5 Μαΐου 2011

ΠΛΑΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ.

  1. Ο οικουμενισμός του αντίχριστου έχει διαβρώσει τις ψυχές των Ορθόδοξων και εάν δεν σταματήσουν την δηλητηριώδη κοινωνία μαζί του τότε θα γνωρίσουν τον πνευματικό θάνατο. Βλέπουμε πολλούς να είναι αντιοικουμενιστές στην θεωρία, να υπογράφουν νεκρή ομολογία πίστεως, αλλά στην πράξη υπογράφουν με το βίο τους αντίχριστη οικουμενίστικη ομολογία. Είναι σαν να λένε κάποιοι ότι πρέπει να κλείσουν τα πορνεία αλλά οι ίδιοι που τα λένε είναι οι πελάτες του πορνείου. Φανταστείτε τους Πατέρες τις Εκκλησίας να υπέγραφαν ομολογία πίστεως κατά του Αρείου, του Νεστόριου και συγχρόνως να είχαν κοινωνία μαζί τους, Θεός φυλάξοι. Οι Πατέρες της Εκκλησίας είχαν ανδρεία και θάρρος, δεν ήταν θηλυπρεπείς και κύναιδοι. Ομολογούσαν την αλήθεια του Χριστού και δεν τους ενδιέφερε αν θα τους εξόριζαν και αν θα τους φυλάκιζαν. Τα θυσίαζαν όλα για τον Χριστό. Σήμερα φοβούνται να μην χάσουν τις θέσεις τους, το χρήμα, τη δόξα και άλλα πολλά συμφέροντα. Και έχουν φτάσει οι οικουμενιστές να ειρωνεύονται τους ψευτο-ομολογητές και να τους λένε αν μπορείτε κόψτε το μνημόσυνο μας γιατί αλλιώς θα κόψουμε εμείς το δικό σας. Αυτοί είναι η σημερινοί ομολογητές της πίστεως της θεωρίας και όχι της πράξης. 
  2. Άλλη μία ομάδα Ορθόδοξων προχώρησε σε αποτείχιση από τους αιρετικούς Επισκόπους κάνοντας ομολογία μέσα στο χώρο του οικουμενισμού αφού συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα στο νεο-ημερολογίτικο σχίσμα, αυτοί είναι οι συντηρητές του σχίσματος. Έχουν αποτειχιστεί από την μία πλευρά του οικουμενισμού. Ένας ο οποίος ηγείται της συντονιστικής επιτροπής αποτειχίσεως είναι πολέμιος του Ακαινοτομήτου Πληρώματος της Ορθοδόξου Εκκλησίας, αφού σε άρθρο του σε εκκλησιαστική εφημερίδα ειρωνεύτηκε και συκοφάντησε τους πιστούς του Ακαινοτομήτου Πληρώματος, χωρίς να γνωρίζει ποιοι είναι και τι πρεσβεύουν και ποιες εκκλησιολογικές θέσεις έχουν δώσει στην οργανωτική επιτροπή για το κείμενο της Ραβέννας στο Α.Π.Θ.. Εφόσον οι πολέμιοι της Εκκλησίας του Χριστού ηγούνται σε επιτροπές αποτειχίσεως που είναι αντικανονικές, παράνομες και κουτσές, αφού δεν ελευθερώνουν τελείως τους πιστούς από την αιχμαλωσία του αντίχριστου οικουμενισμού, τότε αυτόματα γίνονται επιτροπές αποτυχίας και όχι αποτειχίσεως. 
  3. Υπάρχουν Ορθόδοξοι που ψεύδονται και λένε ότι είναι αποτειχισμένοι από τους οικουμενιστές. Έχουν καταπατήσει και διέστρεψαν την έννοια της αποτειχίσεως. Η αποτείχιση σημαίνει διακοπή μνημοσύνου και εκκλησιαστικής κοινωνίας προς τους κακόδοξους οικουμενιστές μέχρι να συγκληθεί μια Αγία Πανορθόδοξη Σύνοδος από όλους τους κανονικώς και νομίμως αποτειχισμένους και εάν το επιτρέψει ο Θεός και όταν εξεταστούν οι υπόδικοι, δικαστούν, επιτιμηθούν και στις θέσεις των κακόδοξων μπούνε Ορθόδοξοι τότε πάλι θα επανέλθουμε στην κανονική τάξη. Χωρίς να έχει γίνει η παραπάνω διαδικασία μέχρι σήμερα της κανονικής πράξεως της Εκκλησίας όπως συνέβαινε σε όλη την ιστορία σε εποχές αιρέσεων και σχισμάτων πως κάποιοι πήγανε αντικανονικά και παράνομα, χειροτονήθηκαν Επίσκοποι κάνοντας καινούριες Συνόδους με διάφορες Μητροπόλεις και έχουμε τόσους Αρχιεπισκόπους; αυτή είναι η κανονική πράξη της Εκκλησίας; αυτό αποτελεί παρασυναγωγή αφού έχουν δημιουργηθεί τόσες παράλληλες Εκκλησίες προς τη μια Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία με διαφορετική αρχή η κάθε μια χωρίς να έχουν κοινωνία μεταξύ τους, γι 'αυτό αυτοί οι Επίσκοποι ανήκουν σε παρασυναγωγή και όσοι έχουν κοινωνία μαζί τους πρέπει να αποτειχιστούν προ και μέχρι να συγκληθεί Αγία και όχι λυστρική Πανορθόδοξη Σύνοδος για να τους δικάσει και αυτούς μαζί με τους οικουμενιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου