15 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΕΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ :  ΜΕΡΟΣ Β'


Λαθος αποτειχιση ειναι οταν ο Επισκοπος, ο ιερεας, ο μοναχος και ο λαικος που θα αποτειχιστει απο την κοινωνια των αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων επισκοπων  θα παει μετα σε μια συνοδο των Γ.Ο.Χ. και θα εντειχιστει εκει σε αυτους. Σε αυτη  την περιπτωση η αποτειχιση υποβαθμιζεται σε παρασυναγωγη.

Διοτι ο Επισκοπος, ο ιερεας, ο μοναχος και ο λαικος αποτειχιζεται προ και μεχρι Συνοδικης κρισεως των υποδικων κακοδοξων καινοτομων. Σκοπος της επισκοπικης ηγεσιας  των αποτειχισμενων ειναι η συγκροτηση Αγιο - Πνευματικης Συνοδου για να καταδικασουν τους υποδικους αιρετικους και σχισματικους και για να βαλουν στις θεσεις εκεινων αλλους καινουργιους Ορθοδοξους Επισκοπους ετσι ωστε να ξαναεπιστρεψει η κανονικη ταξη στην Ορθοδοξη Εκκλησια.

Αυτη ειναι η πρακτικη της Ορθοδοξου Εκλλησιας.

Δεν αλλαζουμε το  μνημοσυνο των οικουμενιστων αιρετικων και σχισματικων επισκοπων με το μνημοσυνο  διαφορων τυχαιων παραταξιακων επισκοπων παρασυναγωγου μορφης.

Η εκκλησια εχει Αγιο - Πνευματικη κανονικη ταξη και δεν ειναι τσιφλικι του καθενος πλανεμενου και διεστραμενου που θα ηθελε απο αντικανονικοτητα και παρανομια να γινει αρχιεπισκοπος και μητροπολιτης, οταν στις ιδιες θεσεις ακομη βρισκονται οι οικουμενιστες που δεν εχουν ξηλωθει ακομη απο Αγιο - Πνευματικη Ορθοδοξη Συνοδο Αποτειχισμενων επισκοπων, συνεχεια και προεκταση των παλαιων κανονικων νομιμων και αναγνωρισμενων Ιερων Συνοδων των Αγιων πατερων της Ορθοδοξου Εκκλησιας.

Συνοδικα δικαιωματα για συγκροτηση Αγιας Ορθοδοξου Συνοδου εχουν μονο οι αποτειχισμενοι επισκοποι απο την κοινωνια των αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων για να τους δικασουν.

Συνοδικα δικαιωματα δεν εχουν οι υποδικοι καινοτομοι αιρετικοι και σχισματικοι οικουμενιστες διοτι γιαυτους δεν υπαρχουν αιρετικοι και κακοδοξοι.

Συνοδικα δικαιωματα δεν εχουν ουτε και οι παραταξιακοι επισκοποι της παρασυναγωγης των Γ.Ο.Χ. διοτι για αυτους δεν υπαρχουν αιρετικοι και σχισματικοι οικουμενιστες μεσα στις καινουργιες διαφορετικες ξεχωριστες και παραλληλες εκκλησιες που φτιαξανε.

Αρα οι Γ.Ο.Χ. δεν εχουν το δικαιωμα να μιλανε  στον κοσμο για αντι - οικουμενιστικο αγωνα. Δεν  ειναι κανονικος και νομιμος ο αγωνας  που κανουν οι γοχιδες, ειναι καλπικος και ψευτικος ο αγωνας τους, αφου  αφησαν τους οικουμενιστες ανενοχλητους στους επισκοπικους τους θρονους χωρις να τους πολεμανε με την αποτειχιση  οπως πολεμαει  το Ακαινοτομητο πληρωμα της Μιας Εκκλησιας, και η αιτια της πλανης τους ητανε η δημιουργια καινουργιων εκκλησιων, ιεραρχιων, επισκοπων και συνοδων.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου