24 Νοεμβρίου 2016

ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ   ΔΗΛΑΔΗ : 1) ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  2) ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ  3) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ  ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ  ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ Η ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ  ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΤΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Με αγαπη Χριστου μπορουμε ολοι οι Ορθοδοξοι να ενωθουμε εαν ταπεινωθουμε και κανουμε υπακοη στον Σωτηρα μας.
Μπηκανε αδελφια οι μασονοι στην Εκκλησια μας την Ορθοδοξη για να μας μαγαρισουν να μας βλεπουνε να μαλωνουμε και αυτοι να χαιρονται.
Να μην τους κανουμε το χατηρι.
Οτι εγινε εγινε φτανει ο χωρισμος και οι διαιρεσεις ο φανατισμος και η διχονια μεταξυ Ορθοδοξων.
Οτι σατανικο μας εφεραν εδω και πανω απο εναν αιωνα αδελφια μου μεσα στην Εκκλησια να το ξεριζωσουμε και να το πεταξουμε εξω απο την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια.
Μας εφεραν την μεγαλυτερη παναιρεση ολων των εποχων με ολους τους αιρετικους τους βλασφημους κακοδοξους πλανεμενους και διεστραμενους  οικουμενιστες  του κοσμου του "παγκοσμιου συμβουλιου εκκλησιων"σε εκκλησιαστικη κοινωνια με τους Ορθοδοξους Χριστιανους.
Εμεις τους κοβουμε τους οικουμενιστες και ολους αυτους που τους ακολουθουν  με την Αγια Αποτειχιση των Ιερων Κανονων των Θεοφορων Πατερων ολων των Συνοδων.
Μας εσχισαν την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια
οι οικουμενιστες του αρχεκακου οφεως 
αθετωντας και ποδοπατωντας  τον θεσμο της αρχαιας Αγιο-Πνευματικης εκκλησιαστικης παραδοσεως της νηστειας των Αγιων Αποστολων  φερνωντας γκακστερικα και με παπικο τροπο δυο τρεις  μασονοι επισκοποι ενα νεο εορτολογιο χωρις να εχουν συγκροτησει Συνοδο Οικουμενικη η Τοπικη Πανορθοδοξη Εν Αγιω Πνευματι συμφωνα με την κανονικη ταξη της Ανατολικης Εκκλησιας και χωρις να υπαρχει η παραμικρη ποιμαντικη αναγκη.
Εμεις δεν κανουμε υπακοη στους καινοτομους σχιστες μασονους ιεραρχες του σατανα διοτι κανουμε υπακοη στην Πραξη της Μιας Εκκλησιας και στις Αγιο Πνευματικες εντολες των Αγιων Πατερων ολων των Ιερων Συνοδων που ισχυουν μεχρι σημερα παραμενωντας στο παλαιο.
Μας δημιουργησανε καινουργιες πολλες ιεραρχικες επισκοπικες συνοδους εκκλησιων με το ονομα Γ.Ο.Χ.που ειναι παραλληλες διαφορετικες και με ξεχωριστη αρχη ως προς την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια.
Χειροτονησανε επισκοπους και τους τοποθετησαν παρανομα και  αντικανονικα στις μοναδικες επισκοπικες θεσεις των τοπικων Εκκλησιων  χωρις προηγουμενως να εχουν  καταδικαστει απο Συνοδο Αγια και Ορθοδοξη οι δυναμει αιρετικοι και σχισματικοι οικουμενιστες επισκοποι.
Οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι δεν αναγνωριζουμε δεν μνημονευουμε και δεν συγκοινωνουμε με καμια απο τις καινουργιες και πολλες  ιεραρχικες επισκοπικες  συνοδους εκκλησιων που ειναι παραλληλες διαφορετικες και ξεχωριστες ως προς την Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια.
Μονο με αυτον τον τροπο μπορει να γινει η ενωση ολων των Ορθοδοξων Χριστιανων κανωντας υπακοη Τον Χριστο και τους Αγιους του στην πραξη και πετωντας εκτος Εκκλησιας ολες της μασονικες πλανες του διαβολου και των συνεργατων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου