28 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ

Παρα πολλοι ειναι οι Ιεροι Κανονες που μας λενε οτι πρεπει : να αποφευγουμε, να μην αναγνωριζουμε, να μην μνημονευουμε, να μην εχουμε κοινωνια να χωριζομαστε και να αποτειχιζομαστε απο αιρετικους, να μην κανουμε σχισμα ουτε να δημιουργουμε παρασυναγωγη.

Ο ΛΑ' ΚΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 

Ο ΙΕ' ΚΑΝΩΝ  ΤΗΣ Α' Β' ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ 

Ο ΙΑ' ΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝ ΚΑΡΘΑΓΕΝΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

μας υποχρεωνουν να αποτειχιστουμε και να διακοψουμε την εκκλησιαστικη κοινωνια με τους αιρετικους οικουμενιστες επισκοπους.

Η Ζ' ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ 

μας λεει  : 

οτι οποιος αθετει την εγγραφη και αγραφη εκκλησιαστικη παραδοση οπως ειναι το παλαιο ημερολογιο και παει με το νεο - ημερολογιο σχιζοντας την Εκκλησια ακολουθωντας τους σχιστες οικουμενιστες επισκοπους αναθεμα εστω τρεις.

Ο ΛΕ' ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ μας λεει :

Οτι σε μια επισκοπη τοπικης Εκκλησιας πρεπει να υπαρχει ενας επισκοπος και οχι δυο η παρα πανω επισκοποι στην ιδια επισκοπη, διοτι δεν εχουμε δυο η παρα πανω  δυναμεις, και ουτε εχουμε δυο η παρα πανω ενεργειες, και γιαυτο καταβιβαζετε στον βαθμο του πρεσβυτερου ο δευτερος επισκοπος, για να υπαρχει και παλι μονο  ενας επισκοπος στην μια επισκοπη της τοπικης Εκκλησιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου