5 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΑΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΑΙΡΕΤΙΚΟ - ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΟΝΗΡΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ



Η μνημονευση του παπα απο τον Ορθοδοξο  Πατριαρχη εγινε λιγο πριν απο  την αλωση της Κωσταντινουπολεως.
Γινεται και στις ημερες μας αυτη η πορνικη βλασφημια, που δεν την ανεχεται ο Παναγιος Τριαδικος Θεος. Γιαυτο αγαπητοι ερχονται μεγαλα και σκληρα  γεγονοτα που μας ειπαν  οι Προφητες.

Οταν οι μητροπολιτες της Εκκλησιας της Ελλαδος μνημονευουν τον πατριαρχη  βαρθολομαιο μολυνονται.
Οταν οι ιερεις μνημονευουν με την σειρα τους, τους  μητροπολιτες που μνημονευουν τον   βαρθολομαιο μολυνονται και αυτοι.
Και οταν οι πιστοι πηγαινουν στις  Εκκλησιες και στα μοναστηρια που λειτουργουν αυτοι οι ιερεις  μολυνονται και αυτοι.
Ειναι τα λεγομενα συγκοινωνουντα δοχεια.
Αυτα ισχυουν για ολους οσους τα γνωριζουν.
Και ολοι οι πιστοι πρεπει  να τα διαβαζουμε και να τα ξερουμε.
Τωρα τι πρεπει να κανουμε οι πιστοι ??????????
Λενε οι Ιεροι Κανονες του Παναγιου Πνευματος και η Πραξη ολων των Αγιων Πατερων οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να αποτειχιστουμε απο την κοινωνια του υπερ-παν-αιρετικου πατριαρχη και απο ολους τους αρχιεπισκοπους και μητροπολιτες που ειναι αιρετικοι οικουμενιστες  σαν  τον βαρθολομαιο.
Αν καποιος μητροπολιτης στην Εκκλησια της Ελλαδος  κοψει το μνημοσυνο του πατριαρχη βαρθολομαιου  τοτε οι ιερεις  της μητροπολεως του  πρεπει να  τον μνημονευουν αυτον τον μητροπολιτη, και οι πιστοι πρεπει να εκκλησιαζονται οπου λειτουργουν  αυτοι οι ιερεις.
Επειδη ομως σημερα στην Εκκλησια της Ελλαδος δεν υπαρχει μητροπολιτης που να μην μνημονευει τον Βαρθολομαιο, πρεπει οι πιστοι να αναζητησουμε ιερεις  που να μην μνημονευουνε αυτους τους μητροπολιτες.
Υπαρχουν ιερεις σε πολλα μερη της Ελλαδος  που ειναι αποτειχισμενοι απο τους αιρετικους και σχισματικους νεο - ημερολογιτες οικουμενιστες επισκοπους και λειτουργουν σε διαφορες Εκκλησιες και Μοναστηρια.
Μπορει ο καθε ενας να ψαξει και να τους βρει.
Ολοι οι πιστοι οταν εκκλησιαζονται πρεπει να ρωτουν εαν ο ιερεας  που λειτουργει ειναι αποτειχισμενος απο τους αιρετικους και σχισματικους οικουμενιστες επισκοπους.           

Αυτα εγιναν πολλες φορες στην ιστορια της Εκκλησιας.
Λενε ολοι οι Αγιοι Πατερες των Ιερων Συνοδων οτι : δεν πηγαν στην κολαση μονο οι αιρετικοι αλλα  και οσοι ορθοδοξοι ειχαν εκκλησιαστικη κοινωνια μαζι τους.
Ολοι οι Αγιοι Πατερες που συγκροτησαν τις Οικουμενικες και Τοπικες Συνοδους ηταν πρωτα αποτειχισμενοι απο τους αιρετικους της εποχης τους.
Εαν δεν ητανε αποτειχισμενοι δεν θα μπορουσαν να συγκροτησουν τις Αγιες Συνοδους, για να   καταδικασουν τους αιρετικους της εποχης τους, αφου και οι ιδιοι λογω της κοινωνιας τους με τους αιρετικους θα ητανε αιρετικοι,  υποδικοι και αξιοι καταδικης.
Μη γενοιτο.