16 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ  ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ    Η   ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ 

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ.

ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΩΝ  ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΒΓΑΛΑΝΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟ.!!!!!!!!!!!

ΜΑ ΑΦΟΥ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.!!!!!

ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ.!!!!

ΕΝΑ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ.!!!!!!

ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΥΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΥΟ ΑΡΧΕΣ.

ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΜΘΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.!!!!!!

ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.

1) ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ.

ΚΑΙ 2) ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ.!!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΞΑΝΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕΣ.

ΑΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΞΕΜΠΑΡΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.!!!!

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΡΧΗ. 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ.

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ.

ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.!!!!!!

http://krufo-sxoleio.blogspot.gr/2017/03/blog-post_42.html?m=1

http://www.imab.gr/index.php/latest-news/757-2015-10-21-16-12-22

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ  ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΨΕΥΤΟ - ΑΝΤΙ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ  ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ (ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ) ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΣΧΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ : ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΙΟ ΜΕΤΑΞΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ  ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ:  ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

Να σας κανω μια ερωτηση :  Το 2013 γιατι δεν νηστεψατε ουτε μια ημερα,αφου δεν ειχατε ουτε μια ημερα νηστεια για τους Αγιους Αποστολους. ????????Μηπως καταργησατε και την αρχαια παραδοση ολοκληρο τον θεσμο της Νηστειας των Αγιων Αποστολων.?????????????????Γιατι καταπατατε τις παραδοσεις της Ορθοδοξου Εκκλησιας??????????????????? Εμεις ως Ορθοδοξοι τηρησαμε και καναμε την νηστεια των Αγιων Αποστολων και νηστεψαμε.Αρα δεν ανηκετε στην Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχουμε καινουργια εκκλησια νουμερο δυο που αρνηται την νηστεια των Αγιων Αποστολων και αυτοματος καταστρεφει και σχιζει την Λατρευτικη ενοτητα και την κοινωνια της πιστεως της Μιας Εκκλησιας των αποτειχισμενων.!!!!!!! Ισοπεδωσατε τα παντα αφου εμεις νηστεψαμε κανωντας υπακοη στην παραδοση ενω εσεις κανετε ανταρσια.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι καταστρεφετε την ενοτητα της Μιας Εκκλησιας ??????????γιατι την καταστρεφετε την ενοτητα με τους Ορθοδοξους για να εχετε ενοτητα με ολους τους αιρετικους του κοσμου.?????????Στο Πιστευω να μην λετε ψεματα οτι πιστευτε στην Μια Εκκλησια αλλα να λετε οτι πιστευτε στην δευτερη νουμερο δυο των αποτειχισμενων. Στις Πανορθοδοξες Συνοδους δεν κανετε υπακοη του 1583,1587,1593, γιαυτο εχετε και τις ποινες των αναθεματων στα κεφαλια σας αφου απαγορευουνε πασα ημερολογιακη αλλαγη η μεταρυθμιση η διορθοση. Η Ζ' Αγια Οικουμενικη Συνοδος λεει οτι οποιος αθετει την εγγραφο και αγγραφο παραδοση οπως ειναι η νηστεια των Αγιων Αποστολων αναθεμα εστω τρεις.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατι δεν κανετε υπακοη στο Αγιο Πνευμα και κανετε υπακοη σε πνευμα μασονικο και σατανικο που δεν υπαρχει μεσα στην Εκκλησια.??????????????????? Γιατι σχιζετε την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων και οταν οι Ορθοδοξοι νηστευουν εσεις καταλυετε τροφες αρτησιμες για να καταστρεφετε την ενοτητα, κανωντας ανυπακοη στο Πνευμα Το Αγιο και για να ειστε καινοτομοι και υποδικοι αξιοι πασης διακοπης εκκλησιαστικης κοινωνιας και αποτειχισεως προ και μεχρι Αγιας Συνοδικης Καταδικης απο το πληρωμα της Μιας Εκκλησιας των αποτειχισμενων?????????????????
Γιατι ελεγε ο αιρετικοσχισματικοςκαινοτομος νεο-ημερολογιτης μασονος αρχιεπισκοπος της Εκκλησιας της Ελλαδος Χρυσοστομος Παπαδοπουλος στο τελος της ζωης του: να μην το εσωνα να μην το εσωνα εσχισα την Εκκλησια αυτος ο μεταξακης με παρεσυρε.!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσοι ηταν παρον στο τελος της ζωης του οπως ο γιατρος που τον παρακολουθουσε εγιναν μαρτυρες στο οτι ειχε βγει εξω αρκετα πολυ η γλωσσα του.!!!!!!!!! Και οταν στην κηδεια του τον ξενυχτουσαν καποιος απο τους παρευρισκομενους απο την κουραση αποκοιμηθηκε για λιγο και βλεπει τον αρχιεπισκοπο με ποδια σιχαμερου ζωου και του λεει:μακαριοτατε τι παθατε ????? τι εγινε ??????? και του απανταει ο χρυσοστομος με πονο αχ παιδακι μου ετσι με καταντησε το Συνοδικο της Ορθοδοξιας.!!!!!!!!!Αυτα τα εχουν αναφερει παρα πολλοι μαρτυρες που τα εζησαν. Τωρα εαν θελετε να τους ακολουθησετε τους σχιστες και να συνεχιζετε να σχιζετε την Μια Εκκλησια κανωντας υπακοη στον παπα στην μασονια και στον διαβολο για να εορταζετε την ιδια μερα με ολους τους αιρετικους του κοσμου λυπαμαι παρα πολυ. !!!Η Ορθοδοξη Εκκλησια κανει υπακοη στο Αγιο Πνευμα και οχι στον σατανα,     κανει υπακοη στον Χριστο,   και οχι στον αντιχριστο παπα,   εορταζει την ιδια ημερα με τους Ορθοδοξους ολου του κοσμου,       και οχι με τους κακοδοξους ολου του κοσμου,     η Ορθοδοξη Εκκλησια ειναι διαχρονικη,         η σχισματικη εκκλησια αρχιζει απο το 1924.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για να ακολουθησει καποιος την σχισματικη εκκλησια πρεπει να εχει η τασεις αυτοκτονιας η να δουλευει για την μασονια με ορθοδοξο καλυμα.!!!!!!!!!!

Μια ειναι η Εκκλησια των αποτειχισμενων και απο την υπερ-παν-αιρεση των οικουμενιστων και απο την παρασυναγωγη ολων των παραταξεων των λεγομενων "Γ.Ο.Χ.". Αφου ειναι Μια η Εκκλησια ολων αυτων που εχουν αποτειχιστει απο την κοινωνια των δυο πλανων 1) της υπερ-παν-αιρεσεως των οικουμενιστων και 2) της παρασυναγωγης των παραταξιακων,αυτη λοιπον η Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων ετσι οπως δεν εχει κοινωνια ουτε με τους οικουμενιστες ουτε με τους παραταξιακους πρεπει να εχει και Ενα ιδιο ενιαιο ημερολογιο γιατι ειναι Μια Εκκλησια αποτειχισμενων. Εαν εχει δυο ημερολογια διαφορετικα ξεχωριστα και παραλληλα αυτοματος καταστρεφεται η ενοτητητα της πιστεως και η κοινωνια του Αγιου Πνευματος της Μιας Εκκλησιας των αποτειχισμενων αφου εχουμε και δευτερη καινουργια εκκλησια αποτειχισμενων ξεχωριστη διαφορετικη και παραλληλη προς την ηδη υπαρχουσα. Αυτο στην ιεροκανονικη γλωσα του Παναγιου Πνευματος λεγεται και ειναι σχισμα. Ειναι το λεγομενο σχισμα των οικουμενιστων υποδικων καινοτομων της μασονιας του διαβολου. Αυτο ειναι σχισμα στην Εκκλησια των αποτειχισμενων που δεν συγχωρηται ουτε με το αιμα μαρτυριου κατα τον Ιερο Χρυσοστομο.Επιτρεπεται να λεγεσαι αντιοικουμενιστης και να κανεις υπακοη στο θελημα της μασονιας του διαβολου και να μην κανεις υπακοη στο θελημα του Αγιου Πνευματος της διαχρονικης Εκκλησιας? Επιτρεπεται το 2013 να μην νηστεψης ουτε Μια ημερα και να καταργησεις ολοκληρη αρχαια παραδοση της νηστειας των Αγιων Αποστολων και να θες να λεγεσαι ψευδως αντιοικουμενιστης και αποτειχισμενος ?. Δεν γνωριζεις οτι οποιος αθετει την εγγραφη και αγγραφη παραδοση της Ορθοδοξου πιστεως εχει στο κεφαλι του ποινες αναθεματων πολλων Ιερων Κανονων? οπως της"Ζ" Οκουμενικης?. Πως απαγγελεις στο συμβολο της πιστεως οτι πιστευεις στην Μια Εκκλησια? Γιατι λες ψεματα στον Θεο αφου εφυγες απο την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων και ξεπηδησες σε μια δευτερη καινουργια ξεχωριστη διαφορετικη και παραλληλη με την πρωτη. Ετσι βρισκεσαι στην σχισματικη εκκλησια των οικουμενιστων και μετα λες οτι κανεις και αγωνα. Τελικα ποιον κοροιδευεις τον Θεο τους ανθρωπους η τον εαυτο σου? Σταματα να συνεχιζεις να σχιζεις την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων απο την κοινωνια των αιρετικοσχισματικων οικουμενιστων και παρασυναγωγων παραταξιακων.Οπως αποτειχιστηκες απο την αιρεση των οικουμενιστων οπως δεν εχεις κοινωνια με την παρασυναγωγη των παραταξιακων γιατι δεν αποτειχιζεσαι και απο το νεο-ημερολογιτικο σχισμα των καινοτομων υποδικων οικουμενιστων μασονων του διαβολου?αυτο δεν το καταλαβανεις η το θελεις για σουβενιρ να θυμασαι τους οικουμενιστες της μασονιας? Αλλιως δεν εξηγειται εκτος και εαν το παιζεις Ορθοδοξος και δουλευεις για αυτους.Εαν δεν φυγεις απο το σχισμα των οικουμενιστων θα εισαι υποδικος καινοτομος αξιος διακοπης πασης εκκλησιαστικης κοινωνιας και θα δικαστεις απο την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων.

Κοψατε κοινωνια μονο απο και για την αιρεση των οικουμενιστων.??
Το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων καινοτομων της μασονιας  το συντηρειτε  και το συνεχιζετε μια χαρα για να  καταστρεφετε  την ενοτητα της πιστεως στη Μια  Εκκλησια των αποτειχισμενων.!!!!!!!!!
Και θελετε μισο - αποτειχισμενοι να το παιζετε αντι - οικουμενιστες. ?????????
Οχι αγαπητοι, μια χαρα οικουμενιστες σχιστες ειστε που συνεχιζετε το εργο των πατερων σας.!!!!!!!!!!
Ειστε φουλ καινοτομοι εναντιον του ακαινοτομητου πληρωματος της Μιας Εκκλησιας.!!!!!!!!!
Γιατι επιμενετε στο να σχιζετε την Μια Εκκλησια μισο - αποτειχισμενοι ???????
Χαιρεστε που εχετε τα αναθεματα των Αγιων Πατερων στα κεφαλια σας ????????
Χαιρεστε που καταργητε την αρχαια παραδοση της νηστειας των Αγιων Αποστολων ????????
Που βρεθηκατε ολοι εσεις οι προβληματικοι.??????
Κοιταξτε κατι αντι - οικουμενιστες.!!!!!!!!!!!
Νυχτερινοι θεοσεβεις ειστε.!!!!!
Ψευτο - αντι - οικουμενιστες λεγεστε και μισο - αποτειχισμενοι.!!!!!!!!!!