4 Οκτωβρίου 2018

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΘΛΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΜΑ.

1) Προς όλους αυτούς που κόψανε το μνημόσυνο των οικουμενιστων επισκόπων τους, αλλά δεν κόψανε κοινωνία με τους συγκοινωνούς των οικουμενιστων επισκόπων τους.

Γιατί διαστρεφετε τους Ιερούς Κανόνες του Αγίου Πνεύματος που μιλούν μόνο για διακοπή κοινωνίας ?????

Γιατί διαστρεφετε την πράξη των Θεοφόρων Πατέρων που μιλούν μόνο για διακοπή κοινωνίας ??????

Τι οικονομία είναι αυτή που λετε ότι κάνετε, όταν κουβαλάτε παλι την υπερ - παν - αίρεση του οικουμενισμου μέσα στην Εκκλησια, αυτή τη φορά μέσα στο ομολογιακό πλήρωμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας από την πόρτα της αποτειχισεως ??????

Που τα βρήκατε αυτά γραμμένα ????

Από πού αποτειχιστηκατε ???

Μήπως από τους Ορθόδοξους Χριστιανούς που δεν σας έχουν κοινωνικούς, διότι έχετε εκκλησιαστική συγκοινωνία με την υπερ - παν - αίρεση των οικουμενιστων ?????

Λέτε στην θεωρία ότι κόβετε μόνο το μνημόσυνο των οικουμενιστων επισκόπων σας, αλλά στην πράξη έχετε εκκλησιαστική συγκοινωνία  με την υπερ - παν - αίρεση ολων των οικουμενιστων επισκόπων του κόσμου.

2) Προς όλους αυτούς που σχίζουν την Ορθόδοξη Εκκλησία με το Νέο - Ημερολογιτικό σχίσμα του Οικουμενισμου και καταστρέφουν την Ενότητα της Μιας Ορθοδόξου Εκκλησιας με την μάσκα των αποτειχισμενων, αλλά ψευδώς Αντί - Οικουμενιστων.

Γιατί σχιζετε την Μια Ορθόδοξη Εκκλησία των Αποτειχισμενων και δημιουργείτε Δεύτερη Εκκλησία Αποτειχισμενων νούμερο (2) δύο, Αποτειχισμενων Νέο - Ημερολογιτών ??????

Γιατί επιμένετε να κάνετε υπακοή στους υπερ - παν - αιρετικους οικουμενιστες που σχίζουν την Μια Εκκλησία ????

Γιατί λέτε ψέματα και διαστρεφετε την αλήθεια και λέτε οτι δεν είναι θέμα δογματικό η καταστροφη της Ενότητας της Πίστεως της Μιας Ορθοδοξου Εκκλησίας οπου εσχισαν οι Οικουμενιστες με το Νέο ημερολογιο ??????

Γιατί μια φορά στα δέκα περίπου χρόνια όπως το 2013 αρνειστε να νηστεψετε και εξαφανίζετε ολόκληρο τον Θεσμό της Αρχαίας Παράδοσης της Νηστείας των Αγίων Αποστόλων ??????????

Γιατι ενώ σχιζετε την Μια Ορθόδοξη Εκκλησία και καταστρέφετε την Ενότητα μέσα στο Ένα Ομολογιακό Πλήρωμα των Αποτειχισμενων, από την άλλη θέλετε να εμφανίζετε ως Αντί - Οικουμενιστες ?????????

Γιατι είστε ζηλωτές Νέο - Ημερολογιτες Οικουμενιστες και κάνετε συνεχη αγώνα για να είναι Σχισμένη στα Δύο (2) η Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Διαχρονική Εκκλησια.???????

3) Προς όλους αυτούς που ενώ έπρεπε να βρίσκονται ως ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ με το ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ μέσα στο Ένα και Μοναδικό Ακαινοτομητο Πλήρωμα της Εκκλησίας της Ελλάδος, αυτοί βρίσκονται σε πολλες, παράλληλες, διαφορετικές και ξεχωριστές εκκλησιαστικες συνοδους των Γ.Ο.Χ. αφού παράνομα και αντικανονικά χειροτόνησαν  πλήθος επισκόπων με αποτέλεσμα να γίνει παρασυναγωγη.

Γιατί δεν κάνετε υπακοή στους Ιερους Κανόνες της Αποτειχισεως, και δεν αποτειχιζεστε από την κοινωνία των υπερ - παν - αιρετικών και σχισματικών οικουμενιστων αλλά εντελώς παράνομα χειροτονειτε πολλούς καινούργιους επισκόπους ?????

Γιατι δεν είστε ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ από τους Οικουμενιστες κρατώντας το παλαιό ημερολογιο, αλλά φτιάχνετε πολλές, καινούργιες, διαφορετικές, ξεχωριστές και παράλληλες συνοδους και ιεραρχίες επισκόπων ως προς την Μια την παλαια και την ηδη υπάρχουσα Εκκλησία της Ελλαδος. ???????

Γιατί αντί να είστε ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ από τους οικουμενιστες μέσα στο Ενα και Μοναδικό Ακαινοτομητο Πλήρωμα της Μιας παλαιας και ήδη υπάρχουσας Εκκλησίας της Ελλάδος, εσεις κάνετε  άλλες, πολλές, καινουργιες, ξεχωριστές, διαφορετικές και παράλληλες εκκλησίες της ελλαδος, νούμερο 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, με οργανωμενες συνοδους και ιεραρχίες επισκόπων. ??????

Γιατί αντί για ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ εσείς χειροτονειτε επισκόπους ?????

Γιατί από την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ μέχρι να συγκρατήσουμε Αγία Σύνοδο εσείς φτιάχνετε καινούργιες συνοδους ?????

Γιατί από την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ μέχρι να συγκροτήσουμε σύνοδο για να  καταδικάσουμε τους οικουμενιστες, εσείς αρνήθηκατε αυτόν τον δρόμο, διαστρεψατε τους Ιερούς Κανόνες της Αποτειχισεως και τους Αγίους Πατέρες και κάνατε καινούργιες, πολλές και παράλληλες εκκλησίες της Ελλάδος, ενώ έπρεπε να είστε μέσα στο Ενα και Μοναδικό Ακαινοτομητο Πλήρωμα της Μιας Εκκλησίας της Ελλάδος. ???????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου