29 Ιανουαρίου 2017

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.!!!!!!!!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ :  

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ  ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ  ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ  ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.!!!!!

ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ????

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΗΜΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ.!!!!!!!!!!

ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ  ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ   ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.!!!!!!!!!!

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.!!!!!!!!

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΕΤΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.!!!!!!!!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ.!!!!!!!!!!!

ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.!!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.!!!!!!!!!!

ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.!!!!!!!

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.????????

Ο "ΑΟΡΑΤΟΣ" ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ.!!!!!!!!!!

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ.!!!!!!!!!!!!!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝΥΜΟ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΤΟΥΣ  ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΤΡΙΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ????????

ΔΙΩΚΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.!!!!!!!!!!

ΞΗΛΩΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ.!!!!!!!!!!!!!!

ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ - ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ - ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΕΡΑΦΕΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ.!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ - ΕΠΟΧΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ

ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΑ ΔΥΟ.!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ.!!!!!!!!!!

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.!!!!!!!!!!