26 Μαρτίου 2019

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ.!!!!!!!!! ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΗ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ Π.ΘΕΟΔΩΡΗΤΟ ΜΑΥΡΟ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟ. ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ. Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΙΡΕΣΙΣ ΤΟΥΣ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ Η ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ" "ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ".

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ.!!!!!!!!!

ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΗ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ Π.ΘΕΟΔΩΡΗΤΟ ΜΑΥΡΟ.

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟ.

ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.

Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΙΡΕΣΙΣ ΤΟΥΣ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ Η ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.!!!!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ.

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ"
"ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ".

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ.!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Γ.Ο.Χ. ΤΟΝ Π. ΘΕΟΔΩΡΗΤΟ.  

ΕΝΩ Ο ΠΑΤΕΡ ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. 
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Γ.Ο.Χ..!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΤΕ Γ.Ο.Χ.?????

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.???????

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ?????

ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΚΑΣΑΤΕ.!!!!!!!!!!
ΣΚΑΣΑΤΕ.!!!!!!!!!!

ΤΟΝ Π. ΘΕΟΔΩΡΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΑΚΕΦΑΛΟ.

ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΒΡΟΜΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΛΕΤΕ Γ.Ο.Χ. ??????????

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΛΕΤΕ Γ.Ο.Χ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΡΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ!!!!!!!

Ο ΠΑΤΕΡ ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ Γ.Ο.Χ. 
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΓΙΑΤΩΝ ??????????


ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ.?????????


ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ????????

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Π. ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΥ ???

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο Π. ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ Π. ΜΑΞΙΜΟΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΕΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Π. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.!!!!!!!

Ο Π. ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΟΛΛΥΒΑΔΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ.!!!!!!

ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΣ.!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΣΑΣ.!!!!!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου