5 Μαρτίου 2017

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΖΗΤΑΜΕ :

1) ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ.

2) ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ  ΠΑΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

3) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ Π.Σ.Ε.

4) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ.

5) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ.

6) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ.

7) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ  ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

8) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑΣ ΜΕΤ' ΑΥΤΩΝ.

9) ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

10) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

11)  ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑΣ ΜΕΤ'ΑΥΤΩΝ.

12) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ  ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ Γ.Ο.Χ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑΣ ΜΕΤ' ΑΥΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.

13) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου