19 Νοεμβρίου 2016

ΖΗΤΗΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ : 1) ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ 2) ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ 3) ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ.

Δημοσιευση αγγελιας : αναζητηση Ορθοδοξου  Επισκοπου η Ιερεα.

Οι ενδιαφερομενοι μπορουν να επικοινωνησουν στο τηλεφωνο (6909149568) με τον Γεωργιο Γιαννοπουλο για περισσοτερες πληροφοριες.

Ζητειται Επισκοπος  η  Ιερεας με Κανονικη Αποστολικη Διαδοχη, χωρις να ειναι δημοσια κατηγορημενος για σκανδαλα ηθικης, χρηματων και πασης σατανικης  ακολασιας, χωρις να εχει την αιρετικη πλανη περι ακυρων μυστηριων των δυναμει υποδικων καινοτομων προ-συνοδικης διαγνωσεως, χωρις να ειναι Προφητο-Αγιομαχος  και χωρις να εχει εκκλησιαστικη κοινωνια με την υπερ-παν-αιρεση των οικουμενιστων, χωρις να εχει κοινωνια με το νεο-ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων, και χωρις να εχει κοινωνια με την παρασυναγωγη των παραταξιακων. Ο Επισκοπος η ο Ιερεας που ψαχνουμε θελουμε   να κανει με ακριβεια υπακοη στην πραξη χωρις να προσθετει η να αφαιρει κατα το δοκουν, οτιδηποτε απο ολα αυτα που  ειναι γραμμενα μεσα   στο Κανονικο Εκκλησιαστικο Δικαιο και στην  Πραξη της Μιας Αγιας Ακαινοτομητης Διαχρονικης Καθολικης Αποστολικης Ορθοδοξης  Ανατολικης  Μεγαλης Εκκλησιας του Χριστου και των Αγιων Πατερων των Οικουμενικων και Τοπικων Συνοδων.
Ο Επισκοπος η ο Ιερεας ζητηται απο το εκκλησιαστικο πληρωμα για την ασκηση των λειτουργικων καθηκοντων στην ζωη της Εκκλησιας.

Εκ του Ακαινοτομητου Πληρωματος της Ορθοδοξου Εκκλησιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου