17 Απριλίου 2019

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. : ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.!!!!!!!!!! ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Γ.Ο.Χ. ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ  Γ.Ο.Χ. : ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.!!!!!!!!!!

ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Γ.Ο.Χ.  ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.


ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΛΕΝΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ????????????

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ Γ.Ο.Χ. ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΨΑΤΕ  ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ  ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.!!!!!!!

ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ.

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.!!!!!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΤΕ.!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ Γ.Ο.Χ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.!!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ Γ.Ο.Χ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΦΛΥΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.!!!!!!!!!!

ΟΙ Γ.Ο.Χ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ.

ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ??????

ΚΑΙ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ?????????

ΔΙΝΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΛΥΣΗ ???????

ΑΡΑ Η ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Η ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ  ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΔΕΝ + ΜΗΔΕΝ = ΜΗΔΕΝ.!!!!!!!!