3 Ιουλίου 2019

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ : ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΛΗΓΕΣ ΑΙΩΝΙΩΝ ΒΑΣΑΝΩΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ : ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. 
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ  ΓΙΑ ΠΛΗΓΕΣ ΑΙΩΝΙΩΝ ΒΑΣΑΝΩΝ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ  ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.
ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ  ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ???
ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΚΑΤΣΑΡΗ  ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΤΙΣΗ.
ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ : 
ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.????

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.!!!!
Ο ΑΙΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ  ΓΙΑ ΝΑ  ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.