16 Ιουνίου 2019

ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ



Στο Αγιον Ορος στην Εκκλησια της Ελλαδος σε ολα τα Πατριαρχεια και στις Αρχιεπισκοπες  η διακοπη της μνημονευσεως του ονοματος του παναιρετικου Πατριαρχη Βαρθολομαιου και των Επισκοπων  που τον μνημονευουν στις Τοπικες Ορθοδοξες Εκκλησιες  ειναι υποχρεωτικη για την διατηρηση της Ορθοδοξου πιστεως ολων των  Κληρικων   μοναχων και λαικων. Η Αποτειχιση θα κρατησει μεχρι να συνελθει μια αληθινη Ορθοδοξη Συνοδος προεκταση των παλαιων Αγιων Οικουμενικων και Τοπικων Συνοδων του παρελθοντως.
Αυτη η Συνοδος η μελλουσα οταν και εαν πραγματοποηθει και δικασει τον αμετανοητο Βαρθολομαιο,  ολους τους οικουμενιστες επισκοπους και αυτους που τους μνημονευουν και   τοποθετησει παλι Ορθοδοξο Πατριαρχη Κωνσταντινουπολεως και Ορθοδοξους Επισκοπους σε ολες τις Τοπικες Ορθοδοξες Εκκλησιες θα αρχισει παλι η μνημονευση του ονοματος του Οικουμενικου Πατριαρχη και ολων των αλλων Επισκοπων. Οι Κληρικοι,  οι μοναχοι και οι λαικοι που ειναι αποτειχισμενοι σημερα απο τον Πατριαρχη Κωνσταντινουπολεως ειναι  αποτειχισμενοι απο τον Αρχιεπισκοπο της Εκκλησιας της Ελλαδος και απο ολους τους  οικουμενιστες μητροπολιτες  και απο ολους αυτους που συγκοινωνουνε μαζι τους.
Οταν βγει αληθινος  Επισκοπος στην Εκκλησια της Ελλαδος θα εχουμε κοινωνια μαζι του.
Ολοι οι παραταξιακοι  Επισκοποι των συνοδων Γ.Ο.Χ. Ελλαδος ανηκουν σε παρασυναγωγη και δεν εχουμε κοινωνια μαζι τους οπως και  με τους οικουμενιστες Επισκοπους  σε ολες τις Τοπικες Ορθοδοξες  Εκκλησιες  και με ολους  αυτους που συγκοινωνουν μαζι τους.
Περιμενουμε να  βγουν αληθινοι Επισκοποι στην Εκκλησια της Ελλαδος και σε ολες τις Τοπικες Ορθοδοξες Εκκλησιες  που θα αποτειχιστουν απο την κοινωνια της υπερ-παν-αιρεσεως και του νεο-ημερολογιτικου σχισματος των οικουμενιστων Επισκοπων.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

Απολυτικιον. Ηχος πλ.δ'
Ευλογητος ει, Χριστε ο Θεος ημων, ο πανσοφους τους αλιεις αναδειξας, καταπεμψας αυτοις το Πνευμα το Αγιον, και δι' αυτων την οικουμενην σαγηνευσας, Φιλανθρωπε, δοξα σοι.                                     ( Εκ γ' )
Κοντακιον. Ηχος πλ. δ'
Οτε καταβας τας γλωσσας συνεχεε, διεμεριζεν εθνη ο Υψιστος, οτε του πυρος τας γλωσσας διενειμεν, εις ενοτητα παντας εκαλεσε, και συμφωνως δοξαζομεν το Παναγιον Πνευμα.
ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ
Τη αυτη ημερα, Κυριακη ογδοη απο του Πασχα, την αγιαν Πεντηκοστην εορταζομεν.
Στιχ. Πνοη βιαια γλωσσωπυρσευτως
νεμει,
Χριστος το θειον Πνευμα τοις
Αποστολοις.
Εκκεχυται μεγαλω ενι ηματι
Πνευμ' αλιευσει.
Ταις των αγιων Αποστολων πρεσβειαις, Χριστε ο Θεος ημων, ελεησον ημας. Αμην.
Εξαποστειλαριον
Ηχος γ'. Ο ουρανον τοις αστροις...
Το Παναγιον Πνευμα, το προιον εκ του Πατρος, και δι' Υιου ενδημησαν, τοις αγραμματοις Μαθηταις, τους σε Θεον επιγνοντας, σωσον, αγιασον παντας.                          ( Δις)
Ετερον. Ηχος ο αυτος
Φως ο Πατηρ, φως ο Λογος, φως και το Αγιον Πνευμα, οπερ εν γλωσσαις πυριναις, τοις Αποστολοις επεμφθη, και δι' αυτου πας ο κοσμος φωταγωγειται,  Τριαδα σεβειν αγιαν.