25 Απριλίου 2017

ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

1) ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΜΙΣΤΩΝ.

2) ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.

3) ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.

4) ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΝΩ  ΟΙ ΙΔΙΟΙ Η ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΑΝ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.

5) ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ Γ.Ο.Χ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

6) ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΙΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΑΝ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 6 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ  ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου