16 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ  ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ    Η   ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ 

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ.

ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΩΝ  ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΒΓΑΛΑΝΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟ.!!!!!!!!!!!

ΜΑ ΑΦΟΥ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.!!!!!

ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ.!!!!

ΕΝΑ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ.!!!!!!

ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΥΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΥΟ ΑΡΧΕΣ.

ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΜΘΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.!!!!!!

ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.

1) ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ.

ΚΑΙ 2) ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ.!!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΞΑΝΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕΣ.

ΑΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΞΕΜΠΑΡΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.!!!!

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΡΧΗ. 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ.

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ.

ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.!!!!!!

http://krufo-sxoleio.blogspot.gr/2017/03/blog-post_42.html?m=1

http://www.imab.gr/index.php/latest-news/757-2015-10-21-16-12-22

1 σχόλιο:

  1. Αδελφέ, μπορείς να προσθέσεις την δυνατότητα κοινής χρήσης των αναρτήσεων; Θέλω να τις διαδιδω μέσω Google+ και gmail. Ευχαριστώ πολύ και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή