6 Οκτωβρίου 2017

ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΥΣΗ ΛΑΜΙΑΣ   ΠΑΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΙΟΣ ΤΗΛ. 22310 43065

Υπαρχουν ιερεις σε ενοριες διαφορων μητροπολεων στην Εκκλησια της Ελλαδος που δεν εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια με την υπερ - παν - αιρεση των οικουμενιστων πατριαρχων, αρχιεπισκοπων, και μητροπολιτων, διοτι εχουν κανει αποτειχιση και διακοπη μνημοσυνου απο τον οικειο τοπικο οικουμενιστη επισκοπο τους και απο ολους αυτους που συγκοινωνουν μαζι του.

Αυτοι οι ιερεις ακολουθουν την παραδοση των Αγιων Πατερων, την κανονικοτητα της Εκκλησιας, την ταξη της Ορθοδοξιας, την ακριβεια των Ιερων Κανονων και δεν σχιζουν την Μια Εκκλησια με το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων αρχιερεων, αλλα περιφρουρουν νομιμα το δογμα της Ενοτητας της πιστεως κρατωντας το παλαιο ημερολογιο μεσα στην Εκκλησια της Ελλαδος, χωρις να μνημονευουνε και να εχουν κοινωνια με τους οικουμενιστες επισκοπους που επεσαν στην αιρεση και στο σχισμα οικουμενισμου.

Οι ιερεις αυτοι δεν εχουν καμια εκκλησιαστικη κοινωνια με κανεναν παρασυναγωγο επισκοπο αλλης, δευτερης, καινουργιας, παραλληλης, διαφορετικης και ξεχωριστης οργανωμενης εκκλησιαστικης συνοδου, των λεγομενων Γ.Ο.Χ.

Αυτοι οι ιερεις ανηκουν στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος που ενισταται, ομολογει και μαχεται για την  μοναδικη αληθεια της Ορθοδοξου πιστεως και εναντιων του καινοτομου πληρωματος της Εκκλησιας της Ελλαδος των καινοτομων υποδικων αιρετικων και σχισματικων νεο - ημερολογιτων μασονων αρχιερεων του σατανα.

http://orthodoxihomologia.blogspot.gr/p/blog-page_5808.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου