1 Οκτωβρίου 2017

ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ :  ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΟΡΔΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ :  1) ΤΗΣ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1833 2) ΤΟΥ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1924 3) ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ Γ.Ο.Χ. ΑΠΟ ΤΟ 1935

ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΔΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ

Χαιρομαστε που μαθαινουμε οτι συνεχως αποτειχιζονται κληρικοι, μοναχοι και λαικοι και απο τους οικουμενιστες και απο τους παραταξιακους.

Εχει καταλαβει ο κοσμος τις πλανες και φευγει απο τα δυο ακρα για να παει στη μεση και βασιλικη οδο.

Με μια τριπλη κινηση αφηνουν οι πιστοι τα δυο ακρα.

Ετσι λοιπον βγαζουμε απο την Εκκλησια τους αμετανοητους αιρετικους οικουμενιστες με αποτειχιση απο την κοινωνια τους.

Περιφρουρουμε την λατρευτικη ενοτητα της πιστεως μεσα στην Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκλλησια με την επιστροφη των νεο - ημερολογιτων που φευγουν μεσα απο το σχισμα των οικουμενιστων οπου βρισκονταν για να ερθουν πισω απο εκει που εφυγαν.

Δεν φτιαχνουμε ομως αλλη καινουργια παραλληλη διαφορετικη και ξεχωριστη εκκλησια που αποτελει παρασυναγωγη γιαυτο φευγουν και οι πιστοι απο τις παραταξεις των λεγομενων Γ.Ο.Χ.

Και ετσι ολοι οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι ειμαστε ενωμενοι μεσα στην Μια Αγια Ορθοδοξη Εκκλησια οπως ειμασταν πριν απο τις τρεις πλανες.

Αυτο ειναι πραγματικη αναλαμπη της Ορθοδοξιας που θα βαλει σε ταξη την Μια Εκκλησια μακρια απο ολες τις πλανες και με σφραγιδα Αγιο - Πνευματικης Συνοδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου