22 Δεκεμβρίου 2011

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

Σκοπός της οικουμενιστικής μασονίας είναι να μολύνει τα Άγια Θυσιαστήρια των Ορθοδόξων, να διαστρέφει την αλήθεια, να δηλητηριάζει και να φονεύει πνευματικά τις ψυχές του Εκκλησιαστικού πληρώματος. Επειδή δεν είχαν μεγάλα αποτελέσματα με τον προσηλυτισμό στις πόρτες των σπιτιών όπου προσπαθούσαν οι διάφοροι διαβολάνθρωποι να πλανήσουν τους Ορθοδόξους, χειραγώγησαν ανθρώπους στο σατανισμό, τους προώθησαν από τα μασονικά κέντρα εξουσίας, με σκοπό.....



να εισχωρήσουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία σε θέσεις κλειδιά, γιατί γνωρίζουν ότι την πνευματική ζημιά που κάνει ένας επίσκοπος αιρεσιάρχης στην επαρχία του, ένας ιερέας κακόδοξος στην ενορία του και ένας ηγούμενος πλανεμένος στο μοναστήρι του, δεν την κάνουν εκατοντάδες εχθροί και άπιστοι στην εκκλησία. Επίσκοποι, Ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος και Ηγούμενοι του Αγίου Όρους, όταν μνημονεύουν και έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τους πρωτοστάτες Πατριάρχες και Αρχιεπισκόπους της οικουμενιστικής κακοδοξίας, ομολογούν δημόσια και καθαρά ότι: 
  1. αρνούνται την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία,
  2. παραδέχονται όλες τις δαιμονικές αιρέσεις ως κανονικές Εκκλησίες,
  3. αναγνωρίζουν ως έγκυρα τα μυστήρια των κεκριμένων αιρετικών,
  4. διδάσκουν ότι ο Πάππας είναι κανονικός επίσκοπος Αγιότατος, πρώτος και τον μνημονεύουν,
  5. έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με όλο το δαιμονικό παγκόσμιο συμβούλιο των ψευδο-εκκλησιών,
  6. έχουν υπογράψει κοινές διακηρύξεις και συμφωνίες με όλο το πλήθος των ακοινωνήτων,
  7. αγιοποιούν παράνομα και αντικανονικά μητροπολίτες που ήταν υποτακτικοί μασονικών στοών,
  8. έχουν μεταδώσει Το Σώμα και Το Αίμα του Χριστού μας σε αιρετικούς και άπιστους και έχουν ματαλάβει αιρετικά χάπια πλανεμένων,
  9. εφαρμόζουν στην πράξη την βλάσφημη πατριαρχική εγκύκλιο του 1920, 
  10. συνεχίζουν όπως το 1924 να σχίζουν την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, ακολουθώντας τους πλανεμένους πατέρες τους, καταστρέφοντας την ενότητα της πίστεως, εξαφανίζοντας κάποιες φορές την νηστεία των Αγίων Αποστόλων, καταπατώντας την παράδοση και διαστρέφοντας τις αποφάσεις των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων.
  11. τηρούν με ακρίβεια στην Εκκλησία την άρση των αναθεμάτων και της ακοινωνησίας των καινοτόμων Πατέρων τους,
  12. συλειτουργούν, συμπροσεύχονται και συγκοινωνούν με όλους τους αιρετικούς, σχισματικούς και παρασυνάγωγους.

Στα παραπάνω φρικτά, πρωτοφανή και εωσφορικά εγκλήματα εις βάρος της Αγίας μας Ορθοδόξου Εκκλησίας συμμέτοχοι είναι: διευθυντές ''χριστιανικών'' περιοδικών, εφημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, εκδότες ''χριστιανικών'' βιβλίων, καθηγητές πανεπιστημίων ''θεολογικών σχολών'', και αδελφότητες ευνουχισμένων άβουλων και απονευρωμένων ''χριστιανών''.
Η εκκλησιαστική κοινωνία με τους οικουμενιστές είναι κολάσιμος ενέργεια, είναι βλασφημία προς το Θεό, είναι ομολογία σατανική, είναι ένα αντίχριστο πνεύμα, είναι μια δαιμονική λογική, μια εωσφορική αντίληψη και μια διαβολική επινόηση, παγίδα του πονηρού και προθάλαμος του άδη. Μέσα στο πλήρωμα της Εκκλησίας που συγκοινωνεί με τους επισκόπους του οικουμενισμού βρίσκονται: αδιάφοροι, συμφεροντολόγοι, δειλοί, φοβιτσιάρηδες, αχρι-καιρικοί, ορώντες, δυνητικόφρονοι, ευνουχισμένοι, φιλόδοξοι, προσωπολάτρες, ευσεβιστές, δουλοπρεπείς και άνανδροι. 
Ομολογία Πίστεως υπέρ της αιρέσεως και του σχίσματος του οικουμενισμού και κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας κάνουν οι πρωτοστάτες κακόδοξοι επίσκοποι και όσοι τους μνημονεύουν και επικοινωνούν μαζί τους.