14 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ. Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ? ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΤΕ ?  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ?

ΒΑΛΤΟΙ Η ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ?

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ 6 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ως μελη του Ακαινοτομητου πληρωματος της Ορθοδοξου Εκκλησιας εχουμε γραψει πολλες φορες τις εκκλησιολογικες μας θεσεις.

Συμφωνουμε στα παρακατω μαζι σας :

1) οτι εχετε διακοψει κοινωνια με την αιρεση των οικουμενιστων επισκοπων και οχι μονο το μνημοσυνο του οικουμενιστη πατριαρχη Βαρθολομαιου.

2) Συμφωνουμε οτι δεν κανετε μια αλλη καινουργια εκκλησια και δεν δημιουργητε μια παλαιο - ημερολογιτικη γοχικη παραταξη.

3) Συμφωνουμε οτι δεν υπαρχει  θεμα ακυρων μυστηριων και αυτοματης απωλειας της Θειας Χαριτος, των δυναμει αιρετικων, σχισματικων και παρασυναγωγων οικουμενιστων και παραταξιακων, παλαιου και νεου ημερολογιου προ συνοδικης διαγνωσεως.

4) Συμφωνουμε οτι η Θεια Ευχαριστια ειναι Χριστοκεντρικη και οχι επισκοποκεντρικη συμφωνα με τον αρρωστο υπερ - οικουμενιστη διαστροφεα επισκοπο Ζηζιουλα.

5) Συμφωνουμε οτι οι Ιεροι Κανονες της αποτειχισεως ειναι υποχρεωτικοι και οχι δυνητικοι συμφωνα με τις κακοδοξες θεσεις των νεων "Ζωναραδων".

6) Συμφωνουμε οτι πρεπει ολοι να βρεθουμε στην ταξη που ειχε η Εκκλησια πριν το 1924 διοτι το νεο ημερολογιο διεσπασε την Λειτουργικη Ενοτητα της Μιας Εκκλησιας των Ορθοδοξων.

Λεει ομως ενας δυο απο την ηγεσια των αποτειχισμενων αγιορειτων πατερων : οτι εχει κοινωνια με τους αποτειχισμενους πατερες του νεου ημερολογιου, δηλαδη εκτος αγιου ορους παει και λειτουργητε με το νεο ημερολογιο και με τους συνεχιστες της καινοτομιας, που λεει στην θεωρια οτι εσχισαν την Μια Εκκλησια και διεκοψαν την Λειτουργικη Ενοτητα στην Μια Εκκλησια των Ορθοδοξων.

Και ρωταμε : μπορεις αδελφε να λες τον κοσμο να κανει κατι το οποιο εσυ δεν τηρεις πρωτος.???

Με το παραδειγμα που δινεις βοηθας να κλεισει μια μεγαλη πληγη της Εκκλησιας που αιμοραγει.???

Αλλα λες στην θεωρια και αλλα κανεις στην πραξη ???

Μπορει ενας πατερας να συμβουλευσει το παιδι του να μην καπνιζει οταν ο ιδιος καπνιζει το ενα τσιγαρο πισω απο το αλλο. ???

Και παρθενα και πορνη μαζι γινεται ???

Σαν αγιορειτες που τηρειτε το παλαιο ημερολογιο και το υποστηριζετε στην θεωρια, οταν βγειτε και πατε σε ενοριες αποτειχισμενων κληρικων στην Εκκλησια της Ελλαδος σε ποιους θα πατε να λειτουργηθειτε και να συλλειτουργησετε ???

Σε αποτειχισμενους ιερεις που κρατανε μονο με το παλαιο ημερολογιο και οχι το νεο.???

Σε αποτειχισμενους ιερεις που πανε με το νεο ημερολογιο και οταν ερχονται στο αγιον ορος πανε και αυτοι με το παλαιο .???

Η μηπως θελετε να πηγαινετε σε αποτειχισμενους ιερεις και του παλαιου και του νεου ημερολογιου.???

Η λετε μηπως οτι αυτα τα θεματα θα τα τακτοποιησει μια Πανορθοδοξη Συνοδος.???

Η συνοδος θα τα ρυθμισει ολα αλλα εσεις απο τωρα πρεπει να τηρειτε στην πραξη το σωστο.!!!

Γιατι αμα το παρουμε ετσι συμφωνα με αυτα που λετε δεν πρεπει να αποτειχιστει κανεις, διοτι θα περιμενουμε την επερχομενη συνοδο και θα κοινωναμε με τους αιρετικους.???

Ειναι σωστο αυτο.???

Η ακομη να κοινωναμε με τις παραταξεις των Γ.Ο.Χ. μεχρι να γινει συνοδος.???

Ειναι σωστο αυτο.???

Οχι αυτα ειναι πλανες αδελφοι και πατερες.!!!

Μην κανετε παλι το ιδιο λαθος.!!!

Ενω ειχατε πει στον κοσμο οτι κοβετε κοινωνια με την αιρεση των οικουμενιστων επισκοπων, μετα σας ειδανε να λειτουργηστε με ιερεις που ειχαν κοψει μονο το μνημοσυνο των οικουμενιστων επισκοπων τους, ενω ειχαν συγκοινωνια μεσω ορθοδοξων επισκοπων και ιερεων με τους οικουμενιστες επισκοπους.

Τις συνοδους τις προκαλουν, τις συγκαλουν και τις συγκροτουν ευσεβεις ομολογητες ενισταμενοι και αποτειχισμενοι πιστοι κληρικοι, μοναχοι και λαικοι ολων των βαθμων που δεν μετεχουν σε καμια πλανη, κακοδοξια και διαστροφη και δεν εχουν και εμμεση συγκοινωνια μαζι τους.

Για να προκαλεσουμε συνοδο με την βοηθεια φυσικα Ευσεβων Επισκοπων και Ορθοδοξων λαικων πολιτικων ηγετων, πρεπει οχι μονο να μην μετεχουμε στις πλανες, στις διαστροφες και στις κακοδοξιες των οικουμενιστων και των παραταξιακων του νεου και παλαιου ημερολογιου, αλλα να μην εχουμε και παρδαλη κοινωνια μαζι τους, διοτι αλλιως θα ειμαστε και εμεις υποδικοι και αξιοι επιτημιων και τιμωριας απο το Ακαινοτομητο πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας.

Κατηγοριες υποδικων καινοτομων :

1) Δυναμει αιρετικοι και σχισματικοι νεο - ημερολογιτες οικουμενιστες : ειτε ειναι πρωτοστατες της υπερ - παν - αιρεσεως και του νεο - ημερολογιτικου σχισματος ειτε ειναι συγκοινωνοι μετ'αυτων.

2) Δυναμει αιρετικοι και σχισματικοι παλαιο - ημερολογιτες - αγιορειτες οικουμενιστες : ειναι κοινωνοι αμεσα με τους πρωτοστατες της υπερ - παν - αιρεσεως και του νεο - ημερολογιτικου σχισματος των οικουμενιστων επισκοπων, και ακολουθουν παρδαλη πορεια αφου πηγαινουν μια με το παλαιο και μια με το νεο ημερολογιο.

3)  Αποτειχισμενοι μονο απο το μνημοσυνο των οικουμενιστων επισκοπων, οχι ομως και απο την κοινωνια τους. Αρα ειναι και αυτοι εμμεσως δυναμει αιρετικοι και σχισματικοι οικουμενιστες, λογω της εκλλησιαστικης συγκοινωνιας τους.

4) Αποτειχισμενοι απο την κοινωνια των αιρετικων οικουμενιστων επισκοπων, αρα ειναι μονο δυναμει σχισματικοι νεο - ημερολογιτες οικουμενιστες, λογω οτι συνεχιζουν το σχισμα του 1924 με την καταστροφη της Λατρευτικης ενοτητας μεσα στην Μια Ορθοδοξη Εκκλησια.

5) Αποτειχισμενοι απο την κοινωνια των αιρετικων οικουμενιστων επισκοπων παλαιο - ημερολογιτες - αγιορειτες, ειναι δυναμει μονο σχισματικοι οικουμενιστες, λογω της εκκλησιαστικης τους κοινωνιας με τους νεο - ημερολογιτες οικουμενιστες, και γιατι ακολουθουν μια παρδαλη πορεια,πηγαινοντας μια με το παλαιο και μια με το νεο ημερολογιο.

6) Παραταξιακοι παλαιο - ημερολογιτες, ειτε βρισκονται σε συνοδους, ειτε βρισκονται σε κοινωνια με μεμονομενους επισκοπους, εχουν δημιουργησει παρασυναγωγη, διοτι κανανε αλλη καινουργια, παραλληλη διαφορετικη και ξεχωριστη δευτερη, τριτη, τεταρτη, πεμπτη οργανωμενη συνοδο και ιεραρχια επισκοπων των λεγομενων Γ.Ο.Χ.