28 Νοεμβρίου 2016

ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ    ΕΝΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Η εκκλησια που ανηκεις εγινε απο το θανασιμη αμαρτια του Καβουριδη που ζηταει ελεος και συγχωρηση απο τον Θεο οπως ομολογει ο διος.
Οι Αποτειχισμενοι Επισκοποι δεν εχουν αγαπητε συνοδικα δικαιωματα για χειροτωνιες επισκοπων συμφωνα με το κανονικο εκκλησιαστικο δικαιο και την πραξη ολων των Αποτειχισμενων Αγιων  ολων των Ιερων Συνοδων προ και μεχρι Συγκροτησεως Αγιας και οχι ληστρικης συνοδου για να καταδικασουν τους κακοδοξους.

Στο βιβλιο του Θεολογου Καθηγητου Σταυρου Καραμητσου :
Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

διαβαζουμε στη σελιδα 123 :

11 Εκκλησιολογικα

Επιστολη του π. Φλωρινης Χρυσοστομου Προς τον Θεοφιλεστατον Επισκοπον Κυκλαδων κυρον Γερμανον Βαρυκοπουλον, εις απαντησιν της απο 20ης Οκτωβριου 1937 Ανοικτης επιστολης του δευτερου.

Εν Αθηναις τη 9η Νοεμβριου 1937

Προς
τον Θεοφιλεστατον Επισκοπον Αγιον Κυκλαδων
κ. Γερμανον     
Ενταυθα

Σελιδα 135 :

Ταυτα, θεοφιλεστατε, δια τελευταιαν φοραν, προς ικανοποιησιν της αληθειας και ευχομαι εις τον Θεον οπως εν τω απειρω Αυτου ελεει και μακροθυμια, ημας μεν να συγχωρηση δια το μεγα αμαρτημα οπερ επραξαμεν επι τη ανυψωσει Υμων επι τον επισκοπικον βαθμον, Υμας δε συνετιση και εις τας σωτηριους τριβους της συναισθησεως και της μετανοιας οδηγηση, επιβραβευων αμα και τον ιερον αγωνα ημων, δια της επαναφορας του πατριου εορτολογιου προς δοξαν Χριστου και της Ορθοδοξου Εκκλησιας Αυτου.

Ο π. Φλωρινης ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Βλεπετε λοιπον οτι ο Χρυσοστομος Καβουριδης δημοσια σε επιστολη του προς τον επισκοπο που χειροτωνησαν Γερμανο Βαρυκοπουλο,   προς τιμη του και μπραβο του  που μετανοησε για την μεγαλη αυτη αμαρτια δημοσια,  ευχεται στον Θεο του  απειρου  ελεους και της μακροθυμιας να τον συγχωρησει για το μεγα αμαρτημα της  χειροτωνιας στον βαθμο του επισκοπου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχεται δημοσια στο απειρο ελεος και στην μακροθυμια του Θεου να τον συγχωρησει για το μεγαλο αμαρτημα που εκανε να τον χειροτωνησει επισκοπο.!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταλαβαινετε λοιπον οτι δεν επρεπε να χειροτωνησουν επισκοπους οι τρεις κανονικοι επισκοποι.?????????????????

Οι τρεις κανονικοι επισκοποι της Εκκλησιας της Ελλαδος ενω ηταν τοσα χρονια μεσα στην αιρεση και στο νεο- ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων, ο Φλωρινης  Χρυσοστομος,  ο Δημητριαδος Γερμανος και ο Ζακυνθου Χρυσοστομος, αποτειχιστηκαν το 1935 απο την  κοινωνια της αιρετικης και σχισματικης οικουμενιστικης νεο-ημερολογιτικης ιεραρχιας  της Εκκλησιας της Ελλαδος  και πηγαν  με το παλαιο εορτολογιο.
Πηγαν στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος που απο το 1924 μεχρι το 1935 υπηρχαν μονο ιερεις, μοναχοι και λαικοι.
Ετσι λοιπον το 1935 το Ακαινοτομητο Πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος εχει και τρεις κανονικους και νομιμους Επισκοπους.

Το μεγα αμαρτημα αυτων των τριων Επισκοπων που ευχεται ο Χρυσοστομος να τον συγχωρησει ο Θεος του απειρου ελεους και της μακροθυμιας ειναι το οτι μετα απο λιγο το 1935 αρχιζουν και χειροτωνουν επισκοπους.!!!!!!!!

Τοτε αρχιζει η παρασυναγωγη των επισκοπων.!!!!!!!!!

Ενω ο ιδιος ο Χρυσοστομος καταλαβαινει το λαθος του και προς τιμη του ευχεται δημοσια να τον συγχωρησει ο Θεος επειδη χειροτωνησε επισκοπους, ερχονται τωρα απο τις συνοδους των Γ.Ο.Χ.  και χτιζουν την παρασυναγωγη ολων των ιεραρχιων, ολων των συνοδων και ολων των παραταξεων πανω στο μεγαλο αμαρτημα αυτων των επισκοπων.

Τι δεν καταλαβαινουν???????????

Οτι ο Χρυσοστομος δημοσια ευχεται στον Θεο να τον συγχωρησει για το μεγαλο αμαρτημα που χειροτωνησαν επισκοπους το καταλαβαινουν ναι η κανουν πως δεν το καταλαβαινουν.

Ο ιδιος ο Χρυσοστομος τους λεει παρασυναγωγους επισκοπους.!!!!!!

Τι αλλο να τους πει.?????????

Αφου απο τους τρεις επισκοπους αρχισε η παρασυναγωγη απο το μεγα αμαρτημα που χειροτωνησαν επισκοπους και ευχεται να τον συγχωρησει ο Θεος,  αρα μετα απο εκει και περα μεχρι και σημερα ολοι οι επισκοποι,  οι συνοδοι,  οι ιεραρχιες και οι παραταξεις των λεγομενων Γ.Ο.Χ. ειναι μια κανονικη και νομιμη παρασυναγωγη.

Ο ιδιος το ομολογει πολλες φορες οτι ειναι παρασυναγωγοι που εκανε το μεγαλο λαθος.

Και ερχονται σημερα ολοι οι παραταξιακοι που ειτε γεννηθηκαν μεσα στην παρασυναγωγη, ειτε πηγαν  απο το νεο και τους οικουμενιστες στην παρασυναγωγη  και κανουν οτι δεν καταλαβαινουν γιατι ειναι παρασυναγωγοι και αρχιζουν τα κουραστικα φιλολογικα ποιηματα τους.!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορουν να τα καταλαβει το κεφαλι τους.?????????????????

Αλλα ειναι πονηροι.!!!!!!!!!!!!!!!

Για την εσφιγμενου ξερουν ομως πολυ σωστα οτι η νεα μονη ειναι παρανομη και αντικανονικη αφου ειναι παρασυναγωγη οικουμενιστικη και αιρετικοσχισματικη.!!!!!!!!!!!!!

Αυτοι που εχουν κανει, δεν ξερω τον αριθμο, τοσους πολλους αρχιεπισκοπους Αθηνων και πασης Ελλαδος και τοσες πολλες Εκκλησιες της Ελλαδος εκει δεν μπορει να καταλαβει το μυαλο τους οτι ειναι παρασυναγωγη.????????????????

Κανανε δικο τους Πηδαλιο μηπως.???????????????

Κανανε δικη τους Πατρολογια μηπως.????????????????

Εδω δεν βλεπουνε οι τυφλωμενοι τον  Χρυσοστομο Καβουριδη που εκανε το μεγα αμαρτημα και ευχεται να τον συγχωρησει ο Θεος που χειροτωνησαν επισκοπους.??????????????????

Δεν ακουνε οι κουφοι τον Χρυσοστομο Καβουριδη που τους λεει συνεχεια παρασυναγωγους.??????????????

Αρα δυο πραγματα πρεπει να συμβαινουν.!!!!!!!!!!

Η δεν εχουν μυαλο και δεν καταλαβαινουν.!!!!!!!!!!

Η κανουν οτι δεν το  καταλαβαινουν επειδη  υπαρχουν συμφεροντα στη μεση διαφορων ειδων.!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου