19 Αυγούστου 2020

ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ : ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟ 1998 ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΘΑΒΩΡ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΕΦΕΛΗ. Το 1998 με αξιωσε και εμενα ο Θεος και ειδα, εζησα και ευχαριστηθηκα το μεγαλο Θαυμα οπως γινεται σημερα και καθε χρονο την ιδια μερα 6 Αυγουστου στην εορτη της Μεταμορφωσεως. Ερχεται η Αγια Νεφελη απο το πουθενα την ωρα της αγρυπνιας για την εορτη της Μεταμορφωσης για να μας θυμιζει το μεγαλο Θαυμα του Χριστου μας. Το βλεπει ολος ο κοσμος το Θαυμα. Κραταει ωρες πολλες. Και οι πιστοι απο ολο τον κοσμο παιρνουν βιντεο και βγαζουν φωτογραφιες την Αγια Νεφελη στο Ορος Θαβωρ. Μεγαλο Θαυμα, πολυ χαρα εχουν οσοι βρεθηκαν και ζησανε τετοιες στιγμες αξεχαστες πραγματικα. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.!!!!!!! Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ. ΔΟΞΑ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.!!!!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΤΩ ΥΙΩ ΚΑΙ ΤΩ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.!!!!!! ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΚΑΙ ΛΟΓΕ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΠΑΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ.!!!!!!!!! ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ.!!!!!!!! ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ.!!!!!!!

 



ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ : ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟ 1998 ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΘΑΒΩΡ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΕΦΕΛΗ. 

Το 1998 με αξιωσε και εμενα ο Θεος και ειδα, εζησα και ευχαριστηθηκα το μεγαλο Θαυμα οπως γινεται σημερα και καθε χρονο την ιδια μερα 6 Αυγουστου στην εορτη της Μεταμορφωσεως.
Ερχεται η Αγια Νεφελη απο το πουθενα την ωρα της αγρυπνιας για την εορτη της Μεταμορφωσης για να μας θυμιζει το μεγαλο Θαυμα του Χριστου μας.
Το βλεπει ολος ο κοσμος το Θαυμα.
Κραταει ωρες πολλες.
Και οι  πιστοι απο ολο τον κοσμο παιρνουν βιντεο και βγαζουν φωτογραφιες την Αγια Νεφελη στο Ορος Θαβωρ.
Μεγαλο Θαυμα, πολυ χαρα εχουν οσοι βρεθηκαν και ζησανε τετοιες στιγμες αξεχαστες πραγματικα.


ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.!!!!!!!

Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΗ. 

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.

ΔΟΞΑ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.!!!!!

ΔΟΞΑ ΤΩ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΤΩ ΥΙΩ ΚΑΙ ΤΩ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.!!!!!!

ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΚΑΙ ΛΟΓΕ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΠΑΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ.!!!!!!!!!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ.!!!!!!!!

ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ.!!!!!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου