19 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕΙΣΜΟ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΘΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΘΑΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΕΑΡΕΣΤΗ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ οικουμενισμού στη Ρουμανία

Επίσκοπος Longin: Ευχαριστώ Ορθόδοξοι Χριστιανοί οι οποίοι έχουν διατηρήσει την Ορθόδοξη πίστη. 

ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ οικουμενισμού στη Ρουμανία

«Η μόνη μας επιθυμία είναι να συνεχίσουν να ζουν και να εργάζονται στο πνεύμα της Ορθοδοξίας, το είδος που κήρυττε τον Κύριο Ιησού Χριστό, σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση των Αγίων Αποστόλων Του και Αγίων Πατέρων, Αγία Γραφή, το Άγιο Πνεύμα, που νομιμοποίησε τις Οικουμενικές Συνόδους της Εκκλησίας."
Μετά από το Κοινοβούλιο στην Κρήτη, Ρουμανία σάρωσε μεγάλη αποτυχία κύμα αναφέρουμε επισκόπων που συμμετείχαν στις εργασίες του ψευδο-κοινοβουλίου, και υπέγραψε τα έγγραφα του. Από το Νοέμβριο, με τόλμη φανερά την πίστη skeet Radeni (σκετς Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευά), όταν ο ηγούμενος μοναχός περιπλανώμενου Pamvo ανοικτή επιστολή ενημέρωσε τον ηγούμενο της Petru Voda Αρχιμανδρίτης Χαρίτων (Negrea), που σταματά την παραπομπή στην αρμόδια ιεράρχη. Παρά τις πιέσεις και τις απειλές "επανεκπαίδευση" αδελφότητα περιπλανώμενου και λαϊκούς που πηγαίνουν εκεί δεν παραιτηθεί.

Μαζί με την αντίσταση στην οικουμενισμού skeet Radeni μεγάλωσε και αντοχή στο μοναστήρι Petru Voda. Μετά την αρχική διαφήμιση ο μοναχός Τύχων, ο οποίος πρόκειται να παρατηρήσετε ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 Dvokratnog Οικουμενικού Κοινοβούλιο να σταματήσει να αναφέρει την αρμόδια ιεράρχη (σε αυτή την περίπτωση, καθώς και skeet Radeni, αναφέρεται σε jeresijarha Μητροπολίτης Teofana (Savu)), απειλούνται με διώξεις από μοναστήρια, υποστηρίζουν τον δηλώσει δημοσίως άλλες έξι μοναχούς. Η απόφαση αυτή του μοναχού, μαχητής κατά του Οικουμενισμού, rezurtirala τα βολέ του ύβρεις εναντίον του, όπου συκοφάντησε σε τέτοιο βαθμό ώστε ο ηγούμενος, (Αρχιμανδρίτης Χαρίτων), δηλώνοντας ακόμα και δίνοντας το όνομα του μάρτυρα ο οποίος υποτίθεται ότι θα ακούσουμε πώς Jerom. Tihon επωφεληθεί από τα χρήματα που έδωσε για τους λαϊκούς κατά τις επισκέψεις. Λίγο καιρό αργότερα, «ο μάρτυρας που ονομάζεται" άρνηση του ηγουμένου. Αυτό που ακολούθησε μετά από αυτό είναι ότι, από τις 09 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, δεν αναφέρει την αρμόδια ιεράρχης και το μοναστήρι Petru Voda (μέρος της αδελφότητας) , όπως αναφέρθηκε προηγουμένως μοναχός Τύχων, σε μια ανοικτή επιστολή ενημέρωσε τον ηγούμενο της μονής.


μοναχός Pamvo (σκετς Radeni) και τις υπογραφές της μονής ομολογητής Lakul Frumos, η οποία επιβεβαιώνει ότι παύουν να σημειωθεί υπογράφοντες Κρητική αίρεση

Η επιστολή καλεί να σεβαστεί τη διδασκαλία των κοινών δάσκαλό τους, Γέροντα Ιουστίνο (Παρβού), ο οποίος πολέμησε εναντίον όλη την καρδιά οικουμενισμός μου: "Με βαθιά θλίψη και ταλαιπωρία Διάβασα την απάντησή σας μετά την παραλαβή της επιστολής σας ζήτησα νωρίτερα να μας σέβονται για την κληρονομιά του πατέρα και Ιουστίνης του για να δείξει για την καταπολέμηση πραγματικά την αίρεση του Οικουμενισμού, την επίσημη λήξη της αναφέροντας την αρμόδια ιεράρχης στο μοναστήρι Petru Voda, και να υποστηρίξει τον αγώνα που οδήγησε για μήνες αδελφοσύνης περιπλανώμενος Radeni, που ιδρύθηκε επίσης με την ευλογία του πατέρα vozljubljenog μας Justin, τώρα βλέπω πού που αρνούνται να συμμετάσχουν στην ότι η υποστήριξη " . Περαιτέρω, σχολιάζοντας την απάντηση Αρχιμανδρίτης Χαρίτων, υπέρ του οποίου μειώθηκε μετά την πρώτη ανακοίνωση, μοναχός Τύχων, δήλωσε: « Σε αυτή την απάντηση θα ασχοληθώ μόνο με τα μέρη της επιστολής σας, η οποία νομίζω ότι είναι αξιοσημείωτο απάντηση. Proanaliziraću κυρίως μόνη πραγματική αλήθεια στην απάντησή σας - ". Ότι στην Κρήτη εξέφρασε ορισμένες αποκλίσεις από τις διδασκαλίες της Εκκλησίας" αναγνώριση

"Η δήλωση ότι στην Κρήτη εξέφρασε ορισμένες αποκλίσεις από τις διδασκαλίες της Εκκλησίας, όταν μεταφράζεται στη γλώσσα του δόγματος και η Canon έχει ως εξής: Στην Κρήτη πέσατε σε jeres- διότι οποιαδήποτε απόκλιση από τις διδασκαλίες της Εκκλησίας είναι η αίρεση ορισμού - αλλά όλα τα άλλα είναι απλά για να δοκιμάσετε τα πράγματά σας δεν καλέστε το πράγματα με το όνομά. Ως εκ τούτου, η πραγματική αλήθεια για το τι γίνεται στην επιστολή σας είναι ότι είστε στην Κρήτη πέσει σε αίρεση. "

Η επιστολή υπογράφεται εκτός από το μοναχό Τύχωνα έξι άλλους μοναχούς της μονής αδελφότητας Petru Voda: Μοναχός Ανανίας (Burluj), ένας μοναχός Averkije (Capri), ένας μοναχός Pamfil (Bonač), Σιμόν Ιερεμίας (Mocanu), ένας μοναχός Θεόδοτος και ο μοναχός Σεραφείμ (Rajca).

Ακριβώς μια μέρα μετά την απόφαση των αδελφών λειτουργούν Petru Voda Μονή, ανακήρυξε τον μοναχό Ονήσιμος (Banu), μια ανοικτή επιστολή προς τον Θεοφιλέστατο Ανδρέα, ο επίσκοπος Κοβάσνα και Harg:

ηγουμένη,

Εγώ, ο υπογράφων μοναχός Ονήσιμος (Banu) συγκεντρώνουν Μονή Faget, νομός Χαργκίτα, Κοβάσνα και Χαργκίτα Μητρόπολης, δηλώνω ότι είμαι από την ημέρα της 10ης Ιανουαρίου 2017 σταμάτησε να σημειωθεί Χάρη σε όλες της λατρείας σας. 

Στους τελευταίους έξι μήνες , μετά την ψευδο-Κοινοβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη , θα αναλυθεί διεξοδικά όλα τα γεγονότα στην Κρήτη και τις επιπτώσεις τους στην εκκλησία μας μετά το συνέδριο, με μεγάλη θλίψη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπέκυψε σε αυτούς, και ότι οι αποφάσεις αυτού του Κοινοβουλίου που ισχύουν στην ποιμαντική του εργαστούν στην Επισκοπή και αν είναι σαφώς αιρετική χαρακτήρα, με αποτέλεσμα την εξάπλωση της αιρέσεως του Παπισμού στην Επισκοπή Κοβάσνα και Χαργκίτα και την εξαπάτηση εκείνων που υποτίθεται ότι πρέπει να καθοδηγείται από «το λόγο της αλήθειας."

Εξηγώντας την απόφασή του, ο μοναχός λέει ότι Ονήσιμος δεν έγινε βιαστικά ό, τι μετά από αρκετούς μήνες η ανάλυση των γεγονότων ζήτημα της θρησκείας στην Κρήτη, και με βάση την πολυετή λειτουργία του το όνομά του επισκόπου του οποίου μάρτυρας ήταν: « Ιερά s τι έχετε κάνει τα τελευταία 19 χρόνια, η εξάπλωση των αιρετικών θεωριών filo-παπισμού και την υποστήριξη οικουμενική μοναστήρι Faget, και στη συνέχεια το σύνολο της μας Επισκοπές και Κοβάσνα και Χαργκίτα, με οδήγησε να καταφύγουν σε αυτή τη λύση, γιατί πιστεύω ότι πλέον προτιμώμενη που σας σταματήσουν από το να σημειωθεί ηγουμένη λατρείας σε όλους. "

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποτυχία να αναφερθεί ως προστασία κατά της αιρέσεως του Οικουμενισμού και του φράχτη, συνιστά και υλοποιεί και jeroshimonah Prodromit Julian , ένας γέρος , όταν αυτή είναι να σας Αιδεσιμότατος αποδείχθηκε να είναι ειλικρινής και στενός φίλος και ένας καλός πνευματικός σύμβουλος, ειδικά κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα . Στις 10 Ιαν 2017 . όταν γιορτάζει μια ιερή Antip αλλά από Kalapodeštija, την ημέρα του πολιούχου περιπλανώμενου Προδρόμου , ένιωσα την ανάγκη JAC στο φόβο της παγκόσμιας κυρώσεις και έτσι αποφάσισα ότι από εκείνη την ημέρα να σταματήσετε αναφοράς με την ηγουμένη. " 

Παρουσίασε τους άλλους λόγους που τον οδήγησαν να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο - «με την ελπίδα ότι θα είναι σωστές και ότι εκείνοι έχουν ανατεθεί για να κρατήσει σας για το ποίμνιο του Χριστού για τη σωτηρία" :

- Πριν από το 2000, όταν ήμουν ακόμα αρχάριος στο μοναστήρι Faget, ήμουν μάρτυρας που θα επιτρέψει την Ρωμαιοκαθολική «ιερέας» προσεγγίσει το Αγία Τράπεζα, αγνοώντας το γεγονός ότι κάποιος που δεν έχει βαπτισθεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία δεν έχει τη χάρη της ιεροσύνης

- Κατά την περίοδο μετά το 2000, αποδέχθηκε σας ως ηγούμενος της μονής Faget για το χρίσμα μόνο αιρετικοί παπικοί να λάβουν το Άγιο Ορθοδοξία, δεν σέβεται τις δύο κανόνες της Εκκλησίας και του Πατέρα vete, το οποίο μπορείτε πραγματικά να εισαχθεί balidnost αιρετικό βάπτισμα και βλάσφημες δόγμα papističku της Αγίας Τριάδος

- Στην αρχή της arhijerejstva του όταν έγινε Επίσκοπος της Επισκοπής της Κοβάσνα και Χαργκίτα , δημοσίως έχετε δηλώσει σας σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο, που δεν είσαι ο μόνος ορθόδοξος επίσκοπος σε αυτές τις δύο περιοχές , αλλά ότι υπάρχει ένας άλλος επίσκοπος, ο επίσκοπος των Ελλήνων Καθολικών. Είναι αρκετό να διαλυθεί.

- Κατά τη διάρκεια του 2016 διορίστηκε αρχιμανδρίτης σας Emilijana Telceana τον ηγούμενο Spa. Σύμφωνα με τους αδελφούς της Μονής, υπάρχει η υποψία ότι Αιμιλιανού Telcean δεν βαφτίστηκε που διδάσκει η Εκκλησία μας, είναι μία φορά την Ελληνική Καθολική, μόνο το χρίσμα του Αγίου Secret εγκαταστάθηκε στην Ορθοδοξία, η οποία είναι εντελώς εναντίον της Canon, ακόμα κι αν είναι στο πνεύμα της σύγχρονης αίρεση του Οικουμενισμού, αυτή η έχει γίνει μια κοινή πρακτική. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που βαφτίστηκε ως Ορθόδοξος δεν μπορεί να είναι ένας ιερέας, άλλωστε ηγούμενος του μεγαλύτερου Ορθόδοξο μοναστήρι στη δικαιοδοσία της επισκοπής Κοβάσνα και Hargate. Επίσης, εκείνη την εποχή , όταν ήμουν ένας ιερέας της Μονής της Υπεραγίας Μητέρα του Θεού στο Moglan W Warm-που ονομάζεται c , η προαναφερθείσα Αρχιμανδρίτης Αιμιλιανού ήταν βαφτίστηκε ετεροδόξους του παιδιού , απλά Pomaz -Λειτουργία . Αυτό συνέβη εν αγνοία μου, να τα ADA μοναχές και τα μοναστήρια Warm γ α - όταν εκείνη ήταν ένα πνευματικό πατέρα - περιστέρι la μωρό σε ένα μοναστήρι στη μυστική χωρίς εσάς δεν είχα καμία γνώση γι 'αυτό.

- Ανακάλυψα πρόσφατα ότι η επιστολή κυκλοφόρησε μόλις εκδοθεί πριν από μερικά χρόνια από την Ιερά Σύνοδο της ρουμανικής P ravoslavne Εκκλησία, η οποία συνιστάται / εγκριθεί από την παραλαβή της ετεροδόξων στην Ορθόδοξη Πίστη μόνο χρίσμα, αναγνωρίζοντας τόσο το κύρος των αιρετικών το βάπτισμα. Είστε μέλος της Ιεράς Συνόδου, συνεπής στην εφαρμογή του

- Είδα προσπάθειες από τους ιερείς υποτάξει σε εσάς, όχι για να κάνει το Ιερό Μυστήριο του Βαπτίσματος τριπλή pogružavanjem, όχι μόνο ρίχνει, και σε αυτή την κατάσταση που αναγκάστηκε να λάβει μέτρα και το παιδί να βαπτιστεί, όπως προβλέπεται διδασκαλία της Εκκλησίας του Χριστού, ή τριπλό pogružavanjem

- Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των μαθητριών στην Επισκοπή μας που φοιτούν σε δευτεροβάθμια παιδαγωγική σχολή , εντός της οποίας έχουν τη διαμονή. Internat στο σχολείο ανήκει στους Ρωμαιοκαθολική μοναχές σε αυτό το πεδίο. Αυτοί οι μαθητές αναγκάστηκαν να δεχτούν τον Ρωμαιοκαθολικισμό, επειδή απαγορευόταν να εξυπηρετήσει τα βιβλία προσευχή Ορθοδόξων που έχουν ιερές εικόνες, και υποβάλλονται σε διάφορες ταπεινώσεις και αναγκάστηκε να παρακολουθήσουν τις υπηρεσίες papista. Τους είπαν ότι, λόγω του ότι είναι εδώ παρακολούθησε μαθήματα, μια Ρωμαιοκαθολική. Δεν προέβη σε καμία ενέργεια για το θέμα αυτό, δεν προστατεύει το κοπάδι του, Preosvećeni- αθώα παιδιά που απλά θέλουν να πάνε στο σχολείο σας ώθησε σε αποστασία

- Έχω να αναφερθώ στην περίπτωση όταν είστε χωρίς καμία βάση , να είναι κανονική, πατερική και δογματικό πατέρα račšinili Κυπριανός (πατέρας-Kiprijan Jovan Stajku), λόγω του αγώνα του κατά της αιρέσεως του Οικουμενισμού και των αποφάσεων ψευδο-Κοινοβουλίου στην Κρήτη, ότι δεν ήταν σε θέση να μέχρι σήμερα, και μια απάντηση στα επιχειρήματα που παρουσίασε ο πατέρας Κυπριανός κατά τη διάρκεια της δίκης.


μοναχός Ονήσιμος (Banu) και ο πατέρας του Jovan Kiprijan- Stajku
Πεπεισμένοι ότι στο μέλλον θα είναι πιο ιερείς στην επισκοπή που θα σταματήσει να αναφέρει, και θα τους ενθαρρύνει σε αυτή την απόκλιση από τις διδασκαλίες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η οποία είναι αποφασισμένη να τον Επίσκοπο, ο πατέρας Onisim τελειώνει την επιστολή του με αυτά τα λόγια: "Διακοπή σημειωθεί βασίζοντας @ 15. αποφανθεί Dvokratnog Κοινοβούλιο, έτσι ώστε να μην φέρει σε ένα split στην Εκκλησία, ούτε θα αναφέρω τους άλλους Ιερείς και προσεύχονται στον Θεό για να μετανοήσουν, να αποκηρύξει αιρέσεις του Οικουμενισμού και τυχόν αποκλίσεις από την πίστη στο οποίο ένας συνεργός πριν σας βήμα μπροστά από τον Κύριο, ότι έχετε δοκιμάσει. "

Σε Skeet Radeni (19 Ιανουαρίου 20017. έτος) πραγματοποιήθηκε Sabor ορθόδοξοι ιερείς, μοναχοί, μοναχές και λαϊκοί που έσπασε κοινωνία με τις αιρετικές υπογράφοντες κληρικοί του εγγράφου στην Κρήτη. Η εκδήλωση παραβρέθηκαν δεκάδες ιερείς, μοναχοί και μοναχές και εκατοντάδες πιστοί από το Κοινοβούλιο ήταν ένας πατέρας Sava Lavriot. Σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι οι συμμετέχοντες των υποστηρικτών του Κοινοβουλίου της τάδε ή το δείνα από τις περιπλανώμενες Radeni αντιστοιχούν στα λόγια του Αποστόλου Παύλου: «Είναι ο Χριστός διαιρείται;» (1 Κορινθίους 1:13). Απαντώντας σε κατηγορίες οικουμενιστική Πατέρα Pamvo μπροστά από τις περιπλανώμενου αδελφοί, και στο όνομά μου δήλωσε: «η μόνη μας επιθυμία είναι να συνεχίσουν να ζουν και να εργάζονται στο πνεύμα της Ορθοδοξίας, το είδος που κήρυττε τον Κύριο Ιησού Χριστό, σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση των Αγίων Αποστόλων του και Αγίων Πατέρων, Αγίας Γραφής, το Άγιο πνεύμα, που νομιμοποίησε τις Οικουμενικές Συνόδους της Εκκλησίας."

Ας υπενθυμίσουμε ότι εκτός από τα προαναφερθέντα ομολογητών της πίστεως στη Ρουμανία, ο αγώνας κατά της αιρέσεως του Οικουμενισμού, σύμφωνα με το άρθρο 15 Dvokratnog Οικουμενικού Κοινοβουλίου, προτού ξεκινήσετε: αδελφότητα της Μονής Varatek (απειλήθηκαν με απέλαση από το μοναστήρι, αν δεν εγκαταλείψουν την αποτυχία να αναφέρω Κρητική προδότη-μητροπολιτική Teofana ), ένας ιερέας Κλαύδιος (Buza) από την πόλη Uzurčeni (λήψη ενός απαγορεύει τη λατρεία μέτρο), ο ιερέας Emanuel (Όρος), κληρικός της Maramures νομού, jeroshimonah Συμεών από το μοναστήρι Sihastrija, protosinđel Antim μοναστήρι του Bistrica, protosinđel Jerome - ηγούμενο του Αγίου περιπλανώμενες. Teodora, Jovan μοναχός, ιερέας Μιχαήλ Ποπέσκου, ένας ιερέας Jovan Ουνγκουρεάνου, teolig Μιχαήλ-Silviu- Kiril (υπογράφοντες γράμματα - Μητροπολίτης Θεοφάνης αίτηση ζητώντας από το Μητροπολίτη αποσύρει την υπογραφή από τα έγγραφα του Συμβουλίου και να εγκαταλείψει την κρητική Κοινοβούλιο) Lakul Frumos αδελφοσύνης, της αδελφοσύνης περιπλανώμενου Ojtuz (Αρχιεπισκοπή μυθιστόρημα και Bakanue), καθώς και ένας μεγάλος αριθμός των Lay.

Σε αυτόν τον κατάλογο θα πρέπει να προστεθεί η αδελφότητα της ρουμανικής Αθωνίτου περιπλανώμενου Προδρόμου, η οποία έχει πρόσφατα υποβληθεί σε αναφορά με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και ως εκ τούτου εκτίθεται σε υψηλές πιέσεις, μεταξύ άλλων, από το μοναστήρι της Μεγίστης Λαύρας, όπου σκετς ανήκει. Με την ευλογία του περιπλανώμενου ιερέας, ένας γέρος Julian (Λαζάρου), περιπλανώμενος μοναχοί του μηνός Νοεμβρίου του περασμένου έτους, μαζί με το. Sava Lavriotom συμμετείχε σε συνέδρια κατά του Οικουμενισμού στις ρουμανικές πόλεις της Piatra Neamt, Iasi, ρωμαϊκά, Brasov και το Βουκουρέστι.
Ο πατέρας Σάβα Lavriot, Επίσκοπος Longin (Μπάρμπεκιου) και ο πατέρας-Kiprijan Jovan Stajku

Μετά από πρόσκληση του Επισκόπου Longin Bančenskog ιεραρχία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας για να σταματήσει η δίωξη των ομολογητών και την τιμωρία κάθε είδους, επειδή αρνούνται να αναφέρω το ιεράρχες συμμετέχοντες Κρητικό Κοινοβούλιο, και την υποστήριξη ομολογητών και ζηλωτές αναφερθεί στο Κοινοβούλιο Ορθόδοξοι ιερείς και μοναχούς στο Βόλο, πατώντας τα ομολογητών δεν σταμάτησε. Με Επίσκοπος Longin απάντηση που δεν θα πρέπει να παρεμβαίνει στις εσωτερικές εξελίξεις της Εκκλησίας της Ρουμανίας, αφού είναι Επίσκοπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας (Πατριαρχείο Μόσχας), οικουμενιστική αίρεση και την καταπίεση συνεχίζεται, όμως, δεν μπόρεσε να αντισταθεί οικουμενισμός δεν είναι κακό, αλλά αντίθετα - αυξάνεται .Η καταγραφή Κοινοβούλιο ορθόδοξοι ιερείς, μοναχοί, μοναχές και λαϊκοί που έσπασε κοινωνία με τις αιρετικές υπογράφοντες κληρικοί του εγγράφου στην Κρήτη, Radeni, 01.19.2017. έτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου