7 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ  ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ  ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΡΙΖΟΝΑΣ

Γεροντα Εφραιμ  πως μπορειτε  να αναγνωριζετε τον αρχιεπισκοπο Αμερικης ως ορθοδοξο επισκοπο εφοσον ολοι ξερουμε φανερα και δημοσια οτι ειναι μεγαλοβαθμος μασονος των στοων του σατανα.????????

Πως ανεχεστε να τον μνημονευετε στις ακολουθιες και να λετε το μεγαλυτερο ψεμα στην ωρα των Θειων και Ιερων φρικτων του Χριστου Μυστηριων  οτι ο Αρχιεπισκοπος Αμερικης ορθοτομει τον λογο της αληθειας, ενω ξερετε οτι πρωτοστατει στην εξαπλωση της μεγαλυτερας  αντιχριστου υπερ-παν-αιρεσεως  των οικουμενιστων,  καταστρεφοντας και την Λατρευτικη Ενοτητα της Μιας Ορθοδοξου Ανατολικης Εκκλησιας με την διατηρηση και συνεχιση του νεο-ημερολογιτικου σχισματος.????????

Εχετε εκκλησιαστικη κοινωνια με ολους τους  οικουμενιστες αιρετικους σχισματικους και παρασυναγωγους  Πατριαρχες και Αρχιεπισκοπους οπως ειναι ο κακοδοξος  Οικουμενικος Πατριαρχης Βαρθολομαιος δεν  μιλατε, δεν αντιδρατε, συμπορευστε αδιαμαρτυρητα  και δεν λετε  τιποτα. ?????????
Και αμα σας κανουν παραπονα οι πιστοι τους περιοριζετε στο  κομποσχοινι τους.

Και βεβαιως κανουμε κομποσχοινι, την ευχη του Ιησου και την νοερα προσευχη,  αλλα χρειαζετε και η τηρηση στην πραξη της χρησεως των Ιερων Κανονων για αποτειχιση απο την κοινωνια των αιρετικων προ και μεχρι Αγιας και οχι ληστρικης Συνοδικης διαγνωσεως και καταδικης.

Συμπορευεστε πανω στο αρμα του τρισκαταρατου και σατανικου οικουμενισμου εχοντας κοινωνια με ολο το παγκοσμιο συμβουλιο "εκκλησιων" μεσω των οικουμενιστων επισκοπων και απο την αλλη μας μιλατε για την νοερα προσευχη. ??????
Ταιριαζουν αυτα τα δυο μαζι.????
Τι σχεση  εχει ο Χριστος με τον διαβολο ????
Το φως με το σκοταδι ????
Η Αληθεια με το ψεμα ????
Η ζωη με τον θανατο ????
Λεει ο Αγιος Γρηγοριος Παλαμας οτι οταν προδιδεται η πιστη και εσυ  δεν μιλας ειναι τριτο ειδος αθειας.

Ο Αγιος Θεοδωρος ο Στουδιτης μας λεει οτι οποιος μνημονευει αιρετικο επισκοπο κανει το μοναστηρι του φονευτηριο ψυχων,  χανει την Ορθοδοξια γινεται κακοδοξος, μολυνει την εκκλησια  την κανει αιρετικη και θα κολαστει μαζι με τους αιρετικους,  διοτι λεει δεν πηγαν στην κολαση μονο οι αιρετικοι αλλα και αυτοι που συγκοινωνουσαν μαζι τους.

Πως γινεται να μας μιλατε για την νοερα προσευχη και απο την αλλη να αρνειστε να αποτειχιστειτε απο την κοινωνια των αιρετικων, βλασφημων, διαστροφεων και κακοδοξων οικουμενιστων επισκοπων.????????

Γιατι δεν κανετε υπακοη στο Παναγιο Πνευμα των Ιερων Κανονων της αποτειχισεως των Αγιων Συνοδων και δεν ακολουθειτε στην πραξη ολους τους  Θεοφορους Πατερες οι οποιοι ειχαν αποτειχιστει απο τους αιρετικους της εποχης τους, προ και μεχρι να συγκροτησουν τις Ιερες Συνοδους για να καταδικασουν ολους τους κακοδοξους.??????????

Γιατι Γεροντα Εφραιμ αφηνετε τον δρομο που οδηγει στους Οσιομαρτυρες Αγιορειτες Πατερες που αποτειχιστηκαν απο την κοινωνια του αιρετικου πατριαρχη Ιωαννη Βεκκου και ακολουθειτε τον δρομο που οδηγει  στους τυμπανιαιους και αλυωτους που μνημονευαν και ειχαν κοινωνια με τον αιρετικο και βλασφημο πατριαρχη Ιωαννη Βεκκο. ??????

Οι Αγιοι Πατερες Γεροντα Εφραιμ αρνουνταν μεχρι θανατου να ερθουν σε  εκκλησιαστικη κοινωνια με τους αιρετικους, ενω εσεις αρνειστε με καθε τροπο  να διακοψετε την εκκλησιαστικη κοινωνια με τους αιρετικους.

Αντιθετες πορειες Αγιων Ομολογητων και κακοδοξων προδοτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου