21 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ  ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ  ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Καποιος ανθρωπος εαν εχει καλη προαιρεση και τιποτα να μην ξερει, λιγο να ψαχτει θα βρει την αληθεια σε χρονο ρεκορ.

Προσπαθουνε οι μασονοι να δειξουν οτι εχουν στα χερια τους ανθρωπους με πολυ μυαλο και οτι στην Ορθοδοξη Εκκλησια ειναι καποιοι περιεργοι και βαρεμενοι, και αυτα προβαλουν απο τα καναλια που ελεγχουν  για να ανατρεψουν  την ψυχολογια του κοσμου υπερ τους.

Ενω το θεμα ειναι απλο και γνωστο στους παντες.

Ανθρωπος με υψηλο νοητικο επιπεδο και ψαγμενος θα παει σφαιρα μεσα στην Ορθοδοξη Εκκλησια με αποδειξεις χειροπιαστες οπως ειναι η Θεοπνευστια των Γραφων η ιστορικη αξιοπιστια τους, η επιστημη της Θεολογικης ερευνας,  και η θαυματουργικη εμπειρια της πιστεως με τον πληρη  ελεγχο σε πραγματα που δεν παιρνουνε συζητηση και κοβεται καθε λογικος διαλογος  οχι επειδη   ειναι παραλογα ολα  αυτα,  αλλα διοτι ειναι υπερλογες καταστασεις πραγματων, αφου νικιεται απο τον δημιουργο η φυσικη ταξη των δημιουργηματων.
Οσοι δεν μπορουν να πανε στην Ορθοδοξη Εκκλησια και να δουν πεντακαθαρα την αληθεια και την πραγματικοτητα με αποδειξεις,  εχουν σοβαρο μεγαλο διανοητικο προβλημα εγκεφαλου που ενεργοποιηται απο την αρνητικη χρηση της ελευθεριας τους και απο την πορωμενη τους καρδια, αφου  ελκυεται απο την πονηρια και την κακια μεσα απο τα βαθη της ψυχης τους.

Για παραδειγμα : θα δει οτι ολοι οι αρχηγοι των θρησκειων ειναι μεσα στους ταφους τους και βρωμανε, διοτι τους εφαγε και  τους κατασπαραξε ο θανατος και ο αδης !!!
Με αληθινες αποδειξεις ειναι αυτα,  ολος ο κοσμος τα ξερει απο την ιστορια ρεαλιστικα !!!!
Και σου λενε μετα οτι εχουν την αληθινη θρησκεια !!!!!
Τι λετε  ρε παραμυθαδες  ?????
Αφου οι αρχηγοι των  θρησκειων  σας εχουν πεθανει και βρισκονται μεσα στους ταφους  τους?????
Μας δουλευετε  ????????

Που ειναι ο βουδας σας ? 
Που ειναι ο μωαμεθ σας ?
Που ειναι ο ζωροαστρης σας ?
Που ειναι ο κομφουκιος σας ?
Που ειναι ο καλβινος σας ?
Που ειναι ο παπας σας του βατικανου ?
Που ειναι ο ρασελ σας?
Που ειναι τα φιδια σας ?
Που ειναι οι αγελαδες σας ?
Που ειναι οι πετρες σας ?
Που ειναι τα ξυλα σας ?
Θρησκειες ειναι αυτες η καρναβαλια και σκιαχτρα ?????
Κανενας ποτε αρχηγος απο τις ψευτικες θρησκειες δεν ξεπερασε τον θανατο, αφου ολους  τους φυλακισε ο θανατος και ο αδης.

Ο Μοναδικος Αρχηγος σε ολη την ιστορια του κοσμου που ελιωσε,  πατησε, ξευτιλησε, διελυσε, κατακοματιασε, συντριψε, εξαφανισε, κατακαψε και καταργησε τον θανατο, τον αδη και την δυναμη του διαβολου,   ειναι μονο ο Αληθινος Θεανθρωπος Κυριος Ημων Ιησους Χριστος ο Υιος του Αληθινου Θεου του Ζωντος της Μιας και Μοναδικης Αγιας Ορθοδοξου Ανατολικης Εκκλησιας.
Για αυτο και ο Παναγιος Ταφος του Κυριου μας ειναι Κενος- αδειος και Καινος-καινουργιος.
Μονο η Ορθοδοξη Εκκλησια ειναι αληθινη και πραγματικη
και γιαυτο τοσους αιωνες μας δινει το Αγιο Φως ο Θεος σε εμας τους Ορθοδοξους ενω ολοι οι αλλοι τρωνε πορτα !!!!!
Τρεις φορες στην ιστορια πηγανε αλλες θρησκειες να το παρουν με τσαμπουκα, και βγαζανε εξω τον Πατριαρχη των Ορθοδοξων.
Και εκτος οτι δεν τους εδινε ο Θεος το Αγιο Φως,  το εδινε ο Θεος  παλι  στον Ορθοδοξο Πατριαρχη που ηταν εξω απο τον Παναγιο Ταφο στην κολωνα που  σχιστηκε  και παραμενει ετσι μεχρι και σημερα !!!!!!!!!!!!!!

Και αντι να μετανοησουν  οπως μερικοι ηρθαν και βαπτισθηκαν Ορθοδοξοι οι ανθρωποι,  αυτοι οι αιρετικοι και ανοητοι δεν καταλαβαινουν να  πουνε παμε να φυγουμε απο τις ψευτικες και αχρηστες θρησκειες που βρισκομαστε για να παμε στην Μια Αληθινη την Ορθοδοξη, αφου εδω δεν μας βγαινει τιποτα και ειναι ενα μεγαλο παραμυθι ενος τρελλου που μας κοροιδεψε ???????
Τι δεν καταλαβαινουν ????????

Αγιασμο που δεν χαλαει ποτε μονο εμεις οι Ορθοδοξοι εχουμε απο τους Επισκοπους και ιερεις που εχουν Κανονικη Αποστολικη Διαδοχη.
Κρατα αγιασμο που θα σου κανει ο πιο αμαρτωλος Παππας που υπαρχει, και ανοιξε τον μετα απο 100 χρονια.
Θα μοσχοβολαει !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολοι οι αλλοι βαζουν αλατι στο νερο μπας και κρατησει μερικες ημερες χωρις να χαλασει. Μετα πιανεις την μυτη σου απο την μποχα και ψαχνεις καδο στα κρυφα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολοι οι ψευτομαγκες που το παιζουν αθεοι και υλιστες οταν τους ελεγα ελατε για τον αγιασμο να βαλουμε ενα στοιχημα σε οτι θελετε, οτι δεν χαλαει ποτε, γινοντουσαν λαγοι !!!!!!!!!!
Η οταν τους ελεγα φερτε μου ενα νερο διαβασμενο απο οποια θρησκεια  θελετε και αν κρατησει στο χρονο θα κερδισετε το στοιχημα !!!!!!!!!
Παλι γινοντουσαν λουιδες !!!!!!!!!
Ολοι αυτοι μονο μπλα μπλα ειναι φρου φρου και αρωματα.

Οι δαιμονισμενοι φωναζουν και χτυπιουνται οταν ο Ορθοδοξος Κληρικος τους διαβαζει τις ειδικες ευχες της Εκκλησιας.
Κανενας αλλος να το πουμε  "κληρικος"  στον κοσμο δεν μπορει να βγαλει τον σατανα απο τον ανθρωπο εκτος απο τον Ορθοδοξο Κληρικο !!!!!!!!!

2016 Μετα Χριστον.
Παντα ολος ο κοσμος μετραει τα χρονια σε ολα τα βιβλια, τα σχολεια και τα πανεπιστημια  και λεει για διαφορες χρονολογιες Προ Χριστου και Μετα Χριστον.
Δεν λεει τιποτα  για ολους τους αλλους τους πλανεμενους και διεστραμενους των ψευτικων θρησκειων της απατης και της πλανης !!!!!!!!!!

Αφθαρτα Αγια Λειψανα δεν εχει καμια λεγομενη θρησκεια.
Μονο η Ορθοδοξη Εκκλησια βγαζει Αγιους που να κανουν τα πιο απιθανα και υπερ-λογα αληθινα και πραγματικα Θαυματα με αποδειξεις, να μυροβλυζουν, να εχουν θερμοτητα, να εχουν ευκαμψια, να εμφανιζονται συνεχεια σε ανθρωπους για πολλες υποθεσεις και περιπτωσεις οπου υπαρχουν αναγκες που κρινει ο Θεος ποτε, που, σε ποιον και γιατι γινεται ενα μεγαλο Θαυμα συμφωνα παντα με την Αγια Θεικη  Πανσοφια του !!!!!!!!!!!!!

Τωρα ενω βλεπουμε οτι μονο στην Ορθοδοξια γινονται αυτα και πουθενα αλλου στον κοσμο, πρεπει ολοι οι Ορθοδοξοι να ειμαστε σουζα και να κανουμε ακριβως υπακοη στις εντολες του Χριστου στην πραξη χωρις να προσθετουμε και να αφαιρουμε τιποτα απο ολα αυτα που μας παρεδωσαν οι Αγιοι Πατερες μας.

Ποιος εισαι εσυ τωρα ρε τιποτενιε ξεφτιλα, μασονε, αντιχρηστε, βλασφημε, πλανεμενε και κακοδοξε ειτε εισαι πατριαρχης, ειτε εισαι ιερεας,ειτε εισαι μοναχος, ειτε εισαι λαικος,  να αγωνιζεσαι να κανεις ολα αυτα τα δαιμονικα που σε βαζει ο διαβολος να τα κανεις, αφου τον κανεις υπακοη στην πραξη  μεχρι θανατου για να κανεις  αιρετικη, σχισματικη, και παρασυναγωγη την Μια Αγια Αληθινη Ορθοδοξη Ανατολικη Εκκλησια του Χριστου ?????????
Τιποτα ξεφτιλες του σατανα δεν θα καταφερετε, διοτι εαν συνεχισετε ετσι  θα καταστραφειτε ψυχικα και σωματικα,  θα καταδικαστειτε και θα κολαστειτε παρεα με το αφεντικο σας, αυτον με την ουριτσα !!!!!!!!!!

Προσοχη εδω !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσοι γνωριζουν καλα την κατασταση,   ακολουθουν και εχουν κοινωνια εκκλησιαστικη με ολους αυτους  τους οικουμενιστες και παραταξιακους  πατριαρχες, ιερεις, μοναχους και λαικους της μασονιας που δουλευουν για το στρατοπεδο του σατανα, της αιρεσεως, του σχισματος και της παρασυναγωγης, εαν δεν μετανοησουν στην πραξη και δεν κοψουν κοινωνια συμφωνα με τις Αγιες Εντολες του Νομοθετη Θεου μας, οπως επραξαν και οι Αγιοι μας,  θα εχουν το ιδιο τελος με ολους αυτους που ακολουθουσαν !!!!!!!!

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ

Η εν γνωση κοινωνια των πιστων κληρικων μοναχων και λαικων με τις  πλανες της εποχης μας ( αιρεση, σχισμα, παρασυναγωγη ) τους δημιουργει ψυχολογικα προβληματα, διοτι μολυνεται η ψυχη, καταστρεφεται σιγα σιγα και ενω  αργοσβυνει,  στο τελος νεκρωνεται πνευματικα, αφου παραλυουν  οι δυναμεις της και ενω  βλεπει την ζημια που παθαινει,  δεν εχει  πια την δυναμη να  ξεκολλησει απο την αρρωστια που την τρωει.
Ενω η ψυχη  μπορει να διαλεξει το καλο απο το κακο, κανοντας αρνητικη χρηση της ελευθεριας της, οδηγειται   στον πνευματικο θανατο.
Οταν καταλαβει ο ανθρωπος το λαθος, την πλανη και την απατη και δεν παρει την σωστη  θεση ως προς την αληθεια, τοτε αρχιζει μετα  χρεωνεται και φορτωνεται  η ψυχη απο αβαστακτα και ασηκωτα βαρη που την  τυραννουν και την σακατευουν  ενω γινεται εμφανες η παραμορφωση της αρρωστης ψυχης και αυτο  εκδηλωνεται εξωτερικα  απο τον προβληματικο  χαρακτηρα του ανθρωπου που μπορει να φτασει στη σχιζοφρενεια και τον δαιμονισμο.
Ενω επρεπε οι κοινωνουντες με  τις πλανες να ντρεπονται, αυτοι οχι μονο ξευτιλιζονται, αλλα και υπερασπιζονται οι δυστυχεις τις απατες του διαβολου.
Η αληθεια εχει ακαταμαχητη δυναμη και ελευθερωνει τον ανθρωπο, του χαριζει πνευματικη υγεια, αγαλιαση, καθαροτητα, αναπαυση, διαυγεια και πολλαπλασιαζει την χαρη,  ενω γεμιζει τον ανθρωπο με Αγιο-Πνευματικα  χαρισματα.