21 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ  ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΜΕ ΤΙ ΛΥΣΣΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΟΥΣΕ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ  ΤΗΣ  ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ  ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ  ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ Γ.Ο.Χ. ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ 
ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ.

ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΑΚΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΔΙΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ  ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ.

ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ 1833

ΜΕΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ 1924

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ 1935.

ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ  Γ.Ο.Χ. 
ΕΛΛΑΔΟΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ???????????????????????

ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Γ.Ο.Χ. ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ  ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ  ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ  ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ  ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ  ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ   Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ  ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ  ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΟΔΙΚΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ  ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ  ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ  ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου