27 Νοεμβρίου 2016

ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΚΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΟΤΙ Η ΘΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΩΓΜΟ


Ολοι ξερουν την αληθεια αλλα την κρυβουν επειδη οι ιδιοι δεν την πρατουν.
Μου ελεγε καθηγητης ιερεας της συναξεως κληρικων και μοναχων οτι οι εκκλησιολογικες θεσεις της ακριβειας και της ταξεως οπως παρουσιαζονται απο το Ακαινοτομητο Πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος ειναι αυτες που πρεπει να εχουμε ολοι οι Χριστιανοι Ορθοδοξοι.
Αλλα μου λεει οι πλειοψηφεια των επισκοπων ειναι σε τεκτονικες στοες και εμεις γιναμε υπαλληλοι και τους λεμε " yes sir ".
Πολλοι ιερεις των Γ.Ο.Χ. μου ειπανε οτι ολοι το γνωριζουν οτι το σωστο ειναι το Ακαινοτομητο αλλα και αυτοι λενε πως θα τι βγαλουμε οικονομικα ποιος θα μας στηριξει?
Σε ολους τους ιερεις και του νεου και του παλαιου πρεπει να καταλαβουν οτι αμα ομολογησουν τον Χριστο και την αληθεια τα αλλα θα τους τα προσθεσει ο Χριστος τα προς το ζην.
Να ειναι και παππαδες πιστοι και να δουλευουν σε μια δουλεια οπως ηταν παλια.
Αν η ομολογια δεν ειχε θυσια θα ομολογουσε ολος ο κοσμος.
Ο Αγιος Θεοδωρος ο Στουδιτης λεει οτι σε καιρο αιρεσεως αμα δεν βιωνεις διωγμο παει να πει οτι συμβιβαστηκες με το εκκλησιαστικο  συστημα της εξουσιας του διαβολου.
Γνωστο μπλοκ που ασχολειται με την αποτειχιση ενω παει με το νεο μου λεει να πω παππα του Ακαινοτομητου να ερθει να λειτουργησει στο εκκλησακι που εχει και οταν του λεω για το παλαιο μου λεει λιγο αργοτερα. Και εγω του λεω μολις γυρισετε θα ειμαστε διπλα σας.
Αλλα μπλοκ που δειχνουν στην θεωρια  την αποτειχιση και βαζουνε τις φωτογραφιες των Αποτειχισμενων  Πατερων απο το Ακαινοτομητο  προσπαθησαν να μπερδεψουν τους πιστους αφου στην πραξη δουλευουν για την παραταξη της επισκοπικης συνοδου των Γ.Ο.Χ. Και αυτοι ξερουν την αληθεια αλλα λενε που να βρουμε παππα αποτειχισμενο και βολευονται στην παραταξη ενω γνωριζουν οτι ειναι μεσα σε παρασυναγωγη.
Δεν εχουν πιστη οτι ο Θεος μπορει να τους βρει παππα αν κρατησουν την ακριβεια της ομολογιας.
Και διοτι δεν αθλουνται νομιμως και παν στον πρωτο τυχοντα παππα των παραταξεων  γιαυτο και ο Θεος δεν τους δινει παππα αποτειχισμενο αφου βολευονται οπου ναναι.
Με την λογικη τους αν δεν βρουν παππα πρωτα  αποτειχισμενο και μετα   παραταξιακο θα πανε στην αναγκη και με το  νεο και με τους οικουμενιστες.Τετοιους ομολογητες θελει ο διαβολος με συμφερον με υπολογισμους χωρις πραξη και θυσιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου