3 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2/2017.   23/1/2017 Π.Η. ΣΤΙΣ 13: 00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ 1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ 2) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ 3) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 4) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ 5) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 6) ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΛΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.

ΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ  ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ -  ΑΡΧΙ - ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ  ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ "ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ"

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ, ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ.

ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 1)  ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ "ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ"

ΚΑΙ 2) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΝΩΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ.

ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ   ΣΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΔΟΞΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου