24 Ιουνίου 2017

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ  ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

1) Γιατι χειροτονεισατε τοσους πολλους επισκοπους ?????????

2) Γιατι δεν χειροτονησατε μονο ιερεις απο τους Ρωσους της διασπορας για το ακοινωνητο της αιρεσεως ???????

3) Γιατι δημιουργησατε καινουργιες συνοδους ?????????

4) Γιατι φτιαξατε δευτερες τριτες τεταρτες πεμπτες ιεραρχιες επισκοπων εκτος απο αυτη που ηδη υπηρχε ???????

5) Γιατι κανατε ξεχωριστες συνοδους επισκοπων Γ.Ο.Χ. ??????

6) Γιατι δημιουργησατε πολλες διαφορετικες εκκλησιες της Ελλαδος ενω υπαρχει η Μια Εκκλησια της Ελλαδος με το Ακαινοτομητο πληρωμα της, που πολεμαει και αγωνιζεται εναντιον του καινοτομου  πληρωματος της ?????????????

7) Γιατι φτιαξατε παραλληλες συνοδους και ιεραρχιες επισκοπων ???????

8) Γιατι παρανομα και αντικανονικα ενω δεν ειχατε συνοδικα δικαιωματα χειροτονησατε καινουργιους επισκοπους και τους βαλατε διπλα στην αρχιεπισκοπη Αθηνων και διπλα σε παρα πολλες μητροπολεις ενω δεν εχουμε καταδικασει υστερα απο Συνοδικη Διαγνωση τους οικουμενιστες επισκοπους που ειναι ακομη στις θεσεις τους ????????????

9) Γιατι δεν ειστε αποτειχισμενοι απο την κοινωνια των αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων αλλα μεσα στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Μιας Ορθοδοξου Εκκλησιας ??????????

10) Γιατι δημιουργησατε αλλες νεες οργανωμενες εκκλησιες της Ελλαδος με ενοριες και μοναστηρια, αντικαθιστωντας με αυτο τον τροπο ολοκληρη την τοπικη Εκκλησια της Ελλαδος που ηδη υπηρχε την παλαια και την κανονικη ????????

Εαν ολοι οι επισκοποι που ειχαν κανονικη Απιστολικη διαδοχη ολων των συνοδων, των ιεραρχιων και των παραταξεων των Γ.Ο.Χ. των παλαιο - ημερολογιτων ηταν μεσα στον θεσμο των τοπικων Ορθοδοξων Εκκλησιων, οπως ειναι το Οικουμενικο Πατριαρχειο και η Εκκλησια της Ελλαδος, και ηταν αποτειχισμενοι απο την κοινωνια των αιρετικων και σχισματικων νεο - ημερολογιτων οικουμενιστων, και περιφρουρουσαν την ενοτητα της πιστεως με το παλαιο ημερολογιο, θα ειχαν ολα τα κανονικα και νομιμα Συνοδικα δικαιωματα για να συγκροτησουν, να συγκαλεσουν και να προκαλεσουν Αγια Πανορθοδοξη Συνοδο για να καταδικασουνε την αιρεση και το σχισμα των οικουμενιστων, ενω τωρα δεν εχουν τετοια συνοδικα δικαιωματα γιατι βρισκονται σε αλλες εκκλησιες, που αποτελουν παρασυναγωγη, ασχετα που ειναι Ορδοδοξοι σε ολα τα αλλα.