12 Ιανουαρίου 2020

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ?? ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ Γ.Ο.Χ. ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ Γ.Ο.Χ. ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ : ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ?????? ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Γ.Ο.Χ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ Γ.Ο.Χ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΑΞΕΣΧΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΟ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΤΡΙΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΠΕΜΠΤΕΣ ...........ΔΕΚΑΤΕΣ ΤΡΙΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Γ.Ο.Χ.

























ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ??

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΕΣ  ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ Γ.Ο.Χ.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ Γ.Ο.Χ. ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ : ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ??????

ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΨΥΧΩΝ  ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Γ.Ο.Χ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ Γ.Ο.Χ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΑΞΕΣΧΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΟ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΤΡΙΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΠΕΜΠΤΕΣ ...........ΔΕΚΑΤΕΣ ΤΡΙΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ.




ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Γ.Ο.Χ.


Οι καλύτεροι συνέταιροι των οικουμενιστών είναι οι παραταξιακοί όλων των συνόδων. Καμία σύνοδος επισκόπων των <<Γ.Ο.Χ.>> δεν αγωνίζεται κατά των οικουμενιστών. Οι παραταξιακοί έχουν προβεί σε καινούριες χειροτονίες επισκόπων καινούριες ιεραρχίες και συνόδους. Άφησαν τους οικουμενιστές να καταστρέφουν την Εκκλησία. Δεν αγωνίζονται οι.....

παραταξιακοί μέσα στην Μία Εκκλησία για να ξηλώσουν τους οικουμενιστές, δεν τους νοιάζει η Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία που έχει αιρετικούς και σχισματικούς οικουμενιστές και πρέπει να τους βγάλουν μέσα από την Εκκλησία για να μην την μολύνουν και για να μην την κάνουν αιρετική και σχισματική. Οι παραταξιακοί δεν έχουν καμία σχέση με το πλήρωμα των αποτειχισμένων από τους αιρετικοσχισματικούς οικουμενιστές στο σώμα της Μίας Εκκλησίας. Το ακαινοτόμητο πλήρωμα είναι αποτειχισμένο από την κοινωνία των οικουμενιστών προ και μέχρι να συγκροτηθεί Αγία Πανορθόδοξη Σύνοδος για να εξετάσει να δικάσει τους υπόδικους και να επαναφέρει την κανονική τάξη στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Όλοι οι σύνοδοι των <<Γ.Ο.Χ.>> διέστρεψαν καταπάτησαν και εξαφάνισαν τους Ιερούς Κανόνες της αποτειχίσεως. Αντί να αποτειχιστούν αυτοί χειροτονούν επισκόπους, αντί να βρίσκονται αποτειχισμένοι από τους οικουμενιστές εντός της Μίας Εκκλησίας αυτοί δημιουργούν μητροπόλεις και καινούριες ιεραρχίες. Αντί να βρίσκονται στο Ακαινοτόμητο πλήρωμα της ομολογίας των αποτειχισμένων ώστε να βάλουν τις βάσεις για μέλλουσα Πανορθόδοξη Σύνοδο που θα δικάσει τους οικουμενιστές, αυτοί φτιάχνουν νέες συνόδους και καινούριες οργανωμένες παράλληλες διαφορετικές και ξεχωριστές Εκκλησίες ως προς την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία. Γι’αυτό όλοι οι σύνοδοι των λεγομένων <<Γ.Ο.Χ.>> είναι παρασυναγωγή. Οι παραταξιακοί δουλεύουν παράνομα και αντικανονικά για την Ορθοδοξία εκτός της Μίας Εκκλησίας, για να βρίσκονται οι αιρετικοί και σχισματικοί οικουμενιστές εντός της Μίας Εκκλησίας. Αν πραγματικά οι παραταξιακοί θέλουν να αγωνιστούν κατά των οικουμενιστών και δεν θέλουν άλλο να τους στηρίζουν, να τους βοηθούν και να εργάζονται για αυτούς, τότε είναι υποχρεωμένοι να αποτειχιστούν από την κοινωνία των συνόδων παρασυναγωγής και να μπούν εντός του ενός Ακαινοτομήτου Πληρώματος της Μίας Ορθοδόξου Εκκλησίας.