13 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ    ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ  Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ  ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΨΕΥΔ - ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ  ΝΕΟ - ΠΑΤΕΡΩΝ  ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ "ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ"

ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.....ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2016....ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΟΧΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..... ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ....

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  Η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2016 ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ.....ΤΟΣΟ "ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ" ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΠΡΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΣΤΙΣ 4/2/2017 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΥΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ......

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ....

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΙΤΕ...ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2016.....

Σ.Β

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟZARPANEWS.GR......

Να κηρυχθεί άμεσα πλημμυρόπληκτη η περιοχή του Κολυμβαρίου ζητάει ο Δήμος Πλατανιά 

Σοβαρότατα προβλήματα και μεγάλες καταστροφές στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά άφησε στο πέρασμα της η χθεσινή πλημμύρα που έπληξε το νομό Χανίων. Ειδικότερα, από τις έντονες βροχοπτώσεις προκλήθηκαν ραγδαίες καταστροφές στο οδικό δίκτυο του δήμου – δημοτικό και επαρχιακό – ενώ σε πάρα πολλά σημεία έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις. Σοβαρότατα προβλήματα και μεγάλες καταστροφές στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά άφησε στο πέρασμα της η χθεσινή πλημμύρα που έπληξε το νομό Χανίων. Ειδικότερα, από τις έντονες βροχοπτώσεις προκλήθηκαν ραγδαίες καταστροφές στο οδικό δίκτυο του δήμου – δημοτικό και επαρχιακό – ενώ σε πάρα πολλά σημεία έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις. 

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Δ.Ε. Κολυμβαρίου όπου οι καταστροφές χαρακτηρίζονται ως «βιβλικές» ενώ εκατοντάδες χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας έχουν κυριολεκτικά «εξαφανιστεί». 

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι: στις ΤΚ Αφράτων, Ραβδούχα και Ροδωπού, το οδόστρωμα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που οδηγεί στις ως άνω τις περιοχές, έχει υποστεί ολική σχεδόν καταστροφή, στην ΤΚ Κολυμβαρίου εντοπίζονται σοβαρές καταστροφές στο οδόστρωμα και στα πεζοδρόμια επί της Π.Ε.Ο. – ιδιαίτερα στον οικισμό Μινωθιανά – στον παραλιακό δρόμο της περιοχής, ενώ πλημμύρισαν και οικίες στην περιοχή, στην ΤΚ Αφράτων υπήρξαν πνιγμοί αιγοπροβάτων από την έντονη καταιγίδα καθώς και καταστροφές ποιμνιοστασίων, στην ΤΚ Καληδονίας – και ειδικά στην περιοχή Κομούλι – καταγράφηκαν πολύ μεγάλες καταστροφές στο οδικό αλλά και στο υδρευτικό δίκτυο.

Για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων και των καταστροφών που προκλήθηκαν από την έντονη κακοκαιρία, επιχειρούν από τις 6.30 το πρωί όλα τα μηχανήματα έργου του Δήμου Πλατανιά, υποστηριζόμενα από μηχανήματα εργολάβων που μίσθωσε ο Δήμος, υπό το συντονισμό του Δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη και των κατά τόπους Αντιδημάρχων και προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, προκειμένου να υπάρξει απομάκρυνση του κατολισθηµένου υλικού και των καταστρεμμένων κρασπέδων, ώστε να υπάρξει προσωρινή αποκατάσταση της κυκλοφορίας. 

Τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε το πρωί και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απ. Βουλγαράκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πλατανιά, και από τον οποίο ο κ. Μαλανδράκης ζήτησε αφενός να προχωρήσουν άμεσα οι αναγκαίες διαδικασίες ώστε να κηρυχθεί η Δ.Ε. Κολυμβαρίου πλημμυρόπληκτη περιοχή, για να μπορέσουν να αποζημιωθούν οι άνθρωποι που επλήγησαν από την θεομηνία και αφετέρου να υπάρξει έκτακτη χρηματοδότηση προς το Δήμο για την ταχεία αποκατάσταση των τεράστιων καταστροφών που υπέστησαν οι οδικές και άλλες υποδομές.