16 Ιουνίου 2019

ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑΣτο Αγιον Ορος στην Εκκλησια της Ελλαδος σε ολα τα Πατριαρχεια και στις Αρχιεπισκοπες  η διακοπη της μνημονευσεως του ονοματος του παναιρετικου Πατριαρχη Βαρθολομαιου και των Επισκοπων  που τον μνημονευουν στις Τοπικες Ορθοδοξες Εκκλησιες  ειναι υποχρεωτικη για την διατηρηση της Ορθοδοξου πιστεως ολων των  Κληρικων   μοναχων και λαικων. Η Αποτειχιση θα κρατησει μεχρι να συνελθει μια αληθινη Ορθοδοξη Συνοδος προεκταση των παλαιων Αγιων Οικουμενικων και Τοπικων Συνοδων του παρελθοντως.
Αυτη η Συνοδος η μελλουσα οταν και εαν πραγματοποηθει και δικασει τον αμετανοητο Βαρθολομαιο,  ολους τους οικουμενιστες επισκοπους και αυτους που τους μνημονευουν και   τοποθετησει παλι Ορθοδοξο Πατριαρχη Κωνσταντινουπολεως και Ορθοδοξους Επισκοπους σε ολες τις Τοπικες Ορθοδοξες Εκκλησιες θα αρχισει παλι η μνημονευση του ονοματος του Οικουμενικου Πατριαρχη και ολων των αλλων Επισκοπων. Οι Κληρικοι,  οι μοναχοι και οι λαικοι που ειναι αποτειχισμενοι σημερα απο τον Πατριαρχη Κωνσταντινουπολεως ειναι  αποτειχισμενοι απο τον Αρχιεπισκοπο της Εκκλησιας της Ελλαδος και απο ολους τους  οικουμενιστες μητροπολιτες  και απο ολους αυτους που συγκοινωνουνε μαζι τους.
Οταν βγει αληθινος  Επισκοπος στην Εκκλησια της Ελλαδος θα εχουμε κοινωνια μαζι του.
Ολοι οι παραταξιακοι  Επισκοποι των συνοδων Γ.Ο.Χ. Ελλαδος ανηκουν σε παρασυναγωγη και δεν εχουμε κοινωνια μαζι τους οπως και  με τους οικουμενιστες Επισκοπους  σε ολες τις Τοπικες Ορθοδοξες  Εκκλησιες  και με ολους  αυτους που συγκοινωνουν μαζι τους.
Περιμενουμε να  βγουν αληθινοι Επισκοποι στην Εκκλησια της Ελλαδος και σε ολες τις Τοπικες Ορθοδοξες Εκκλησιες  που θα αποτειχιστουν απο την κοινωνια της υπερ-παν-αιρεσεως και του νεο-ημερολογιτικου σχισματος των οικουμενιστων Επισκοπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου