7 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ  ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ    :      ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΝΥΜΟΥ   ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Γ.Ο.Χ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΝΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ  ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ  ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ  ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΕΝΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΤΟΥ ΙΕΡΟΝΥΜΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣΟΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ.

ΤΡΕΛΛΑ.!!!!!!!    ΤΡΕΛΛΑ.!!!!!!!    ΤΡΕΛΛΑ.!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ.????????????????????????

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ 

ΔΥΟ ΜΟΝΕΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΜΕ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ.!!!!!!

ΟΙ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ   ΔΕΝ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΙ  ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ  ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Η ΠΑΛΑΙΑ ΕΝΩ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ  ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ  ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΠΑΛΑΙΑ  ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΛΑΙΑ ΜΟΝΗ.

ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ  ΟΜΩΣ  ΟΤΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ( 2 ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.!!!!!!!!!!

ΤΕΧΝΗΤΟ  ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΚΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου