31 Μαΐου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ 

Αγαπητοι εν Χριστω αδελφοι, ειτε ανηκετε στην Εκκλησια της Ελλαδος, ειτε ανηκετε σε οποιαδηποτε τοπικη Ορθοδοξη Εκκλησια πατριαρχειου και αρχιεπισκοπης, ειτε ανηκετε στο νεο ημερολογιο, ειτε ανηκετε στο παλαιο ημερολογιο, ειτε ειστε αγιορειτες, ειτε ειστε σε συνοδους των Γ.Ο.Χ. ειτε ειστε αντι - οικουμενιστες, ειτε ειστε αποτειχισμενοι, ειναι ασχημια ντροπη και καταντια οι ιδιοι οι Χριστιανοι να κανουνε ζημια στην ιδια τους την Εκκλησια. Κανοντας ζημια στην Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια που μας παραδωσε ο Αγιος Θεος μας με το πληθως των Αγιων Πατερων ολων των εποχων, κανουμε ζημια στον ιδιο τον εαυτο μας και τον χωριζουμε απο την Μια Αγια Αληθινη Ορθοδοξη Εκκλησια.

Η Εκκλησια δεν πλαναται, αλλα οι της Εκκλησιας ομως κληρικοι, μοναχοι και λαικοι εχουν πλανηθει πολλες φορες στην ιστορια.

Ολοι οι Ορθοδοξοι με αγαπη Χριστου παρα τις αμαρτιες μας, πρεπει να ταπεινωθουμε και με προσευχη για φωτισμο να κανουμε υπακοη στο Ευαγγελιο του Χριστου μας και στις κανονικες διαταξεις των Αγιων Πατερων των Ιερων Συνοδων.

Να εωθουμε ολοι οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι μεσα στην Εκκλησια που μας παρεδωσε ο Κυριος μας και οι Αγιοι Πατερες μας.

Να ενωθουμε ολοι οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι σε αυτη την Ακαινοτομητη Εκκλησια προτου την εμφανιση ολων των πλανων, των διαστροφων και των βλασφημιων που εσπειραν οι εχθροι του Χριστου και της Αληθειας.

Οι εχθροι της πιστεως εφεραν την υπερ - παν - αιρεση του οικουμενισμου με αρχη απο τους μικτους γαμους των Ορθοδοξων και αιρετικων το 1833.

Εμεις πρεπει να ειμαστε ενωμενοι  μεσα στην ιδια Εκκλησια πριν απο το 1833.

Οι εχθροι της πιστεως εσχισαν την Μια Εκκλησια στα δυο καταστρεφοντας την Ενοτητα στην Λατρεια το 1924 με το νεο - ημερολογιτικο σχισμα του οικουμενισμου.

Εμεις πρεπει να ειμαστε ενωμενοι μεσα στην ιδια Εκλλησια  πριν απο το 1924.

Οι εχθροι της πιστεως κατασκευασανε την παρασυναγωγη των παραταξεων το 1935.

Εμεις πρεπει να ειμαστε ενωμενοι μεσα στην ιδια Εκκλησια πριν απο το 1935.

Αν αγαπαμε τον Χριστο και την αληθεια πρεπει ολοι οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι να ειμαστε ενωμενοι μεσα στην Μια Ιδια Εκκλησια που υπηρχε παντα και πριν απο τις τρεις πλανες που κουβαλησαν οι εχθροι της πιστεως, του Χριστου και της αληθειας.

Αν θελουμε ο Αγιος Τριαδικος Θεος με τις πρεσβειαις της Υπεραγιας Θεοτοκου και παντων των Αγιων Αγγελων και Αννθρωπων να ευλογησει την Ελλαδα μας και ολο τον κοσμο, πρεπει εμεις οι Ορθοδοξοι με αγαπη και αληθεια να κανουμε υπακοη στο Αγιο Θελημα του, και τοτε αυτοματως θα εξαφανισει ολους τους εχθρους της πιστεως, τους μασονους, τους σατανιστες, τους μαγους και ολους τους διαβολοανθρωπους.

Μια ειναι η πραξη και το συνθημα αν αγαπαμε πραγματικα τον Αγιο Θεο μας, την Εκκλησια μας τον εαυτο μας και τους αδελφους μας :  

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ :

1) ΤΗΣ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1833.

2) ΤΟΥ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1924.

3) ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΤΟΥ 1935.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΩΝΤΑΙ ΑΝΤΙ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΦΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΓΚΑΚΣΤΕΡΙΚΑ 3-4 ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ????????? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΨΕΥΤΟ - ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ - ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ : ΟΛΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΛΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥ - ΣΑΛΑΤΑ

ΜΗ ΣΧΙΖΕΤΕ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ  ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

Μια ειναι η Εκκλησια των αποτειχισμενων και απο την υπερ-παν-αιρεση των οικουμενιστων και απο την παρασυναγωγη ολων των παραταξεων των λεγομενων "Γ.Ο.Χ.". Αφου ειναι Μια η Εκκλησια ολων αυτων που εχουν αποτειχιστει απο την κοινωνια των δυο πλανων 1) της υπερ-παν-αιρεσεως των οικουμενιστων και 2) της παρασυναγωγης των παραταξιακων,αυτη λοιπον η Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων ετσι οπως δεν εχει κοινωνια ουτε με τους οικουμενιστες ουτε με τους παραταξιακους πρεπει να εχει και Ενα ιδιο ενιαιο ημερολογιο γιατι ειναι Μια Εκκλησια αποτειχισμενων. Εαν εχει δυο ημερολογια διαφορετικα ξεχωριστα και παραλληλα αυτοματος καταστρεφεται η λατρευτικη ενοτητητα της πιστεως και η κοινωνια του Αγιου Πνευματος της Μιας Εκκλησιας των αποτειχισμενων αφου εχουμε και δευτερη καινουργια εκκλησια αποτειχισμενων ξεχωριστη διαφορετικη και παραλληλη προς την ηδη υπαρχουσα. Αυτο στην ιεροκανονικη γλωσα του Παναγιου Πνευματος λεγεται και ειναι σχισμα. Ειναι το λεγομενο σχισμα των οικουμενιστων υποδικων καινοτομων της μασονιας του διαβολου. Αυτο ειναι σχισμα στην Εκκλησια των αποτειχισμενων που δεν συγχωρηται ουτε με το αιμα μαρτυριου κατα τον Ιερο Χρυσοστομο.Επιτρεπεται να λεγεσαι αντιοικουμενιστης και να κανεις υπακοη στο θελημα της μασονιας του διαβολου και να μην κανεις υπακοη στο θελημα του Αγιου Πνευματος της διαχρονικης Εκκλησιας? Επιτρεπεται το 2013 να μην νηστεψης ουτε Μια ημερα και να καταργησεις ολοκληρη αρχαια παραδοση της νηστειας των Αγιων Αποστολων και να θες να λεγεσαι ψευδως αντιοικουμενιστης και αποτειχισμενος ?. Δεν γνωριζεις οτι οποιος αθετει την εγγραφη και αγγραφη παραδοση της Ορθοδοξου πιστεως εχει στο κεφαλι του ποινες αναθεματων πολλων Ιερων Κανονων? οπως της"Ζ" Οκουμενικης?. Πως απαγγελεις στο συμβολο της πιστεως οτι πιστευεις στην Μια Εκκλησια? Γιατι λες ψεματα στον Θεο αφου εφυγες απο την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων και ξεπηδησες σε μια δευτερη καινουργια ξεχωριστη διαφορετικη και παραλληλη με την πρωτη. Ετσι βρισκεσαι στην σχισματικη εκκλησια των οικουμενιστων και μετα λες οτι κανεις και αγωνα. Τελικα ποιον κοροιδευεις τον Θεο τους ανθρωπους η τον εαυτο σου? Σταματα να συνεχιζεις να σχιζεις την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων απο την κοινωνια των αιρετικοσχισματικων οικουμενιστων και παρασυναγωγων παραταξιακων.Οπως αποτειχιστηκες απο την αιρεση των οικουμενιστων οπως δεν εχεις κοινωνια με την παρασυναγωγη των παραταξιακων γιατι δεν αποτειχιζεσαι και απο το νεο-ημερολογιτικο σχισμα των καινοτομων υποδικων οικουμενιστων μασονων του διαβολου?αυτο δεν το καταλαβανεις η το θελεις για σουβενιρ να θυμασαι τους οικουμενιστες της μασονιας? Αλλιως δεν εξηγειται εκτος και εαν το παιζεις Ορθοδοξος και δουλευεις για αυτους.Εαν δεν φυγεις απο το σχισμα των οικουμενιστων θα εισαι υποδικος καινοτομος αξιος διακοπης πασης εκκλησιαστικης κοινωνιας και θα δικαστεις απο την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων.