν εχετε παρει, εκτος απο λιγους που σας τα λενε, αλλα παλι σας κατευθηνουμε για να τους ειρωνευεστε ενω σας λενε την αληθεια.
Στα κινητα τηλεφωνα τα ιδια καναμε.
Ελεγχουμε τα σχολεια των παιδιων σας αφου σας διαβρωσαμε την υλη των βιβλιων σας.
Και ενω φωναζετε δεν μπορειτε τιποτα να αλλαξετε αφου ολοι οι πολιτικοι και τα κομματα ειναι δικα μας και εσεις τα κοριδα μαλωνετε μεταξυ σας.
Σας βαλαμε τις παγκοσμιες ημερες εορτων για να ξεχασετε τις δικες σας.
Σας ψεκαζουμε με σατανικο αγιασμο και με χημικα και εσεις ακομα αναρωτιεστε αν υπαρχουν ψεκασμοι ????
Οσοι απο σας κοινωνανε τον Χριστο μονο αυτους δεν μπορουμε να κοιμησουμε !!!!!!
Μα τοσο κοροιδα ειστε ????
Σας φτιαχνουμε τεχνικες αρρωστιες για να σας δινουμε και τα αναλογα εμβολια για την μειωση του πληθισμου της γης αφου εχουμε και αγαλμα που σας θελουμε μονο 500 000 πανω στη γη.
Εμεις δολοφονουμε  οσους μας χαλανε το μαγαζι και ειναι αρσενικοι!!!!
Δουλευουμε να κανουμε τους λαους ομοφυλοφιλους ανωμαλους κτηνοβατες, παιδεραστες.
Επιτρεπεται ολες οι επιστημες οι ερευνες και τα πανεπιστημια να ελεγχονται απο τους σατανιστες της μασονιας ???
Το ξερετε με αποδειξεις για τους ψαγμενους γιατι τα ελεγχουν ???
Γιατι φοβουνται την αξιοκρατικη και ρεαλιστικη ερευνα των επιστημονων οτι θα ξεχωρισουν το ασπρο του Θεου απο το μαυρο του διαβολου, και θα δειξουν την Ορθοδοξια !!!!!!!
Αυτοι ομως θελουν να μπερδεουν τον κοσμο και να τον κανουν  αχταρμα χρωματος γκρι, ουτε ασπρο ουτε μαυρο.
Ειναι εγωιστικο αλλα πρεπει να το παραδεχτουμε : ανθρωπος που εχει νοητικο επιπεδο και ειναι ψαγμενος πηγαινει με 1000 στην Ορθοδοξια.
Αυτοι που δεν βρισκουν την Ορθοδοξια εχουν χοντρο προβλημα ψυχικων διαταραχων.
Ολη η πολιτικη και εκκλησιαστικη ηγεσια των ελληνων  ειναι μαριονετες της σατανικης μασονικης ηγεσιας του πλανητη.
Αναρωτηθηκατε ποτε γιατι εχουν στοχο τους Ελληνες και παθαινουν αμοκ με την Ελλαδα????????????????
Μηπως φοβουνται κατι που θα αρχισει απο τους Ελληνες ?????
Θυμαστε τι εκανε ο Ηρωδης μολις εμαθε οτι γεννηθηκε ο Χριστος ???????????
Εσφαξε 14.000 νηπια.
Οσο βρηκε τον Χριστο ο Ηρωδης για να τον σφαξει αλλο τοσο θα εμποδισουν τις προφητειες του Θεου για να μην εκπληρωθουν !!!!!
Αυτο κανουν αγαπητοι μου σημερα στην Ελλαδα.
Σκοτωνουν τους ελληνες και πνευματικα και σωματικα  χωρις φαινομενικο πολεμο.
Η εντολη ειναι καθαριστε τους ελληνες.   Ελεγχουν ολες τις διοικησεις και τις ιεραρχιες σε ολους τους θεσμους στην ελλαδα. Αν δεν γινοταν αυτο θα ειχαμε πολεμο κανονικο οπως στα παλια χρονια που ειχαμε αρσενικες στρατιωτικες διοικησεις.
Σημερα ενω η αστυνομια και ο στρατος πληρωνονται απο τον ιδρωτα του λαου  αυτοι δουλευουν για τον διαβολο και φυλανε ολους αυτους  που καστρεφουν την πιστη και την πατριδα.
Εχουν ολοκληρα επιτελεια οι μασονοι  που ασχολουνται με τις προφητειες.
Και τις πιστευουν τις προφητειες γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο των προφητειων εχουν βγει αληθινες, με αποδειξεις απο την ιστορια των χρονων. Ενα μικρο μερος των προφητειων  απομενει,  και ξερουν πολυ καλα οτι οι προφητειες εκπληρωνονται με μαθηματικη ακριβεια. Αυτο ομως το μικρο κομματι των προφητειων που μενει, θαβει την μασονια του σατανα παγκοσμιως και φερνει σε ολη την γη ξανα την ανοθευτη πιστη του Ευαγγελιου και της Ορθοδοξιας απο τους Ελληνες και την σωστη αξιοκρατια σε ολους τους θεσμους της κοινωνιας.
Γιαυτο πολεμουν την Ελλαδα με τοσο μισος, για να μην ερθει το τελος τους,  συμφωνα με τις προφητειες που παντα βγαινουν αληθινες  με αποδειξεις, επειδη ειναι απο τον Αγιο Τριαδικο Θεο με σιγουρη την νικη σε οσους τον ακολουθουν.
Ενω βγαινουν τοσοι Αγιοι και ενω
γινονται τοσες Θειες Λειτουργιες στην Ορθοδοξη Εκκλησια καθημερινα  σε ολα τα μερη του κοσμου η οργη ομως του Θεου ερχεται και δεν κοβεται.
Ο Θεος ζητει καθαρη  θυσια στα Αγια Θυσιαστηρια των Ορθοδοξων και οχι αιρετικο-σατανικη θυσια, οπως επισης  καθαρο και εναρετο βιο ζωης των ανθρωπων.
Η αμαρτια, τα αισχη,  η ασωτεια και η πνευματικη πορνικη κοινωνια με ολους τους αιρετικους του κοσμου  κλεινει τα ματια των ανθρωπων, τους κανει δειλους, με φοβο στην ψυχη,  ραθυμους και νεκρωμενους  με χλιαρη πιστη για πολεμικους αγωνες  για το Αγιο και το Δικαιο !!!!
Η οργη του Θεου  ερχεται διοτι υπαρχει η αμαρτια χωρις την μετανοια παρεα με την πνευματικη πορνικη κοινωνια, και οι ανθρωποι αφησαν τις διοικησεις και τις ιεραρχιες των θεσμων στην  Εκκλησια και στην  πολιτεια στα χερια των σατανιστων μασονων και ουτε αγωνιζονται, ουτε πολεμανε για να διωξουνε την σαβουρα και τα σκουπιδια ετσι ωστε να αναλαβουνε οι Αγιοι και οι Δικαιοι του αληθινου Τριαδικου Θεου !!!!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ




Οταν   ο  Βασιλιας  και    ο αυτοκρατορας  στην  ιστορια της  Εκκλησιας  ητανε  Ορθοδοξοι και δεν ητανε αιρετικοι,  σε ολοκληρη την Εκκλησια  επικρατουσε δυναμικα, ανθιζε, δοξαζοταν   και κυριαρχουσε σταθερα η Ορθοδοξη  Πιστη ανοθευτη και  εξαφανιζονταν  ολοι οι πλανεμενοι, ενω
οταν ο Βασιλιας και  ο αυτοκρατορας  ητανε αιρετικοι, κακοδοξοι και διεστραμενοι,  σε αριστη συνεργασια με την σατανικη εκκλησιαστικη  ηγεσια της διαχρονικης πονηρας συναγωγης,  ολοι οι Αγιοι Ορθοδοξοι  Ενισταμενοι Πατερες που αγωνιζονταν κανονικως και νομιμως  ητανε σε διωγμους, σε φυλακες και σε μαρτυρια και επικρατουσε για λιγο  μονο εκεινο τον καιρο  στην Εκκλησια, η αιρεση, η πλανη και η διαστροφη.
Ετσι βγαινει το συμπερασμα οτι η καθε εκκλησιαστικη ηγεσια των  πατριαρχων, αρχιπισκοπων, και μητροπολιτων,   αναλογα με την προαιρεση της  ψυχης  που διαθετουν,  γινονται  καθε φορα    η,   ουρα της εξουσιας του  διαβολικου   συστηματος, η,  ομολογουν Χριστο και Αληθεια χωρις συμβιβασμους και βιωνουν ολα τα αναλογα παθηματα  που θα ακολουθησουν.
Σημερα γενικα στην παγκοσμια ορθοδοξη  Εκκλησια και ειδικα  στην Ελλαδα  επικρατει η παναιρεση και το  σχισμα των οικουμενιστων επισκοπων του νεου ημερολογιου και η παρασυναγωγη των παραταξιακων επισκοπων του παλαιου ημερολογιου, επειδη ολα τα κομματα  οι κυβερνησεις και οι πολιτικες ηγεσιες  στην Ελλαδα και στο εξωτερικο ειναι σατανο-μασονο-κρατουμενες.
Για να εχουμε σημερα ελευθερη Ορθοδοξη Εκκλησια χωρις αιρεση, σχισμα και παρασυναγωγη, πρεπει ολοι μαζι πρωτα  απο ολα να προσπαθησουμε να αγωνισθουμε παντα με την βοηθεια του Αγιου Θεου και των Αγιων,  για να καταργησουμε, να ξηλωσουμε και να διαλυσουμε ολες τις σατανικες και μασονικες διοικησεις και ιεραρχιες ολων των θεσμων εξουσιας στην Ελλαδα και σε συνεργασια με τους ξενους στο εξωτερικο.
Αυτο θα γινει και ειναι το μονο σιγουρο, αλλα την υποθεση θα την αναλαβει ο ιδιος ο Αγιος Τριαδικος Θεος με τους Αγιους και   με το σχεδιο που εχει. 
Σε διαφορες εποχες  στην ιστορια της Εκκλησιας ενω φαινοταν οτι η πλειοψηφια των κακοδοξων και σατανιστων εκκλησιαστικων και πολιτικων αρχοντων   θα επικρατουσε  και  οι λιγοι Αγιοι Ορθοδοξοι ομολογητες θα εχαναν την μαχη, αναλαμβανε ο ιδιος ο Αγιος Τριαδικος Θεος και ανετρεπε ριζικως την κατασταση, ετσι ωστε να δοξαζεται παντα και συνεχως η Ορθοδοξη Εκκλησια με την Ακαινοτομητη  Πιστη και να εξαφανιζονται τελικα  ολοι οι διεστραμενοι σατανιστες πολιτικοι και εκκλησιαστικοι αρχοντες μαζι με τις πλανες τους.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ.


Καποιος ανθρωπος εαν εχει καλη προαιρεση και τιποτα να μην ξερει, λιγο να ψαχτει θα βρει την αληθεια σε χρονο ρεκορ.

Για παραδειγμα : θα δει οτι ολοι οι αρχηγοι των θρησκειων ειναι μεσα στους ταφους τους και βρωμανε, διοτι τους εφαγε και  τους κατασπαραξε ο θανατος και ο αδης !!!
Με αληθινες αποδειξεις ειναι αυτα,  ολος ο κοσμος τα ξερει απο την ιστορια ρεαλιστικα !!!!
Και σου λενε μετα οτι εχουν την αληθινη θρησκεια !!!!!
Τι λετε  ρε παραμυθαδες  ?????
Αφου οι αρχηγοι των  θρησκειων  σας εχουν πεθανει και βρισκονται μεσα στους ταφους  τους?????
Μας δουλευετε  ????????

Που ειναι ο βουδας σας ? 
Που ειναι ο μωαμεθ σας ?
Που ειναι ο ζωροαστρης σας ?
Που ειναι ο κομφουκιος σας ?
Που ειναι ο καλβινος σας ?
Που ειναι ο παπας σας του βατικανου ?
Που ειναι ο ρασελ σας?
Που ειναι τα φιδια σας ?
Που ειναι οι αγελαδες σας ?
Που ειναι οι πετρες σας ?
Που ειναι τα ξυλα σας ?
Θρησκειες ειναι αυτες η καρναβαλια και σκιαχτρα ?????
Κανενας ποτε αρχηγος απο τις ψευτικες θρησκειες δεν ξεπερασε τον θανατο, αφου ολους  τους φυλακισε ο θανατος και ο αδης.

Ο Μοναδικος Αρχηγος σε ολη την ιστορια του κοσμου που ελιωσε,  πατησε, ξευτιλησε, διελυσε, κατακοματιασε, συντριψε, εξαφανισε, κατακαψε και καταργησε τον θανατο, τον αδη και την δυναμη του διαβολου,   ειναι μονο ο Αληθινος Θεανθρωπος Κυριος Ημων Ιησους Χριστος ο Υιος του Αληθινου Θεου του Ζωντος της Μιας και Μοναδικης Αγιας Ορθοδοξου Ανατολικης Εκκλησιας.
Για αυτο και ο Παναγιος Ταφος του Κυριου μας ειναι Κενος- αδειος και Καινος-καινουργιος.
Μονο η Ορθοδοξη Εκκλησια ειναι αληθινη και πραγματικη
και γιαυτο τοσους αιωνες μας δινει το Αγιο Φως ο Θεος σε εμας τους Ορθοδοξους ενω ολοι οι αλλοι τρωνε πορτα !!!!!
Πέντε φορες στην ιστορια πηγανε αλλες θρησκειες να το παρουν με τσαμπουκα, και βγαζανε εξω τον Πατριαρχη των Ορθοδοξων.
Και εκτος οτι δεν τους εδινε ο Θεος το Αγιο Φως,  το εδινε ο Θεος  παλι  στον Ορθοδοξο Πατριαρχη που ηταν εξω απο τον Παναγιο Ταφο στην κολωνα που  σχιστηκε  και παραμενει ετσι μεχρι και σημερα !!!!!!!!!!!!!!

Και αντι να μετανοησουν  οπως μερικοι ηρθαν και βαπτισθηκαν Ορθοδοξοι οι ανθρωποι,  αυτοι οι αιρετικοι και ανοητοι δεν καταλαβαινουν να  πουνε παμε να φυγουμε απο τις ψευτικες και αχρηστες θρησκειες που βρισκομαστε για να παμε στην Μια Αληθινη την Ορθοδοξη, αφου εδω δεν μας βγαινει τιποτα και ειναι ενα μεγαλο παραμυθι ενος τρελλου που μας κοροιδεψε ???????
Τι δεν καταλαβαινουν ????????

Αγιασμο που δεν χαλαει ποτε μονο εμεις οι Ορθοδοξοι εχουμε απο τους Επισκοπους και ιερεις που εχουν Κανονικη Αποστολικη Διαδοχη.
Κρατα αγιασμο που θα σου κανει ο πιο αμαρτωλος Παππας που υπαρχει, και ανοιξε τον μετα απο 100 χρονια.
Θα μοσχοβολαει !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολοι οι αλλοι βαζουν αλατι στο νερο μπας και κρατησει μερικες ημερες χωρις να χαλασει. Μετα πιανεις την μυτη σου απο την μποχα και ψαχνεις καδο στα κρυφα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολοι οι ψευτομαγκες που το παιζουν αθεοι και υλιστες οταν τους ελεγα ελατε για τον αγιασμο να βαλουμε ενα στοιχημα σε οτι θελετε, οτι δεν χαλαει ποτε, γινοντουσαν λαγοι !!!!!!!!!!
Η οταν τους ελεγα φερτε μου ενα νερο διαβασμενο απο οποια θρησκεια  θελετε και αν κρατησει στο χρονο θα κερδισετε το στοχημα !!!!!!!!!
Παλι γινοντουσαν λουιδες !!!!!!!!!
Ολοι αυτοι μονο μπλα μπλα ειναι φρου φρου και αρωματα.

Οι δαιμονισμενοι φωναζουν και χτυπιουνται οταν ο Ορθοδοξος Κληρικος τους διαβαζει τις ειδικες ευχες της Εκκλησιας.
Κανενας αλλος να το πουμε  "κληρικος"  στον κοσμο δεν μπορει να βγαλει τον σατανα απο τον ανθρωπο εκτος απο τον Ορθοδοξο Κληρικο !!!!!!!!!

2020 Μετα Χριστον.
Παντα ολος ο κοσμος μετραει τα χρονια σε ολα τα βιβλια, τα σχολεια και τα πανεπιστημια  και λεει για διαφορες χρονολογιες Προ Χριστου και Μετα Χριστον.
Δεν λεει τιποτα  για ολους τους αλλους τους πλανεμενους και διεστραμενους των ψευτικων θρησκειων της απατης και της πλανης !!!!!!!!!!

Αφθαρτα Αγια Λειψανα δεν εχει καμια λεγομενη θρησκεια.
Μονο η Ορθοδοξη Εκκλησια βγαζει Αγιους που να κανουν τα πιο απιθανα και υπερ-λογα αληθινα και πραγματικα Θαυματα με αποδειξεις, να μυροβλυζουν, να εχουν θερμοτητα, να εχουν ευκαμψια, να εμφανιζονται συνεχεια σε ανθρωπους για πολλες υποθεσεις και περιπτωσεις οπου υπαρχουν αναγκες που κρινει ο Θεος ποτε, που, σε ποιον και γιατι γινεται ενα μεγαλο Θαυμα συμφωνα παντα με την Αγια Θεικη  Πανσοφια του !!!!!!!!!!!!!

Τωρα ενω βλεπουμε οτι μονο στην Ορθοδοξια γινονται αυτα και πουθενα αλλου στον κοσμο, πρεπει ολοι οι Ορθοδοξοι να ειμαστε σουζα και να κανουμε ακριβως υπακοη στις εντολες του Χριστου στην πραξη χωρις να προσθετουμε και να αφαιρουμε τιποτα απο ολα αυτα που μας παρεδωσαν οι Αγιοι Πατερες μας.

Ποιος εισαι εσυ τωρα ρε τιποτενιε ξεφτιλα, μασονε, αντιχρηστε, βλασφημε, πλανεμενε και κακοδοξε ειτε εισαι πατριαρχης, ειτε εισαι ιερεας,ειτε εισαι μοναχος, ειτε εισαι λαικος,  να αγωνιζεσαι να κανεις ολα αυτα τα δαιμονικα που σε βαζει ο διαβολος να τα κανεις, αφου τον κανεις υπακοη στην πραξη  μεχρι θανατου για να κανεις  αιρετικη, σχισματικη, και παρασυναγωγη την Μια Αγια Αληθινη Ορθοδοξη Ανατολικη Εκκλησια του Χριστου ?????????
Τιποτα ξεφτιλες του σατανα δεν θα καταφερετε, διοτι εαν συνεχισετε ετσι  θα καταστραφειτε ψυχικα και σωματικα,  θα καταδικαστειτε και θα κολαστειτε παρεα με το αφεντικο σας, αυτον με την ουριτσα !!!!!!!!!!

Προσοχη εδω !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσοι γνωριζουν καλα την κατασταση,   ακολουθουν και εχουν κοινωνια εκκλησιαστικη με ολους αυτους  τους οικουμενιστες και παραταξιακους  πατριαρχες, ιερεις, μοναχους και λαικους της μασονιας που δουλευουν για το στρατοπεδο του σατανα, της αιρεσεως, του σχισματος και της παρασυναγωγης, εαν δεν μετανοησουν στην πραξη και δεν κοψουν κοινωνια συμφωνα με τις Αγιες Εντολες του Νομοθετη Θεου μας, οπως επραξαν και οι Αγιοι μας,  θα εχουν το ιδιο τελος με ολους αυτους που ακολουθουσαν !!!!!!!!