5 Ιανουαρίου 2020

Ο ΠΑΤΗΡ ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ" ΑΝΑΙΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΠΑΤΗΡ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ "ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ". Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ :


Φώναζε στην Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος ο π. Αυγουστίνος Καντιώτης, Επίσκοπος Φλωρίνης τότε: αυτό που κάνει αυτός ο παπάς έπρεπε να το κάνουμε εμείς οι επίσκοποι και εννοούσε την ομολογία πίστεως του π. Χρυσοστόμου Σπύρου στις Σπέτσες, δηλαδή την αποτείχιση του γέροντα από την αίρεση και το σχίσμα των οικουμενιστών. Όταν ο π. Μάξιμος ο Αγιοβασιλειάτης είχε στείλει την.....

κανονική μελέτη (αποτείχιση από την κοινωνία της υπερπαναιρέσεως και του νεοημερολογίτικου σχίσματος των οικουμενιστών και από όλων των παρατάξεων της παρασυναγωγής μέχρι να συγκληθεί Αγία Σύνοδος) σε όλους τους Επισκόπους, κληρικούς, καθηγητές και λόγιους της Εκκλησίας της Ελλάδος και σε όλες τις συνόδους των Γ.Ο.Χ. ένας από αυτούς, ο τότε αρχιμανδρίτης π. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, του είπε ''ναι, π. Μάξιμε, αυτό είναι το σωστό, μπράβο σου, αλλά δεν μπορώ να το ακολουθήσω''. Όταν ο π. Θεοδώρητος είχε αναιρέσει κανονικά όλες τις διαστροφές του π. Επιφανείου Θεοδωρόπουλου, για την αίρεση του οικουμενισμού, όλες τις πλάνες του εν λόγω αρχιμανδρίτη για το σχίσμα του οικουμενισμού και όλες τις αντικανονικοτητες από την νεοφανή, δυνητική παρανομία, κανένας δεν μπόρεσε από το περιβάλλον της δυνητικης πλάνης του αρχιμανδρίτη να απαντήσει στο βιβλίο ''ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ'', που μέχρι σήμερα το κρύβουν και δεν το εμφανίζουν στον κόσμο, από τις διαστροφές που γαλούχισαν τόσα χρόνια σε τόσους ανθρώπους. 
https://www.scribd.com/fullscreen/58028633?access_key=key-14wrwfbaia4dk41jg7vi