17 Νοεμβρίου 2017

ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΣΥΝΟΔΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ.

Δεν ειναι ποτε δυνατον οι οικουμενιστες επισκοποι του νεου και παλαιου ημερολογιου πατριαρχες, αρχιεπισκοποι και μητροπολιτες να συγκροτησουν συνοδο για να δικασουν τους ιδιους τους, τους εαυτους.

Ουτε μπορουν να συγκροτησουν συνοδο για να δικασουν τους οικουμενιστες επισκοπους οι συγκοινωνοι της πλαγιας και εμμεσης επικοινωνιας των οικουμενιστων επισκοπων.

Γιατι αν γινοταν ενα τετοιο δικαστηριο, θα ρωτουσαν οι κατηγορουμενοι αρχι - οικουμενιστες τους συγκοινωνους τους επισκοπους : 

"Γιατι μας δικαζετε αγαπητοι επισκοποι αφου και εσεις μεχρι χθες μας μνημονευατε, μας αναγνωριζατε και ειχατε εκκλησιαστικη κοινωνια μαζι μας, ενω ποτέ δεν κοψατε το μνημοσυνο μας, εκτος απο καποιους λιγοστους που μας εκοψαν το μνημοσυνο μας, αλλα παλι ειχανε εκκλησιαστικη κοινωνια μαζι μας, εστω εμμεσα και πλαγιως, και στην τελικη ουτε αποτειχιστηκατε απο εμας, αλλα ουτε και κοψατε την εκκλησιαστικη κοινωνια μαζι μας.????

Αρα μας κατηγορειτε, χωρις καποια νομιμη αντιδραση στην πραξη, χωρις κανονικη ενσταση, και χωρις να διακοψετε κοινωνια μαζι μας ???

Τοτε ειστε και εσεις υποδικοι καινοτομοι οικουμενιστες σαν και εμας, αφου ειμαστε ολοι μαζι μεσα στο ενα ιδιο σωμα".

Ουτε  οι νεο - ημερολογιτες επισκοποι αν υπαρξουν, και εχουν αποτειχιστει απο την κοινωνια των οικουμενιστων επισκοπων, μπορουν να συγκροτησουν συνοδο, διοτι ακομη συνεχιζουν να σχιζουν την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια, και καταστρεφουν την Λειτουργικη Ενοτητα της Μιας Εκκλησιας.

Και οσοι παλαιο - ημερολογιτες επισκοποι κοινωνουν με τους αποτειχισμενους νεο - ημερολογιτες δεν μπορουν επισης να συγκροτησουν συνοδο, γιατι στο δικαστηριο θα ρωτουσαν οι υποδικοι καινοτομοι αποτειχισμενοι νεο - ημερολογιτες : 

"Γιατι μας δικαζετε εμας τους αποτειχισμενους νεο - ημερολογιτες ??????

Αφου και εσεις οι αποτειχισμενοι παλαιο - ημερολογιτες επισκοποι, εκτος οτι ειχατε κοινωνια μαζι μας, πηγαινατε καποιες φορες και εσεις με το νεο ημερολογιο και κανατε τα ιδια με εμας.

Αρα πρεπει να δικαστειτε και εσεις μαζι μας".

Ολοι οι επισκοποι τω Γ.Ο.Χ. ειτε ειναι μονοι τους, ειτε βρισκονται στις συνοδους τους, δεν μπορουν, ουτε εχουν το δικαιωμα για να συγκροτησουν συνοδο εναντιον των οικουμενιστων διοτι : 

1) δεν εχουν αποτειχιστει οι επισκοποι των Γ.Ο.Χ. απο τους οικουμενιστες επισκοπους, διοτι δεν ητανε ποτε στην ιδια Εκκλησια, αλλα δημιουργηθηκαν σε αλλη, δευτερη, καινουργια, διαφορετικη, ξεχωριστη και παραλληλη ως προς την πρωτη την παλαια και την κανονικη εκκλησια που ηδη υπηρχε.

2) δεν βρισκονται αποτειχισμενοι οι επισκοποι των Γ.Ο.Χ. μεσα στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας.

3) χωρις να γινει ποτε συνοδικο δικαστηριο χρησιμοποιησαν μονοι τους τα συνοδικα μετρα για τις χειροτονιες επισκοπων.

4) χωρις να καταδιαστουν οι οικουμενιστες σε συνοδικο δικαστηριο, και χωρις να μπουνε Ορθοδοξοι επισκοποι στις θεσεις τους, οι επισκοποι των Γ.Ο.Χ. δημιουργησαν οργανωμενες ιεραρχιες επισκοπων με συνοδους, και φτιαξανε μητροπολεις.

Μονο το Ακαινοτομητο πληρωμα και η επισκοπικη του ηγεσια, οποτε εμφανιστει, εχει το κανονικο και νομιμο υποχρεωτικο δικαιωμα να συγκροτησει συνοδο, οποτε το θελησει ο Αγιος Τριαδικος Θεος.

Και αυτο το δικαιωμα το εχει διοτι δεν εχει εκκλησιαστικη κοινωνια, γιατι  εκανε αποτειχιση και διακοπη κοινωνιας με την υπερ - παν - αιρεση των οικουμενιστων, περιφρουρει και δεν σχιζει την Ενοτητα της Μιας Εκκλησιας, ενω μενει μεσα στην Μια και ιδια Εκκλησια και δεν δημιουργει αλλη δευτερη καινουργια εκκλησια.