1 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ :  1) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ 2) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

1) ΕΡΩΤΗΣΗ : ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΥΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ Η ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ???

ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ???

Η

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ???

2) ΕΡΩΤΗΣΗ : ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕΤΕ Η ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ  ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ???

ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ???

Η

ΚΑΤΑΛΥΕΤΕ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ???