4 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ Π. ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

3 σχόλια:

  1. Σε όλα τα εκκλησιολογικά χωρία απαντά το έργο του π. Επιφανίου Θεοδωρόπουλου "τα δύο άκρα".Μήπως ο π.Επιφάνιος ήταν κι αυτός προδότης της πίστης; Το μείζων ερώτημα είναι: οι χαρισματικοί άγιοι γέροντες της εποχής μας π.Παΐσιος,π.Πορφύριος,π.Σοφρώνιος ήταν προδότες της πίστης; Σιωπούσαν δειλά;Γιατί δεν έδρασαν όπως ο π.Ευθύμιος Τρικαμηνάς και ο π. Ευγένιος;Άραγε γιατί; Γιατί; Γιατί;Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζεις αγαπητέ αδερφέ ανώνυμε ότι το βιβλίο τα δύο άκρα έχει αναιρεθεί από τον π. Θεοδώρητο Μαύρο κανονικά;

    http://www.scribd.com/fullscreen/58028633?access_key=key-14wrwfbaia4dk41jg7vi


    Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ακολουθούμε μόνο την Αγία Γραφή τους Ιερούς Κανόνες και τους πατέρες της εκκλησίας. Κριτήριο Ορθοδοξίας δεν μπορεί να μας γίνει ο βίος του κάθε γέροντα που αρνείται να εφαρμόσει στην πράξη το κανονικό δίκαιο της εκκλησίας ή τι θα πει ο κάθε παππούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατυχεστάτη η αναφορά στον πράκτορα των Εγγλέζων Σοφρώνιο, συνεργάτη του Εβραίου Μπάλφουρ (που εξομολογούσε το παλάτι αν καί δεν ήτο καν ιερέας) που μόλις εξετέλεσε την αποστολή του (ο Σοφρώνιος), ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ !!!! το Αγιον Ορος κρυφίως !!!! καί ίδρυσε ΜΙΚΤΗ μονή με μοναχούς ΚΑΙ μοναχές στο Εσσεξ της Αγγλίας! Στο δε μνήμα του δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΣΤΑΥΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή