13 Μαρτίου 2020

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΕΙΣ ΑΦΕΣΙΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΓΙΕ ΤΡΙΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΜΑΣ. ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΤΩ ΥΙΩ ΚΑΙ ΤΩ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ. Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. ΤΟ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΓΙΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΕΙΣ ΑΦΕΣΙΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΩΝ

ΔΟΞΑ ΣΟΙ  ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΓΙΕ ΤΡΙΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΜΑΣ.
ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.
ΔΟΞΑ ΤΩ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΤΩ ΥΙΩ ΚΑΙ ΤΩ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.

Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΤΟ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΓΙΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ.
.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΤΑ ΑΧΡΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ. ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΜΟΝΟ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ.

ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ.

ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ.
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΣΩΜΑΤΑ.

Ο ΘΕΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΙΣΤΗ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ ΝΟΜΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ.

ΤΟΣΕΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΝ  ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΓΗ.

ΛΙΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΗ ΠΙΣΤΗ.

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΑΣΙΜΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΑΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ.

ΚΟΙΝΩΝΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΙΚΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΟΙ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΓΙΟ ΤΡΙΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ.