14 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟ 1924 ΕΣΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ  ΟΠΩΣ ΤΟ 2013  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΩΝ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το θεμα του ημερολογιου ειναι θεμα Δογματικο  διοτι το σχισμα του νεου ημερολογιου καταστρεψε την ενοτητα της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος στην Μια και Μοναδικη Εκκλησια της Ελλαδος.

Οι ανθρωποι τοτε δεν γνωριζαν την πατριαρχικη εγκυκλιο του 1920  αλλα υπηρχαν και μερικοι που εκοψαν κοινωνια με το πατριαρχειο πριν απο το 1924 το 1920 για την αιρετικη εγκυκλιο οπως Ο Γεροντας Καλλινικος ησυχαστης στα κατουνακια.
Αρα εκει δεν χρειαζεται να μιλαει καποιος για κανονες διοτι οταν οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι του 1924 φωναζαν μας φραγκεψαν και σταματησαν να ακολουθουν τους μασονους καινοτομους οπως τον  Πατριαρχη Μεταξακη και τον  Αρχιεπισκοπο Χρυσοστομο η αποτειχιση ερχεται εκ φυσεως.
Αυτοι που δεν ακολουθησαν τους επισκοπους του νεου αποτειχιστηκαν αυτοματα αφου ειχαν κοινωνια τα πρωτα χρονια μονο με κληρικους που κρατησαν το παλαιο.
Οι κληρικοι που κρατησαν το παλαιο εφοσον δεν μνημονευανε τους νεοημερολογιτες επισκοπους ηταν αποτειχισμενοι απο αυτους.
Μια χαρα κανονικη χρηση των ιερων κανονων κανανε.
Αφου το θεμα του ημερολογιου ειναι θεμα ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ διοτι καταλυσε την ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ μια χαρα αποτειχιστηκαν οι ανθρωποι τοτε γιατι το σχισμα χτυπησε το δογμα της Μιας Εκκλησιας.
Η αιρεση του οικουμενισμου μπορει να κηρυσεται γυμνη τη κεφαλη  απο το 1870 και συνοδικως σε πολλες περιπτωσεις.
Ειναι καταγεγραμμενες ολες οι πραξεις των οικουμενιστων που κηρυττουν γυμνη τη κεφαλη δημοσια την αιρεση στην Εκκλησια.
Ο λαος φυσικα δεν γνωριζε πολλα θεματα εκκλησιολογικης φυσεως και νομοκανονικων ζητηματων αλλα ηταν πολυ ευστοχος στις κινησεις ακριβειας της πιστεως του.
Για το σχισμα που κατελυσε την Ενοτητα της πιστεως και ειναι θεμα Δογματικο οι πιστοι εκοψαν κοινωνια απο τους επισκοπους του νεου και για αιρεση και για σχισμα.
Μην παιζουμε με τις λεξεις.
Τι θα πουμε αιρετικο σχισμα.????????????
Τα λεμε για να τα ξεχωριζουμε.
Και κακοδοξια λεγεται και πλανη λεγεται και βλασφημια λεγεται και διαστροφη λεγεται και ψευδοεπισκοποι λεγονται.
Η ουσια ειναι μια οτι οι πιστοι αν και δεν ξερανε πολλα εκοψαν κοινωνια απο τους επισκοπους του νεου και τους φωναζαν μας φραγγεψατε.
Δεν εχει κανονες για να σου πει φυγε απο το σχισμα.!!!
Αυτο το κανεις αυτοματα αφου σταματας και δεν ακολουθεις τους σχιστες οπως ειναι οι νεοημερολογιτες.
Δεν χρειαζονται  κανονες για να πουνε τους πιστους οτι δεν πρεπει να ακολουθουν στην Εκκλησια επισκοπους που σχιζονται απο ΑΥΤΗ.
Σκοπος του νεου ημερολογιου ηταν ο κοινος εορτασμος με τους αιρετικους ολου του κοσμου.
Το 1924 εγινε η  πρωτη ενωση μεταξυ Ορθοδοξων και αιρετικων.
Το νεο ημερολογιο  καταργησε  πολλες φορες την αρχαια  παραδοση της νηστειας των Αγιων Αποστολων.
Το νεο ημερολογιο ειναι αντικανονικο και παρανομο απο λιγοστους  μασονους επισκοπους που το επιβαλαν γκακστερικα με τσαμπουκα.
Το νεο ημερολογιο δεν ειναι με αποφαση Αγιας Οικουμενικης Συνοδου οπως ειναι το παλαιο και εχεις ποινες αναθεματων απο πολλες Αγιες Οικουμενικες και Τοπικες Συνοδους.
Οποιος δεν εχει καταλαβει το θεμα του ημερολογιου στην Εκκλησια δεν εχει καταλαβει τιποτα.
Εχουμε αναρτησει κανονικες μελετες για το νεοημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων υποδικων καινοτομων  της μασονιας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου